Audencia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Erfaren og respektert

I omtrent 40 år har Audencia Executive Education utviklet tilpassede opplæringsprogrammer for å gi deg de kvalifikasjonene du trenger for å være på toppen av feltet ditt.

Våre programmer kan føre til sertifikater eller vitnemål og tilfredsstille behovene til selskaper, ledere og ledere. Du kan velge opplæring i fag som ledelse, salgsprestasjoner, kommunikasjon og digital markedsføring og transformasjon.

Hvorfor Audencia ?

Oppdrag: Tren og utvikle ledere og ledere som vil være ansvarlige, innovative og åpne for verden gjennom kreative og effektive løsninger, øke menneskelig ytelse og gjennomføre endring av organisasjoner.

Kompetanse: Vi spesialiserer oss i en rekke områder med høy etterspørsel, slik at du kan være i forkant av innovative forretningsmetoder. For eksempel, gjennom vårt partnerskap og samarbeid med topp ingeniør- og arkitekturskoler, leder vi innen disse feltene:

 • Samfunnsansvar
 • Bedriftsfinansiering
 • Ansvarlig ledelse
 • Innovasjon

Pilarer: Våre pilarer sikrer kvaliteten, karriere-relevansen og kreativiteten til programmet ditt:

 • Akademisk fortreffelighet
 • profesjonalisering
 • Hybridisering av ferdigheter

Erfaring: Vi er stolte av å trene mer enn 3000 ledere, ledere og eksperter hvert år. Du kan være trygg på at vår rundt 40 års erfaring med å tilby lederutdanning gir både kvalitet og forretningsmessig innvirkning.

146416_pexels-photo-2422293.jpeg

Kompetanse innen ansvarlig utdanning

148005_Capturedecran2020-12-13a19.27.58.png

Strategiske partnerskap

Fordi vi deler troen på at samarbeid resulterer i innovative og viktige prosjekter, har Audencia Business School, École Centrale de Nantes og ensa Nantes dannet en strategisk allianse. Dette partnerskapet forbedrer programmet ditt.

Hvordan vi jobber sammen:

 • Støtte opplæring og forskning innen høyere utdanning innen ingeniørfag, arkitektur, ledelse og relaterte felt
 • Fremme entreprenørskap, innovasjon og samfunnsansvar på lokal, nasjonal og internasjonal skala
 • Utvikle og administrere prosjekter

akkrediteringer

Audencia er en av få skoler i verden (1%) som har de tre viktigste internasjonale akkrediteringene innen forretningsadministrasjon.

EQUIS

European Foundation for Management Development (EFMD) evaluerer kvaliteten på lederskoler gjennom EQUIS for å heve standarden for lederutdanning over hele verden.AACSB

AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business) ble grunnlagt i 1916 og er den lengst fungerende globale foreningen dedikert til å fremme lederutdanning over hele verden, og akkrediterer verdens beste handelshøyskoler.


AMBA

AMBA (Association of MBAs) er et internasjonalt akkrediteringsorgan for MBA, DBA og master i ledelsesprogrammer. AMBA-akkreditering representerer den høyeste standarden for prestasjoner innen forskerutdanning og oppnås kun av de beste programmene.

Frankrike

Audencia er anerkjent både internasjonalt og nasjonalt. Vi er akkreditert av den prestisjetunge Conférence des Grandes Écoles og er registrert i National Commission for Professional Certification (Commission Nationale de la Certification Professionnelle - CNCP)

Bli den neste Chief Value Officer

MBA Chief Value Officer er en kandidatgrad fra Audencia , en skole som er trippel akkreditert (EQUIS, AACSB og AMBA) og den første MBA i verden dedikert til å transformere måling, kontroll og revisjon yrker for å få dem gjennom " multikapital ”verden.

Integrert tenking, verdiskaping, ansvarlig strategisk ledelse og internasjonal dimensjon er særegenhetene til MBAs Chief Value Officer. Vi tilbyr deg en utdannelse av høy kvalitet med eksepsjonelle gjesteforelesere og erfarne fakulteter, samt strategiske partnerskap.

Vår Chief Value Officer Executive MBA leveres i blandet format:

 • PARIS ansikt til ansikt + læringsturer
 • Pålogget (65%)

På slutten av dette kurset får hver deltaker Executive MBA Chief Value Officer-grad fra Audencia Business School.

148007_MBACVOadvantage.png

148009_MBACVOadvantage_2.png

Steder

Paris

Address
95 Rue Falguière
75015 Paris, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer