Les den offisielle beskrivelsen

Å engasjere seg med virksomhet. Å engasjere seg med deg.

Vi ønsker å utstyre studentene våre med verktøyene og kvalifikasjonene for å utvikle og lykkes med å endre og utfordrende tider.

Om oss

Henley Business School ble grunnlagt i 1945, og var den første handelshøyskolen i Storbritannia og er en av de eldste og mest respekterte skolene i Europa.

Vi er stadig rangert blant verdens 50 beste handelshøyskoler av Financial Times og The Economist. Vi er også blant de få handelshøyskolene - de 1% i verden - som er tredobbelt akkreditert for kvaliteten og evnen til fakultetet og utdanningene våre.

Henley Business School tilbyr strenge, utfordrende og karriereorienterte programmer som setter høye standarder for læring. Du blir presentert med stimulerende konsepter og nytenking som umiddelbart kan brukes på arbeidsplassen. Dessuten vil du få muligheten til å anvende kunnskap i situasjoner i det virkelige liv. Resultatet vil være håndgripelig, betydelig og varig.

Som en del av University of Reading, opererer Henley innenfor en akademisk institusjon som er plassert innenfor de 200 beste universitetene over hele verden.

Vår ambisjon

Vi har som mål å styrke enkeltpersoner til å bli gode fagpersoner og fremragende bedriftsledere som tenker med klarhet og handler med tillit og overbevisning. Vår styrke ligger i vår tilnærming. Vi gjør det mulig for mennesker å forstå seg selv og sitt ansvar, samtidig som vi blander praksis og teorier om en vellykket virksomhet.

Vi søker alltid å forbedre alt vi gjør og bli anerkjent for:

  • Å være en virkelig internasjonal handelshøyskole
  • Fortreffeligheten av læringsopplevelsen vår
  • Forskning og tenking i verdensklasse
  • Vår følelse av fellesskap og ansvar
  • Styrken i våre nettverk
  • Bredden og dybden i våre forhold til industrien

Vi vil være en engasjerende, fokusert og karakteristisk handelshøyskole.

119881_pexels-photo-1249158.jpeg

Bli den leder du ønsker å være

Vi utstyrer studentene våre med en dypere og bredere forståelse av hva som er aktuell, relevant og riktig i virksomheten - og på den måten gjør dem i stand til å bli svært dyktige, ansvarlige ledere.

Ved å kombinere de nyeste teoriene, kunnskapene og praksisene med en lidenskapelig besluttsomhet for å hjelpe studentene våre å være de beste de kan være. Vi handler om forretning, men enda mer, vi handler om deg.

Hver og en av oss har forskjellige motivasjoner og et unikt sett med evner. Hos Henley gjør vi det til vår virksomhet å hjelpe deg med å oppfylle potensialet ditt ved å låse opp den virkelige og enda mer dyktige personen innen. Vi vil samarbeide med deg på alle nivåer for å gi deg selvtillit, ferdigheter og fokus for å takle utfordringene dine og nå dine mål.

Henley-opplevelsen

"Henley Experience blander utviklingen av kunnskap, personlige ferdigheter og atferd med topp moderne undervisnings- og læringsmiljøer og arv av sterk tro på at rollen som velferdskaping i samfunnet er å bedre alle i stedet for bare noen få. dukker opp på alle nivåer er mennesker hvis verdier og holdninger sier så mye om dem som deres evner og som bidrar til å bygge en bedre fremtid i alle livets turer. "

Professor John Board, dekan, Henley Business School

Personlig utvikling

Vi tar en helmenneske-tilnærming, som erkjenner kompleksiteten i å balansere arbeid, hjem, studier og karriere. I tillegg til et høyt nivå av individuell støtte mens du studerer på Henley, er tjenester tilgjengelige for å hjelpe dine karriereambisjoner, inkludert coaching, nettverksbygging, mentoring og rekrutteringsressurser. Henley tar en hel-person-tilnærming, og fokuserer på å utvikle dine evner som en ansvarlig, prinsipiell og gründerleder.

Sterke forhold

Relasjoner på Henley bygges ikke bare mellom studenter og deltakere - men også med fakultetet og personalet som støtter din personlige reise. Mange av fakultetet vårt er internasjonalt kjent og publisert bredt innen sine respektive felt. Våre medarbeidere er jevnlige bidragsytere til media og gir et vell av yrkeserfaring, med mange som har jobbet for ledende organisasjoner internasjonalt. Ofte er det disse forholdene som kan utgjøre en forskjell i karrieren din, og det er grunnen til at mange synes Henley opplever så rikt givende.

Fra din første dag på Henley er du en del av et globalt nettverk av fagfolk fra alle bransjer og alle nivåer av erfaring og ansiennitet. Alumni-gruppen vår har mer enn 70 000 medlemmer fra over 150 land, og tilbyr nettverkspotensial og sjansen til å holde seg oppdatert med de siste tankene, nyhetene og mulighetene for å fremme din karriere og utdanning.

Forskning og kompetanse

Mange av fakultetet vårt er internasjonalt anerkjent og publisert bredt innen sine respektive felt og driver med akademisk og anvendt forskning. Et stort antall av våre akademikere trekker på sine erfaringer som ledere og konsulenter for internasjonale organisasjoner på høyeste nivå. Forskning ved Henley er både ren og anvendt og drives gjennom seks fagområder og 24 internasjonalt anerkjente forskningssentre og kunnskapssenter. Vi samarbeider tett med myndigheter og organisasjoner internasjonalt og hjelper til med å drive den globale forskningsagendaen på et unikt bredt felt.

Med 150 forskningsledede fakultetsmedlemmer, bredt publiserte akademikere og siterte eksperter som jevnlig har med i de nasjonale mediene, er fakultetsmedlemmer ved Henley Business School verdensledende. Noen er utøvere i bransjene de underviser, og gir studentene våre sanntid tilgang til forretningsinnsikt og kompetanse.

120336_pexels-photo-1595391.jpeg

Triple-akkreditert Business School

Vi er stolte av å være en av bare 88 handelshøyskoler i verden som har tredobbelt akkreditert status fra de ledende akkrediteringsorganene i Storbritannia, Europa og USA: AMBA, EQUIS og AACSB.

Vår tredobbelt akkrediterte status plasserer oss i topp 1% av handelshøyskoler i verden og gir trygghet til våre studenter, programmedlemmer og organisasjoner som vi jobber med, av kvaliteten og høye standarder for våre kurs og fakultet.

Hvert av akkrediteringsorganene eksisterer for å heve standardene for bedriftsopplæring, og vi går gjennom en streng prosess med hver av dem, som dekker aspekter, inkludert læringserfaringer, fakultet og forskning.

AACSB

"AACSB gir internasjonalt anerkjent, spesialisert akkreditering for forretnings- og regnskapsprogrammer på bachelor-, master- og doktorgradsnivå. AACSB-akkrediteringsstandardene utfordrer lærere på videregående trinn til å arbeide for dyktighet og kontinuerlig forbedring gjennom sine forretningsprogrammer.

Akkrediteringsprosessen er en omfattende gjennomgang av skolens oppdrag, fakultetets kvalifikasjoner og læreplaner, og prosessen inkluderer egenevalueringer, fagfellevurderinger, komiteevurderinger og utvikling av grundige strategiske planer. Akkreditering sikrer at studentene lærer materiale som er mest relevant for deres studieretning, og forbereder dem til å være effektive ledere ved endt utdanning. "

EQUIS

"Det grunnleggende målet med EQUIS, knyttet til oppdraget fra EFMD, er å heve standarden for lederutdanning over hele verden.

EQUIS vurderer institusjoner som en helhet. Den vurderer ikke bare gradsprogrammer, men alle aktiviteter og underenheter ved institusjonen, inkludert forskning, e-læringsenheter, lederutdanningstilbud og samfunnsoppsøkende arbeid. Institusjoner må primært vies til lederutdanning.

EQUIS ser etter en balanse mellom høy faglig kvalitet og den faglige relevansen som gis av nært samspill med bedriftsverdenen. Institusjoner som er akkreditert av EQUIS må demonstrere ikke bare høy generell kvalitet i alle dimensjoner av sine aktiviteter, men også en høy grad av internasjonalisering. "

AMBA

"Akkreditering er kjernen i Association of MBAs forpliktelse til å utvikle standarder innen global utdannelse innen lederutdanning.

Våre strenge vurderingskriterier sikrer at bare de høyeste kaliberprogrammene som viser de beste standardene for undervisning, læreplan og studentinteraksjon oppnår Association of MBAs akkreditering.

Vi mener at akkrediterte programmer bør være av høyeste standard og gjenspeile endrede trender og innovasjon innen forskerutdanning.

119937_pexels-photo-1438072.jpeg

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Henley Business School Finland

Dagens globalt koblede forretningsverden krever et bredere perspektiv, nye ferdigheter og forskjellige måter å tenke på. Henley Executive MBA (EMBA) - Global er designet ... [+]

Praktisk. Global. Mastergrad.

Vår globale Executive MBA er designet for travle og erfarne ledere med ambisjoner om å forbedre deres lederegenskaper og lederegenskaper.

Executive MBA (EMBA) - Global

Dagens globalt koblede forretningsverden krever et bredere perspektiv, nye ferdigheter og forskjellige måter å tenke på. Henley Executive MBA (EMBA) - Global er designet for å utvikle fremragende bedriftsledere som er klare til å ta på seg utfordringene og mulighetene ved å operere i dagens komplekse og raskt bevegelige globale økonomi. Den utvikler ledere som er sterke, ansvarlige og tilpasningsdyktige.

Ved å koble læringen din til nåværende globale og relevante organisatoriske problemer, kan fordelene med Henleys globale EMBA tydelig måles, noe som gir et betydelig avkastning på deg personlig og, bredere, til selskapet ditt.... [-]

Finland Helsinki
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
21 - 27 måneder
Campus
Les mer på norsk
Address
Pohjoisesplanadi 35 E
00100 Helsinki, Finland