Les den offisielle beskrivelsen

HVORFOR EDHEC

Laget av og for gründere,

EDHEC er en av de 15 europeiske handelshøyskolene, rangert som verdensomspennende for sin mastergrad i økonomi, og driver fra universiteter i Lille, Nice, Paris, London og Singapore. EDHEC er fullt internasjonal og direkte forbundet med næringslivet, og er en handelsskole, i stedet for en handelshøyskole hvor ekspertise i undervisning og forskning fokuserer på innovasjon for å stimulere entreprenørskap og kreativitet. For virksomheten fra fødselen og dedikert til virksomheten, gjør EDHEC entreprenører for livet, i stand til å ombygge eller skape vellykkede bedrifter hvor de jobber.

EDHEC fungerer som et ekte ideallog og produserer innovative løsninger verdsatt av bedrifter. Skolens læringsfilosofi, inspirert av sine prisbelønte forskningsaktiviteter, fokuserer på "lære ved å gjøre".

ET MINDSET SOM SETT US APART

EDHEC er laget av og for gründere, og har innebygd de grunnleggende verdiene for virksomheten i over et århundre.

Vårt mål er å formidle nøklene til suksess til nye generasjoner av ledere og gründere, og spre overbevisningen om at selskapene kan ha en positiv innvirkning på økonomien og samfunnet som helhet.

SELVSTENDIGHET

For å beskytte sin uavhengighet i aksjon de siste 110 årene er EDHEC avhengig av egne ressurser for å finansiere og lede utviklingen. Det utøver også full autonomi i sin faglige og vitenskapelige strategi.

pragmatisme

Siden etableringen i 1906 har EDHEC bygget sitt rykte på pragmatisme og en undervisningsstrategi som fokuserer på virksomheten. Nøkkelverktøyene, kunnskapen og oppførselen til virksomheten overføres til generasjoner av ledere.

IKKE-konformitet

Gjennom sin uvanlige modell, innholdet i sine programmer og verdien av sin forskning, opprettholder EDHEC sine forskjeller, oppfordrer studenter og lærere til å tenke utenfor boksen og fremme deres lederegenskaper.

ENTREPRENØRÅND

EDHEC trener generasjoner av raskt tenkende, oppfinnsomme og ressursrike entreprenører og ledere som kan endre spillereglene for å ta lagene og prosjektene som er betrodd dem videre.

ÅPENT SINN

Fordi effektiviteten i næringslivet utgjør unike, legger EDHEC stor vekt på mangfold og en kombinasjon av kulturer, profiler, praksis og disipliner i sin undervisning og drift.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Global MBA

EDHEC Business School

EDHEC Global MBA er livsforandrende: Ved å blande relevant forretningsutdanning med en uvurderlig menneskelig opplevelse, kan du få en dyp innvirkning på karriere, liv og ... [+]

EDHEC Global MBA er livsforandrende: Ved å blande relevant forretningsutdanning med en uvurderlig menneskelig opplevelse, kan du få en dyp innvirkning på karriere, liv og miljø.

Øvrige grunner for valg av EDHEC

HELE GLOBAL OPPLEVELSE

Klassen inneholder vanligvis over 30 forskjellige nasjonaliteter. Programmet inkluderer to læringsekspedisjoner i utlandet.

PERSONLIG KARRIEREBERETNING

EDHEC Global MBA CareerSMART Program er et innovativt karriereprogram som inkluderer personlig karrierecoaching for hver deltaker. Våre karrierehjelp er rangert som nr. 1 i Frankrike for Student Vurdering av Karriere Tjenester (The Economist 2017).

FOKUS PÅ AKSJONSLEDNING

... [-]
Frankrike Nice
September 2019
Heltid studier
10 måneder
Campus
Les mer på norsk

EDHEC BUSINESS SCHOOL – MAKE AN IMPACT

Address
393, Promenade des Anglais - BP3116 06202 Nice Cedex 3 - France
Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike