Les den offisielle beskrivelsen

The University of Bolton har hatt et vellykket samarbeid med Winc RAK siden 2008. Programmene er tilgjengelige i fagvis nivå. Programmene blir undervist av Storbritannia og lokale veiledere de britiske koblingen veiledere fra University of Bolton vil også bli overvåkings programmene. Studentene vil også ha tilgang til universitetets elektroniske anlegget som 'Moodle'.

Kurs

 • BA (Hons) Business Management
 • BA (Hons) Regnskap
 • BA (Hons) Business Management (Top-Up)
 • BSc (Hons) Business Management (Top-Up)
 • BA (Hons) Business Management (HRM)
 • BA (Hons) Business Management (markedsføring)
 • BSc (Hons) Business Management
 • BSc (Hons) Business Management (Top-up)
 • BA lov
 • MBA (Graduate)
 • MBA (Top-up)
 • MBA (Executive)
 • MSc Construction Project Management
 • BSc (hons) databehandling
 • BSc (Hons) computing (top-up)
 • beng (Hons) elektrisk og elektronisk utstyr (avansert stående)
 • MSc Information Technology
 • mba
 • beng (hons) maskinteknikk
 • BSc Physcology
 • BSc (Hons) Antall landmåling og Commercial Mgmt

University of Bolton

Med en studentmasse på rundt 11.000 vil du få det beste av alle verdener ved University of Bolton. Du vil være basert på en moderne, kompakt campus der ingen føler seg anonym, og med små undervisningsgrupper på mange kurs, kan du være sikker på at du er et navn, ikke bare et tall.

Bolton i seg selv er en vennlig, blomstrende by nær de store byene Manchester og Liverpool.

Vår undervisning kvalitet har konsekvent vunnet flest stjerner mulige fra regjeringens kvalitetskontroll byrået og vi har faglig akkreditering for mer enn 30 av våre undervisningsprogrammer.

Det er for tiden 192 vitenskapelig ansatte hvorav 130 hold doktorgrader. Dette utgjør 67,7% av PhD-holdere blant de vitenskapelig ansatte.

Vår Ethos

The University of Bolton er en offentlig ressurs for faglig kunnskap og læring, arbeide med og på vegne av mennesker og organisasjoner til å løse praktiske problemer.

Vi har stor tro på at læring er grunnleggende for transformasjon av enkeltpersoner og samfunn.

Vi er nådeløs i vårt ønske om å holde seg à jour med kommersielle, sosiale, kulturelle og økonomiske endringer og innlemme dens innvirkning på våre kurs og i vårt arbeid med partnere.

Vi feirer fortreffelighet i andre og gjerne ta med god praksis tilbake til universitetet og i våre partnerskap.

Vi er stolte av at alle elementer i samfunnet er fullt representert blant våre ansatte, studenter og partnerorganisasjoner.

Vi omfavner mangfold og verdi forskjell.

Vi viser smidighet, fasthet og fleksibilitet i å identifisere og møte behovene til enkeltpersoner og organisasjoner.

Vi respekterer og verdsetter den tradisjonelle rolle og prestasjoner av forskere og universiteter, mens søker å lage en modell av høyere utdanning som er fokusert på profesjonalitet, innovasjon og anvendelse.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Dette programmet undervises i UAE. The Executive MBA er et deltidsstudium program for forretningsfolk forbereder seg til å bli toppledere. Fokuset er på utvikling av kunn ... [+]

Dette programmet undervises i UAE

Den Executive MBA er et deltidsstudium program for forretningsfolk forbereder seg til å bli toppledere. Fokuset er på utvikling av kunnskap og forståelse av strategiske administrative spørsmål for å reflektere over og forbedre virksomheten og ledelse praksis. Programmet er utviklet for å dovetail med kravene til en fulltidsjobb.

Om kurset

Uansett hvilken del av industri eller handel du jobber i, vil Executive MBA kurset hjelpe deg i å få en kritisk forståelse av de problemer og utfordringer bedrifter og organisasjoner, og utstyre deg med de analytiske og kritiske evner å identifisere potensielle løsninger. Disse kvalitetene er søkt av prestisjetunge arbeidsgivere.... [-]

De forente arabiske emirater Al Jazirah Al Hamra
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 år
Campus
Les mer på norsk

MBA

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Dette programmet undervises i UAE. The Master of Business Administration (MBA) er en høyere grad i forretningskommunikasjon. Det er også en av de mest ettertraktede grade ... [+]

Dette programmet undervises i UAE

Den Master of Business Administration (MBA) er en høyere grad i forretningskommunikasjon. Det er også en av de mest ettertraktede grader i verden på grunn av sin verdi for folk i næringsliv og forvaltning. En MBA grad kan dra de i posisjoner i næringsliv og forvaltning, særlig de i utøvende og lederstillinger.

MBA-programmet gir deg verdifull kunnskap om virksomheten og alle dens relaterte aspekter. Du vil lære om forretningsstrategier og konsepter, og hvordan du bruker disse ferdighetene i det praktiske liv, og i dag-til-dag virksomhet. Dette kurset lærer deg de nødvendige lederegenskaper og nettverk ferdigheter som vil hjelpe til å sette deg bortsett fra de som ikke har slik kompetanse, og kan gjøre deg en leder i det valgte feltet.... [-]

De forente arabiske emirater Al Jazirah Al Hamra
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Dette programmet undervises i UAE. MBA Top-up er en rask vei program for dem som allerede har en post graduate kvalifisering i ledelse. Et viktig element i dette programm ... [+]

Dette programmet undervises i UAE

Den MBA Top-up er en fast track program for dem som allerede har en post graduate kvalifisering i ledelse. Et viktig element i dette programmet er MBA avhandling.

Søkere vil studere på heltid over to trimester, som er mindre enn et helt kalenderår. De trenger minst to års arbeidserfaring og et nivå 7 kvalifisering med minst 100 studiepoeng på HE7.

Et utvalg av undervisnings- og læringsmetoder gi tilgang til å lære å møte en rekke elev behov og er rettet mot; bredere deltakelse blant elever, unngå utstøting og utvikle elevens ferdigheter i både faglige og arbeidsplass arenaer. Metodene som benyttes er: forelesninger; workshops; tutorials (gruppe og individuelle) og gjesteforelesere.... [-]

De forente arabiske emirater Al Jazirah Al Hamra
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 måneder
Campus
Les mer på norsk