Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Om UAEU

Den forente arabiske emiraters universitet (UAEU) er det først og fremst omfattende universitet i UAE. Grunnlagt i 1976 av den avdøde Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, er UAEU en omfattende, nye forskningsuniversitet melde ca 14000 Emiratene, og internasjonale studenter. Som UAE flaggskip universitet, UAEU tilbyr et komplett utvalg av akkrediterte høy kvalitet lavere og høyere i løpet av ni høgskoler, inkludert College of Business and Economics, en av de største fagmiljøene. Med en fremstående internasjonal fakultet, state-of-the-art nye campus, og et bredt spekter av student støttetjenester, tilbyr UAEU en stue-læringsmiljø som er enestående i UAE.

Om CBE

The College of Business and Economics (CBE) i de Forente Arabiske Emirater University har tilbudt business-programmer med en sterk tradisjon for kvalitet undervisning, forskning og service siden 1977. CBE har innarbeidet standarder satt av AACSB International i sin strategiske planlegging siden 1993. Som et resultat, CBE var den første College of Business i Midtøsten for å bli akkreditert av AACSB i 2000. I 2012 oppnådde regnskap programmet karakteristiske akkreditering tillates av AACSB. I dag har CBE den globale æren av å være den eneste forretningsenheten i Midt-Østen akkreditert i både næringsliv og regnskap.

Per i 2015-2016, CBE omfatter fire faglige avdelinger (regnskap, økonomi og administrasjon, økonomi og finans, og statistikk) med mer enn 75 heltid fakultet og 20 heltidsansatte som støtter mer enn 3000 lavere og høyere grads studenter i en rekke av studieprogrammene undervises på engelsk. CBE tilbyr 10 bachelorgrader på universitetet i Al Ain i regnskap, økonomi, finans og bank, ledelse informasjonssystemer, og statistikk samt administrasjon med hovedfag i entreprenørskap, human resource management og utvikling, markedsføring, supply chain management eller en kombinasjon av to av disse fagområdene. The Master of Business Administration er tilgjengelig i Abu Dhabi, Al Ain og Dubai, og Master of Professional Accounting tilbys i Abu Dhabi. En doktorgrad i Business Administration er også tilgjengelig i Abu Dhabi.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

United Arab Emirates University, College of Business and Economics

Velkommen til nettsiden til MBA-programmer ved UAE University. Vi håper at du vil finne det nyttig og informativ. Våre MBA-programmet ble etablert i 2001 basert på en kla ... [+]

Velkommen til nettsiden til MBA-programmer ved UAE University. Vi håper at du vil finne det nyttig og informativ. Våre MBA-programmet ble etablert i 2001 basert på en klar, vidtrekkende visjon ved Universitetet Chancellor ved HH Sheikh Nahayan Mabarak Al-Nahayan, for å plassere UAEU i forkant av vitenskapelige og tekniske læresteder kan sammenlignes med andre internasjonalt anerkjente universiteter .

Iverksettelse av Master of Business Administration i Global Leadership and Management var en viktig milepæl for UAE Universitet og College of Business and Economics mot oppnåelse av universitetet oppdrag.

Programmet, akkreditert av AACSB International - Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business, tilbyr en avansert utdannet ledelsen utdanning til kvalifiserte business menn og kvinner i De forente arabiske emirater.... [-]

De forente arabiske emirater Abu Dhabi Al Ain
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk