IAE Nice Graduate School of Management

IAE Nice

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En resolusjon datert 1965 innstiftet en tverrfaglig universitet basert på tre studiesteder: den Faculté des Lettres (College of Humanities), Faculté des Sciences (college of Sciences) og Faculté de Droit et Sciences Economiques (College of Law og økonomi), akkurat som de ble plassert i 1968.

    Denne skolen tilbyr programmer i:
    • Engelsk

    Se MBA » Se DBA » Se Master »

    Programmer

    Denne skolen tilbyr også:

    MBA

    Mba Finans

    Campus Heltidsstudier 6 - 18 måneder September 2018 Frankrike Nice

    Du ønsker å endre ditt yrkesliv eller gi en annen form for din karriere, men du ikke har noen virksomhet bakgrunn? Den franske Riviera MBA er programmet du trenger. Den raske spor MBA-programmet er en 6-måneders program utviklet for ledere og studenter er villige til å spesialisere seg og få inngående kunnskap på området Finans. Den 18-måneders full MBA-program, utviklet for ledere og studenter uten noen tidligere virksomhet bakgrunn, tilbyr fra de generelle innledende virksomheten grunnleggende, til de mest spesialiserte kurs i området finans. [+]

    MBA Finans Fast-Track

    Denne Master of Business Administration er en 6-måneders program utviklet for ledere og studenter er villige til å spesialisere seg og få inngående kunnskap på området Finans.

    Du har oppnådd en solid erfaring i bransjen, fullførte virksomheten diplomstudium, og du ønsker å ta steget opp til høyere lederstillinger i finanssektoren, eller bli en global konsulent innen finans: Dette er den grad du trenger.

    Våre MBA er skapt for å gi deg muligheten til å ta din karriere til neste nivå. Du vil få mer enn kompetanse i økonomi og administrasjon: du vil få livslang verktøy for å oppnå dine ambisjoner og drømmer.

    Kohorter er sammensatt av maksimalt 20 studenter per stor, 40 for de sentrale kurs (sammen med studenter hovedfag i markedsføring). 80% av dine medstudenter og 60% av dine instruktører er internasjonalt. 40% av MBA kandidater er ledere og 70% av Fakultet medlemmer er hands-on forretnings utøvere. ... [-]


    Mba Markedsføring

    Campus Heltidsstudier 6 - 18 måneder September 2018 Frankrike Nice

    Du ønsker å endre ditt yrkesliv eller gi en annen form for din karriere, men du ikke har noen virksomhet bakgrunn? Den franske Riviera MBA er programmet du trenger. Den raske spor program er en 6-måneders grad utviklet for ledere og studenter er villige til å spesialisere seg og få inngående kunnskap i området for markedsføring. Den 18-måneders full MBA-program, utviklet for ledere og studenter uten noen tidligere virksomhet bakgrunn, tilbyr fra de generelle innledende virksomheten grunnleggende, til de mest spesialiserte kurs i området for markedsføring. [+]

    MBA Marketing Fast-Track

    Denne Master of Business Administration er en 6-måneders grad utviklet for ledere og studenter er villige til å spesialisere seg og få inngående kunnskap i området for markedsføring.

    Du har oppnådd en solid erfaring i bransjen, fullførte virksomheten diplomstudium, og du ønsker å ta steget opp til høyere lederstillinger i markedsføring sektor, eller bli en global konsulent i markedsføring: Dette er den grad du trenger.

    Våre MBA er skapt for å gi deg muligheten til å ta din karriere til neste nivå. Du vil få mer enn kompetanse i økonomi og administrasjon: du vil få livslang verktøy for å oppnå dine ambisjoner og drømmer.

    Kohorter er sammensatt av maksimalt 18 elever per stor, 35 for de sentrale kurs. 80% av dine medstudenter og 60% av dine instruktører er internasjonalt. 40% av MBA kandidater er ledere og 70% av Fakultet medlemmer er hands-on forretnings utøvere.... [-]


    Videoer

    IAE France

    IAE Nice - Graduate School of Management

    Kontakt

    IAE Nice - Ecole Universitaire de Management

    Adresse, linje 1 IAE Nice Campus Saint-Jean d'Angély 24, Avenue des Diables Bleus 06357 Nice cedex 4
    06300 Nice, Provence-Alpes-Cote d'Azur, Frankrike
    HJemmeside http://iae.unice.fr/
    Telefon +33 4 92 00 11 01