Les den offisielle beskrivelsen

Saimaa University of Applied Sciences er et institutt for høyere utdanning i Sørøst-Finland i byene i Lappeenranta og Imatra. Vi tilbyr grader i fem felt. I tre studieprogrammene all opplæring foregår på engelsk. Vi har ca 3000 studenter, 200 av dem er internasjonale gradsstudenter. Generell informasjon Vi har følgende avdelinger:

Teknologi virksomhet Turisme og gjestfrihet Helse og sosiale tjenester kunst

Den Degree Programme i Mechanical Engineering and Production Technology, siv.ing i International Business og siv.ing i Turisme og Hospitality Management blir gjennomført helhet på engelsk. Det totale antall unge og voksne studenter som studerer til en grad er 2700, og antall lærere er ca 260. To av fakultetet enheter er i Lappeenranta, en i Imatra. Avstanden mellom Imatra og Lappeenranta er 37 km. På vårt universitet av anvendt vitenskap har du muligheter for omfattende og tverrfaglige studier. Dette gir deg et bredt spekter av alternativer.

Internasjonalt orientert I vårt internasjonale samarbeid, legger vi vekt på Vest-Europa, Norden, Russland og de nye medlemslandene i EU, asiatiske land Mange av våre studenter benytte anledningen til å utfylle sine studier ved å studere eller jobbe på en av våre internasjonale samarbeidspartnere. Studentene fra utlandet som blir med oss ​​er velkommen som en integrert del av den internasjonale atmosfæren på vår universitet av anvendt vitenskap, og de gir oss alle en mulighet til å lære å arbeide i et flerkulturelt miljø. Vi har også en foreleser utveksling ordning der vi tilbyr vår kompetanse til våre internasjonale samarbeidspartnere og i bytte, vi nytte av noen av den unike kunnskapen de har å tilby. Vi er sterkt forpliktet til å ta utfordringene i internasjonale forsknings-og utviklingsprosjekter. Strategiske fokusområder De strategiske satsingsområdene Saimaa UAS er basert på universitetets styrker og interessegruppers behov. Universitetet gjennomfører utdanning, forskning og utvikling, samt internasjonale operasjoner i følgende tverrfaglige satsingsområder:

  1. lønnsom virksomhet fra innovasjoner
  2. Vekst og internasjonalisering for små og mellomstore bedrifter
  3. Kundeorientert helse- og sosialtjenester
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Saimaa University of Applied Sciences

Målet er at kandidatene vil være i stand til å starte opp og administrere prosesser knyttet til internasjonal handel og markedsføring, de vet hvordan de skal anvende prin ... [+]

Degree Programme i International Business Management, Lappeenranta, Finland

Degree: Master of Business Administration (MBA)

Varighet og omfang av studier: 2,5 år, 90 studiepoeng, inkludert 30 studiepoeng fra avhandling Graden gir samme grad av kompetanse for offentlig kontor og kommersielle stillinger som mastergrader oppnås fra universiteter.

Internasjonal forretningsdrift studium fokuserer på høyt nivå know-how i internasjonal business, og spesielt på Russland-relatert virksomhet, markedsføring og lederegenskaper. Læreplanen er arbeidsplassen orientert og studier er organisert i tråd med hver elevs personlige studieplan.

Målet er at kandidatene vil være i stand til å starte opp og administrere prosesser knyttet til internasjonal handel og markedsføring, de vet hvordan de skal anvende prinsippene for prosjektledelse og utvikle et selskaps strategiske planlegging og gjennomføring, og de er kjent med de spesielle egenskapene til handel og forretninger med Russland.... [-]

Finland Lappeenranta
August 2019
Engelsk
Heltid studier
30 måneder
Campus
Les mer på norsk
Saimaan ammattikorkeakoulu Oy
Address
Rector's office Skinnarilankatu 36,
53850 Lappeenranta, Finland
Nettsted
Telefon
+358 20 4966411