Hanken School of Economics

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

d

Hvis Hanken

Hanken er et ledende, internasjonalt akkreditert universitet med over 100 års erfaring innen utdanning og forskning i økonomi. Forskning er internasjonalt høy standard og er grunnlaget for all vår utdanning. Hanken har et nært samarbeid med næringslivet og en aktiv alumni nettverk av 12.000 studenter arbeider i over 60 forskjellige land. Skole opererer i både Helsinki og Vasa.

Hanken forskning er gjennomført i alle fem institusjoner, med spesiell profilering av de fire utvalgte områder av styrke. I mange tilfeller, våre forskere representerer den absolutte forkant. Det gode samarbeidet med næringslivet gjenspeiles både i felles forskning i universitetets samhandling partner programmet gir, og også i den støtten vi får i vår pengeinnsamling.

Hanken er det første universitetet i Finland, som innførte et utenlandsopphold som en integrert del av graden. Studentene tilbys en unik mulighet til å skape sin egen internasjonale nettverk for livet ved å gå på børs eller internship i utlandet. Disse livslang kontakter knyttet både ved Hanken og internasjonalt er en som gjennomsyrer studier og bidra til Hankenalumnernas internasjonalt god posisjon i arbeidsmarkedet. Gjennom våre alumni, garanterer vi at nettverket du får med ham fra Hanken ikke brutt, men utvidet og koblet til universitetet opprettholdt selv etter endt utdanning.

Som college Hanken har et sikkert fundament med et globalt rykte som gjenspeiles i våre internasjonale akkrediteringer, god finansiell base og våre verdifulle nasjonale og internasjonale nettverk for å støtte internasjonalt fremragende forskning og konkurransedyktig utdanning. Vi verdsetter våre partnere i akademia og industri, og vie oss til forskere og studenter med oss ​​for å kunne få en god utdanning og bygge meningsfulle faglige og personlige nettverk.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Finnish

Se EMBA » Se MSc » Se PhD »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Executive MBA Program

Campus Deltid 2 år March 2019 Finland Helsinki

Hanken Executive MBA er et internasjonalt akkreditert program basert i Helsingfors, Finland. Etter at du har fullført dette programmet, vil du få innsikt og verktøy for å få innvirkning i enhver forretningsinnstilling. [+]

Gjør inntrykk med Hanken EMBA

Hanken Executive MBA er et internasjonalt akkreditert program basert i Helsingfors, Finland. Etter at du har fullført dette programmet, vil du få innsikt og verktøy for å få innvirkning i enhver forretningsinnstilling.

Vårt program gjør at du kan styrke din strategiske beslutningsprosess og lederegenskaper, og dermed utstyre deg for å skape verdier for deg selv, din organisasjon og dine kunder, så vel som andre interessenter.

Hanken Executive MBA er en toårig deltid utdanningsprogram utført på engelsk. Vi tror på styrken av dialog, ansikt til ansikt interaksjon og relasjoner: vi gjenkjenner individet i gruppen, våre grupper er små og våre fakultet og erfarne forelesere er sterkt dedikert til vårt program.... [-]


Videoer

Masters Degree Student in Corporate Governance at Hanken School of Economics

Masters Degree Student in Intellectual Property Law at Hanken School of Economics

Masters Degree Student in Economics at Hanken School of Economics

Kontakt

Hanken School of Economics

Adresse, linje 1 Arkadiankatu 22
FIN-00101 Helsinki, Finland
HJemmeside http://www.hanken.fi/public/
Telefon +358 9 431331