Les den offisielle beskrivelsen

OM IBSS

Internasjonal Business School of Scandinavia med regional HQ lokalisert i Storbritannia og Danmark. IBSS har fokus på blandede læringsprogrammer som gir de nyeste treningsmetodene til målgruppen og fokus er hovedsakelig internasjonalt.

IBSS utfører trening på Diploma, BA MBA og doktorgradsnivåer. Våre programmer utvikles og gjennomføres ofte som to grader med lokale partnere i Europa, Asia, Afrika og Midtøsten. Ønsket om IBSS er arbeidet med å sikre høy kvalitet, men til en anstendig pris samtidig som den gir internasjonal utdanning med fleksible, høykvalitets og internasjonalt akkrediterte grader.

Hovedproduktet er det proprietære, internt utviklede IBSS MBA-programmet. Den er utviklet i nært samarbeid med andre internasjonale partnerfirmaer og treningsinstitusjoner. Videre samarbeider IBSS også sammen med andre utdanningsleverandører for å gi BBA og DBA-programmer.

Vi har et stort eksternt fakultet med faglærere fra alle deler av verden. Vi prøver å sikre best mulig oppsett for internasjonale programmer.

Det globale forretningsmiljøet har endret seg mye mer de siste fem årene enn for de forrige 50. For å utvikle seg og konkurrere trenger du en grad som passer til de internasjonale ferdighetene du trenger, som er anerkjent over hele verden, som du kan skaffe deg på hjemme i stedet for i utlandet, og fornuftig, det er rimelig.

Internasjonal Business School of Scandinavia (IBSS) tilbyr deg alt dette i et høyt utviklet modulbasert program, og med egne muligheter som du kan tilpasse og spesialisere utdanningen din mens du går gjennom modulene.

IBSS er dedikert til å levere høy kvalitet kunnskap samt toppmoderne ferdigheter, slik at dagens studenter kan engasjere seg i forretningsadministrasjonsproblemer med pertinence og selvtillit. Materialet er både teoretisk og praktisk; fakultetet er internasjonalt med omfattende bransjespesifikk erfaring; teksten og klasserominstruksjonen leveres på lokalspråket.

Målene for programmene på IBSS er:

 • Å bringe kvalitet blandet læring inn i det neste tiåret
 • Å bringe internasjonal kvalitet på forretningsutdanning til mennesker i fremvoksende økonomier globalt
 • Å tilby International Quality Business utdanning til en rimelig pris
 • Å utvikle anvendt ledelse og forretningsutvikling ferdigheter

Visjon og misjon

motto:

Alle har rett til et kvalitetsprogram på en rettferdig undervisning.

Oppdrag:

Vi ønsker å gi våre studenter tilgang til en kvalitetsutdannelse.

Syn:

Bli en global utdannelsesleverandør innen Business, IT og Management.

Verdi satt:

Som profesjonell internasjonal utdanningsinstitusjon ønsker vi å tilby våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere et samarbeid basert på følgende:

studenter:

 • Internasjonalt perspektiv
 • Villighet til å utvikle sin egen virksomhet og i sine land

ansatte:

 • Innblanding i blandede læringsmetoder
 • Utdanning med et internasjonalt sinn

Universiteter og høyskoler:

 • Moderne og fremover bevegelse
 • Åpent for fullt samarbeid

partnere:

 • Troverdig
 • Langsiktig engasjement
 • Korrekt
 • Høyt faglig nivå
 • Bidra til verdens fredsprosessen gjennom utdanning av internasjonale studenter

Målgrupper:

IBSS fokuserer primært på voksne i jobber. Målet er å oppgradere sine ferdigheter på et hvilket som helst nivå de kan være på.

IBSS EGYPT

Internasjonal Business School of Scandinavia (IBSS) med hovedkvarter i Danmark. IBSS har fokus på blandede læringsprogrammer som gir de nyeste treningsmetodene til målgruppen og fokus er hovedsakelig internasjonalt.

IBSS etablert i Egypt siden 2010.

IBSS Egypt støtter studentene ved å fungere som et opplæringssenter. Mens opplæringen gjøres online via IBSS-plattform, tillater lokal tilstedeværelse av IBSS Egypt at elevene blir med på lokalundervisningstøtte.

Behovet til IBSS jobber med å sikre høy kvalitet, men til en anstendig pris samtidig som den gir internasjonal utdanning med fleksible, høy kvalitet og internasjonalt akkreditert grad.

Hovedproduktet er det proprietære, internt utviklede IBSS MBA-programmet. Det har blitt utviklet i nært samarbeid med andre internasjonale partnerfirmaer og treningsinstitusjoner.

IBSS har en liste over bedriftskontrakter med de kjente selskapene i Egypt, og i løpet av de siste to årene har IBSS uteksaminert nesten fire hundre MBA-studenter og 50 DBA-studenter.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

The International Business School Of Scandinaivia Egypt

Den generelle MBA-programmet er for studenter eller ansatte som ønsker å øke og utmerke sin karriere. Det er satt opp for å flytte nåværende karrierer videre med oppnådd ... [+]

POST GRADUATE NIVEAU

Du trenger ikke å slutte å jobbe for å tjene din MBA. Du fortsetter i jobben din og deltar i våre klasser, vanligvis en kveld per uke og i helgene, hvor du vil samhandle direkte med våre fakultetets og industriens høyttalere. Kursene tilbys også i eLearning-format og kan gjøres lang avstand med gruppesamlinger.

Programmet legger vekt på viktigheten av din utvikling som leder og inkluderer personlig støtte og forretningsutvikling. Du vil jobbe med selskapsbaserte prosjekter i høypresterende læringsgrupper. Dette programmet er ideelt for de ledere som ønsker seniorroller og ønsker å opprettholde sin karrierebane mens de studerer for en MBA.

Velg mellom enkle, dobbelte eller til og med tredoble MBA-programmer. Hvorfor skulle noen spørre om å få et program med en dobbel eller trippel MBA-grad? Det er ganske enkelt: Hvis du vurderer å studere videre på grader med forskjellige akkrediteringer og fra ulike deler av verden, gir du flere muligheter.... [-]

Egypt Nasr City
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Address
2 Saied Zakaria st
Nasr City, Cairo Governorate, Egypt