ESP - School of Communication & Marketing

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ESP (Ecole Superieure de Publicité) er en skole for høyere utdanning innen reklame, kommunikasjon, markedsføring og ledelse - som ligger i Paris.

Siden 1927: ESP har trent erfarne fagfolk i disse feltene, og har vært aktivt involvert med kommunikasjonsbyråer, medieorganisasjoner og annonsører.

(! Nesten 90 år) En banebrytende skole med erfaring, er ESP stolt av sin anerkjent ekspertise:

ESP er den eldste KOMMUNIKASJON skole i Frankrike

En rask historie ESP: I begynnelsen av det 20. århundre, USA oppfant Advertising. En gruppe franske fagfolk deretter sluttet sammen for å utvikle reklame know-how i Frankrike.

På den tiden: - Publicis, den første franske Advertising Agency, ble opprettet i 1926.

  • ESP, pionerskole Annonsering i Frankrike, ble opprettet i 1927.

ESP SERTIFISERINGER

National Certification: ESP er en privat skole med høyere teknisk utdannelse, sertifisert av den franske regjeringen. ESP leverer «profesjonalisere» grader som gir opplæring for spesifikke faglige ferdigheter. Følgelig er disse grader (ungkarer og mestere) sertifisert av statlig organisasjon RNCP (National Register of Professional sertifiseringer).

IAA Sertifisering: Internasjonal anerkjennelse, utstedt av IAA etter detaljert gjennomgang av kurs («Hvert kurs er akkreditert og individuelt vurdert Scoret, gjennom en streng, benchmarket IAA utdanningsråd prosess, noe som sikrer en internasjonalt anerkjent kvaliteten på undervisningen som kreves av det globale kommunikasjonsbransjen for dets fremtidige studenter og unge profesjonelle »).

ESP er 1ste parisisk PRIVATE SCHOOL [SMBG EDUNIVERSAL RANKING]

Siden 1927 har ESP beholdt sin ledelse, være rangert som den "top privat skole i Paris" av SMBG EDUNIVERSAL (2013/2014). Denne klassifiseringen er basert på tre viktige kriterier: fortreffelighet av trening, startlønn (for nyutdannede), og tilfredsstillelsen nivået på elevene.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se Ettårig EMBA-programmer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

MBA - Internasjonal Markedsføring Og Kommunikasjonsstrategi Med Fokus På Luksus Industrien

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Frankrike Paris

Luksus merker kommunikasjon er i rask endring, og det er i endring ferdigheter som kreves i de bransjer: investere i ny teknologi for å forbedre merkevaren erfaring, gjelder den mest hensiktsmessige segmentering, og dra nytte av digital [+]

Luksus merker kommunikasjon er i rask endring, og det er i endring ferdigheter som kreves i de bransjer: investere i ny teknologi for å forbedre merkevaren erfaring, gjelder den mest hensiktsmessige segmentering, og dra nytte av digitale og sosiale medier for å kommunisere med kunder.

PROGRAM MÅL Kommunisere effektivt på tvers av kulturer i et stadig mer globalisert marked Tenke og bygge innovative kommunikasjon Forstå essensen av luksus Bygge en unik merkevare erfaring Samhandle med kunder HOVEDPUNKTER og added-VERDIER Innovation Award (Fra SMBG-EDUNIVERSAL) 12 måneder MBA Program - 2 intakes: Høst / Spring Alternativ rytme: Internship trening / Studieprogram Kurs i engelsk ved spesialiserte og erfarne forelesere Eksklusiv parternships og Bedriftsbesøk Fransk kultur og europeisk eksponering Sterk personlig coaching KARRIEREMULIGHETER Internasjonal markedsføring / Communication Manager Globalt Communication Manager Globalt Media Manager International Account Manager Internasjonalt marked Forskningsleder International Brand Manager entreprenør OPPTAKSKRAV Bachelor (4 år) eller Master grad (MSc, Master 1 Bac 4, Master to Bac 5) innen ledelse, markedsføring, kommunikasjon, jus, samfunnsvitenskap, humaniora ... Eller tre års yrkeserfaring i lederstilling Minimum av engelsk språk: TOEIC score på 750 poeng eller 6 poeng på IELTS (International English Language Testing System) eller score på 75 på TOEFL IBT [-]

Videoer

Video de Présentation de l'école ESP

Kontakt
Besøksadresse
Ecole Supérieure de Publicité, de Communication et de Marketing
9 RUE LÉO-DELIBES

Paris, Ile-de-France, 75116 FR