Les den offisielle beskrivelsen

TalTech - flaggskipet av estisk engineering og teknologi

Tallinn University of Technology (TalTech) er det eneste teknologiske universitetet i Estland. Ifølge Estlands universitets omdømmeundersøkelse er TalTech Estlands mest innovative universitet og spesielt kjent for sin innovasjon innen digital teknologi og ingeniørfag. TalTech er der den sanne synergien mellom ulike felt er opprettet og ny levende, og banebrytende ideer blir født. Vårt universitet er hjemmet til den eneste selvkjørende bil i Estland (ISEAUTO) - et prosjekt som ble opprettet av våre studenter og forskere, og testmiljøet for det første 5G-nettverket - en prototype av fremtidens smarte by.

TalTech - springbrett til din fremtidige karriere

TalTechs grader er internasjonalt anerkjent og høyt ansett. I følge ulike arbeidsmarkedsundersøkelser er flertallet av de vellykkede fagfolkene i Estland TalTech-alumni. Våre nyutdannede har et bredt spekter av stillinger som spenner fra gründere, ledere, topps spesialister og konsulenter til høyt embetsmenn og politikere. Mange har gått videre for å etablere seg som ledere i det raskt utviklende feltet for internasjonale oppstart og digitalisering. TalTech legger vekt på å designe sine studieprogrammer i samsvar med de endrede og utviklende behovene til det estiske og det globale arbeidsmarkedet.

TalTech - hjem for de internasjonale studentene

TalTech er for tiden det mest internasjonale universitetet i Estland med rundt 1600 internasjonale studenter fra over 90 forskjellige land. Vi tilbyr 4 bachelor- og 15 masterprogrammer på engelsk og har et nært akademisk partnerskap med rundt 500 forskjellige universiteter over hele verden. TalTech er rangert 601-650 i QS World University Ranking 2019 som teller oss i topp 3% av alle universiteter over hele verden.

TalTech - partner for økonomisk og teknologisk utvikling

På TalTech verdsetter vi samarbeid med bedrifter og næringsliv. For mange bedrifter og offentlige myndigheter er vi ofte det første kontaktpunktet for å finne løsninger på en rekke organisasjons- og produktutviklingsspørsmål. Vår innovasjon og forretningssenter Mektory samler forskere, studenter og gründere som tilbyr ungdom inspirasjon, kunnskap og ressurser for å skape og utvikle studentoppstart og andre innovative forretningsidéer. I tillegg deler Tehnopol - en vitenskaps- og næringslivskampus for innovative teknologibedrifter - sin begrunnelse med TalTechs campus og er hjemsted for en oppstartskuvub, samt til mange selskaper som Skype, Cybernetica, Starship Technologies, Ektaco og SMIT.

Praktisk informasjon

Les mer om TalTechs programmer og studentliv på TalTechs nettside.

Raske fakta om TalTech

  • Offentlig universitet, grunnlagt i 1918
  • Største universitet i hovedstaden med nesten 11 000 studenter
  • Unike og internasjonalt anerkjente programmer
  • Pittoreske urban moderne campus
  • Det mest internasjonale universitetet i Estland med over 90 forskjellige nasjonaliteter
  • Dynamisk universitet-industri samarbeid; sterk vekt på entreprenørskap
  • Mektory Innovation and Business Center
  • No 601-650 i QS World University Rankings® 2019
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


Tallinn University of Technology

Programmet fokuserer på spesifikke områder som entreprenørskap, bedriftsfinansiering, business to business markedsføring, organisasjonsledelse, EU-institusjoner, etiske p ... [+]

Programmet fokuserer på spesifikke områder som entreprenørskap, bedriftsfinansiering, business to business markedsføring, organisasjonsledelse, EU-institusjoner, etiske problemer i det internasjonale forretningsmiljøet og mer. Studentene vil bli eksperter på hvordan man vellykket gjør internasjonal virksomhet, og de har mulighet til å studere forretningsmiljø i Baltikum, Skandinavia, Russland og EU.

Spesialitet

Dette programmet bruker det tradisjonelle innholdet og læreplanen for MBA-studier og er skreddersydd for fremtidige ledere i privat og offentlighet. I programdesign er søkeordene sammenlignbare, praktiske og omfattende, som alle kan oppsummeres i ett konseptkvalitet.... [-]

Estland Tallinn
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Study at TalTech!

Tallinn University of Technology
Address
Tallinn University of Technology, Ehitajate tee 5
19086 Tallinn, Harju County, Estland
Nettsted
Telefon
+372 620 2022