Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor EDHEC

Laget av og for gründere,

EDHEC er en av de 15 europeiske handelshøyskolene, rangert som verdensomspennende for sin mastergrad i økonomi, og driver fra universiteter i Lille, Nice, Paris, London og Singapore. EDHEC er fullt internasjonal og direkte forbundet med næringslivet, og er en handelsskole, i stedet for en handelshøyskole hvor ekspertise i undervisning og forskning fokuserer på innovasjon for å stimulere entreprenørskap og kreativitet. For virksomheten fra fødselen og dedikert til virksomheten, gjør EDHEC entreprenører for livet, i stand til å ombygge eller skape vellykkede bedrifter hvor de jobber.

EDHEC fungerer som et ekte ideallog og produserer innovative løsninger verdsatt av bedrifter. Skolens læringsfilosofi, inspirert av sine prisbelønte forskningsaktiviteter, fokuserer på "lære ved å gjøre".

Et tankesett som setter oss fra hverandre

EDHEC er laget av og for gründere, og har innebygd de grunnleggende verdiene for virksomheten i over et århundre.

Vårt mål er å formidle nøklene til suksess til nye generasjoner av ledere og gründere, og spre overbevisningen om at selskapene kan ha en positiv innvirkning på økonomien og samfunnet som helhet.

Selvstendighet

For å beskytte sin uavhengighet i aksjon de siste 110 årene er EDHEC avhengig av egne ressurser for å finansiere og lede utviklingen. Det utøver også full autonomi i sin faglige og vitenskapelige strategi.

pragmatisme

Siden etableringen i 1906 har EDHEC bygget sitt rykte på pragmatisme og en undervisningsstrategi som fokuserer på virksomheten. Nøkkelverktøyene, kunnskapen og oppførselen til virksomheten overføres til generasjoner av ledere.

Ikke-Konformitet

Gjennom sin uvanlige modell, innholdet i sine programmer og verdien av sin forskning, opprettholder EDHEC sine forskjeller, oppfordrer studenter og lærere til å tenke utenfor boksen og fremme deres lederegenskaper.

Entreprenørånd

EDHEC trener generasjoner av raskt tenkende, oppfinnsomme og ressursrike entreprenører og ledere som kan endre spillereglene for å ta lagene og prosjektene som er betrodd dem videre.

Åpent sinn

Fordi effektiviteten i næringslivet utgjør unike, legger EDHEC stor vekt på mangfold og en kombinasjon av kulturer, profiler, praksis og disipliner i sin undervisning og drift.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

EDHEC Business School

Edhec Executive MBA er et trippel akkreditert program fra en av Europas beste handelshøyskoler. Det er designet for erfarne ledere, gründere og ledende ansatte som ønsker ... [+]

Edhec Executive MBA er et trippel akkreditert program fra en av Europas beste handelshøyskoler. Det er designet for erfarne ledere, gründere og ledende ansatte som ønsker å oppleve profesjonell transformasjon. Det 16-måneders deltidsprogrammet, basert i Paris Opera eller Lille, vil gjøre det mulig for deg å konsolidere dine ferdigheter på executive level, øke selvbevisstheten og lederskapskvaliteten og skarpere ditt globale perspektiv for å drive din organisasjons ytelse i dagens utfordrende og konstant skiftende forretningsmiljø.

Bygg folk til å bygge virksomhet

EDHEC Executive MBA er et balansert program designet av virksomheten for virksomheten din, og kombinerer seriøs faglig innsats fra erfarne forretningseksperter med en praktisk tilnærming til de virkelige utfordringene i forretningslivet. Det er derfor vi har designet programmet for å tilby en kombinasjon av forretningsbehov og personlig læring slik at du kan maksimere verdien og opplevelsen i henhold til dine mål.... [-]

Frankrike Paris Roubaix
September 2019
Engelsk
Deltid
16 måneder
Campus
Les mer på norsk

Global MBA

EDHEC Business School

EDHEC Global MBA er livsforandrende: Ved å blande relevant forretningsutdanning med en uvurderlig menneskelig opplevelse, kan du få en dyp innvirkning på karriere, liv og ... [+]

EDHEC Global MBA er livsforandrende: Ved å blande relevant forretningsutdanning med en uvurderlig menneskelig opplevelse, kan du få en dyp innvirkning på karriere, liv og miljø.

Øvrige grunner for valg av EDHEC

HELE GLOBAL OPPLEVELSE

Klassen inneholder vanligvis over 30 forskjellige nasjonaliteter. Programmet inkluderer to læringsekspedisjoner i utlandet.

PERSONLIG KARRIEREBERETNING

EDHEC Global MBA CareerSMART Program er et innovativt karriereprogram som inkluderer personlig karrierecoaching for hver deltaker. Våre karrierehjelp er rangert som nr. 1 i Frankrike for Student Vurdering av Karriere Tjenester (The Economist 2017).

FOKUS PÅ AKSJONSLEDNING

... [-]
Frankrike Nice Paris Roubaix
September 2019
Engelsk
Heltid studier
10 måneder
Campus
Les mer på norsk

EDHEC BUSINESS SCHOOL – MAKE AN IMPACT

Address
16-18 Rue du 4 septembre, 75002 Paris, France
75002 Paris, Île-de-France, Frankrike
Address
393, Promenade des Anglais - BP3116 06202 Nice Cedex 3 - France
Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike
Address
Avenue Gustave Delory, 24
59057 Roubaix, Hauts-de-France, Frankrike