ESP - School of Communication & Marketing

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ESP (Ecole supérieure de Publicité) er en skole for høyere utdanning innen reklame, kommunikasjon, markedsføring og ledelse - lokalisert i Paris. Siden 1927 har ESP opplært erfarne fagfolk på disse områdene og har vært aktivt involvert med kommunikasjonsbyråer, medieorganisasjoner og annonsører. En pionerskole med (nesten 90 år!) Erfaring, ESP er stolt av sin anerkjente ekspertise:

ESP er den eldste kommunikasjonsskolen i Frankrike

En rask historie om ESP: I begynnelsen av 1900-tallet oppfant USA oppfinnelsen. En gruppe franske fagfolk kom da sammen for å utvikle reklamekunnskaper i Frankrike. På den tiden: - PUBLICIS, det første franske reklamebyrået, ble opprettet i 1926. - ESP, den banebrytende skolen for reklame i Frankrike, ble opprettet i 1927.

ESP-CERTIFIKASJONER

Nasjonal sertifisering: ESP er en privat skole med høyere teknisk utdanning, sertifisert av den franske regjeringen. ESP leverer «profesjonaliserende» grader som gir opplæring for spesifikke faglige ferdigheter. Følgelig er disse grader (Bachelor og Masters) sertifisert av regjeringsorganisasjonen RNCP (Nasjonalt register over profesjonelle sertifiseringer). IAA-sertifisering: Internasjonal anerkjennelse, utstedt av IAA etter en detaljert gjennomgang av kursene («Hvert kurs er akkreditert og individuelt vurdert, målt gjennom en streng, benchmarked IAA Education Council-prosess, og sikrer en internasjonalt anerkjent undervisningskvalitet som kreves av den globale kommunikasjonsindustrien for sine fremtidige studenter og unge fagfolk »). ESP ER DEN 1. PARISISKE PRIVATSKOLEN [SMBG EDUNIVERSAL RANKING] Siden 1927 har ESP opprettholdt sin ledelse, rangert som "topp private skole i Paris" av SMBG EDUNIVERSAL (2013/2014). Denne klassifiseringen er basert på tre viktige kriterier: Excellence i trening, startlønn (av kandidater) og tilfredsstillingsnivå for studenter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se Ettårig EMBA-programmer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

MBA - internasjonal markedsføring og kommunikasjonsstrategi med fokus på luksus industrien

Campus Heltidsstudier 1 år September 2019 Frankrike Paris

Luksus merker kommunikasjon er i rask endring, og det er i endring ferdigheter som kreves i de bransjer: investere i ny teknologi for å forbedre merkevaren erfaring, gjelder den mest hensiktsmessige segmentering, og dra nytte av digital [+]

Luksus merker kommunikasjon er i rask endring, og det er i endring ferdigheter som kreves i de bransjer: investere i ny teknologi for å forbedre merkevaren erfaring, gjelder den mest hensiktsmessige segmentering, og dra nytte av digitale og sosiale medier for å kommunisere med kunder.

PROGRAM MÅL Kommunisere effektivt på tvers av kulturer i et stadig mer globalisert marked Tenke og bygge innovative kommunikasjon Forstå essensen av luksus Bygge en unik merkevare erfaring Samhandle med kunder HOVEDPUNKTER og added-VERDIER Innovation Award (Fra SMBG-EDUNIVERSAL) 12 måneder MBA Program - 2 intakes: Høst / Spring Alternativ rytme: Internship trening / Studieprogram Kurs i engelsk ved spesialiserte og erfarne forelesere Eksklusiv parternships og Bedriftsbesøk Fransk kultur og europeisk eksponering Sterk personlig coaching KARRIEREMULIGHETER Internasjonal markedsføring / Communication Manager Globalt Communication Manager Globalt Media Manager International Account Manager Internasjonalt marked Forskningsleder International Brand Manager entreprenør OPPTAKSKRAV Bachelor (4 år) eller Master grad (MSc, Master 1 Bac 4, Master to Bac 5) innen ledelse, markedsføring, kommunikasjon, jus, samfunnsvitenskap, humaniora ... Eller tre års yrkeserfaring i lederstilling Minimum av engelsk språk: TOEIC score på 750 poeng eller 6 poeng på IELTS (International English Language Testing System) eller score på 75 på TOEFL IBT [-]

Videoer

Video de Présentation de l'école ESP

Kontakt
Besøksadresse
Ecole Supérieure de Publicité, de Communication et de Marketing
9 RUE LÉO-DELIBES

Paris, Île-de-France, 75116 FR