Les den offisielle beskrivelsen

The American Business School of Paris tilbyr en læreplan basert på den amerikanske utdanningssystemet.

Programmet innrømmer: Fransk high school nyutdannede og studenter som ønsker å følge en internasjonal læreplan, til internasjonale studenter som ønsker å følge en amerikansk pensum i Paris.

Dra nytte av de beste amerikanske og franske praksis

Meget effektive undervisningsmetoder

"I samarbeid med amerikanske universiteter, har den amerikanske Business School Paris vedtok den amerikanske høyere utdanningssystemet, anerkjent verden over.

Virksomheten Skolen kombinerer interaktivt prosjektbasert undervisning med en utenomfaglige program som lar deg utvikle din personlighet, selvstendighet og initiativ.

For å lette overgangen til arbeidslivet, har den amerikanske Business School Paris også vedtatt franske beste opplæringspraksis: - praksisplasser - seminarer - individuell coaching Få det beste fra begge verdener: bli med i American Business School of Paris "Fady Fadel, Ph.D ., Dean

Vår formålsparagraf

The American Business School of Paris som mål å trene sine studenter til å bli fremtidige bedriftsledere som tenker internasjonalt, tar initiativ og kan arbeide med flerkulturelle team. Skolen vil kontinuerlig forbedre sine faglige standarder og samtidig innpode i elevene respekt og toleranse for mangfold, samt en følelse av samfunnsansvar. Skolen vil også oppfordre studentene til å anvende etiske standarder i alle personlige og profesjonelle beslutninger.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

The American Business School of Paris

MBA i Geopolitikk tilbys av American Business School er et toårig ... [+]

MBA i Geopolitikk tilbys av American Business School er et toårig kurs.

Opptak: Til det første året (MBA1) med en 3-årig utdanning - til det andre året (MBA2) med en amerikansk BBA eller en fire-årig siviløkonom (120 amerikanske studiepoeng, eller 240 studiepoeng) MBA1

Det første året av programmet er sammensatt av høyere nivå kurs fra Bachelor of Business Administration (BBA) kurskatalog og er personlig for hver elev i henhold til deres akademiske bakgrunn.

MBA2

År 2 av MBA fokuserer på kjøp Geopolitiske ferdigheter og består av 42 amerikanske studiepoeng (84 studiepoeng) tatt over en 12-måneders periode.

Programmet består av en kjerne læreplan av 12 kurs og et utvalg av konsentrasjoner mellom: - Internasjonale investeringer - Internasjonal virksomhet... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Location address
American Business School Paris - 12 rue Alexandre Parodi
Paris, Île-de-France, 75010 FR