Les den offisielle beskrivelsen

Om Success Point College

Et høyt anerkjent utdanningsinstitutt i UAE tilbyr Success Point College et diplom, bachelor og mastergradsprogrammer godkjent av University of West of Scotland til håperende studenter og fagfolk. Ifølge World University Rankings 2019 ble universitetet kåret som en av verdens topp 500.

Det ble etablert i 2015 gjennom en sterk allianse mellom Indias regering og regjeringen i Sharjah under patronage av Sharjah Chamber of Commerce og Indisk Trade and Exhibition Centre. Gjennom årene har høgskolen styrket sine bånd med den indiske regjeringen sammen med å danne nye partnerskap med universiteter i Storbritannia. Et av våre siste partnerskap er med International Skill Development Corporation. Det hjalp oss med å designe vår campus i henhold til ISDC Global Business School i UAE (IGBS) standarder.

Alle programmer er akkreditert av internasjonale profesjonelle organer, inkludert CIMA, ACCA, IPA og CMI, som gir studentene en konkurransefortrinn over andre etter at de har blitt uteksaminert. De er designet for studenter å oppnå en perfekt blanding av teoretisk kunnskap og praktisk erfaring. Det øker ikke bare sin karriere, men gir også dem utstyr med krevende evne til å håndtere uvanlige situasjoner på arbeidsplassen.

Å bygge en vellykket fremtid

På Success Point College tror vi på å bygge fremtiden ved å trene studenter til å ha de beste ferdighetene som kreves av flere bransjer. Det er bare mulig på grunn av felles engasjement fra våre engasjerende og høyt kvalifiserte fakultet, dedikert støttepersonell, bruk av avansert teknologi og bestemmelse av våre studenter.

Vi tilbyr en blanding av programmer som gjennomføres på heltid, helg og fjernundervisningsbasis. Studentene kan velge en som passer best til sin tidsplan og arbeider for deres suksess ved hjelp av våre professorer og studiemateriell levert av dem. Vi har aktivert spesielle transporttjenester for heltidsstudenter som går fra Sharjah, Ajman og Dubai til campus.

Forbereder studentene til den virkelige verden

Våre klasser i Sharjah er utstyrt med state-of-the-art teknologi for å hjelpe elevene å lære seg så godt som mulig. Campuset er komplett med et stort bibliotek, fritidssenter og utendørs sportsområde hvor elevene kan tilbringe fritiden med venner.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Success Point College

MBA Logistikk ... [+]

Handle om

MBA Logistikk

MBA Logistikk

[-]
De forente arabiske emirater Sharjah
September 2019
Campus
Les mer på norsk
Success Point College

MBA I Internasjonal Business ... [+]

Handle om

MBA I Internasjonal Business

Programmet fører til 9 papir (F1-F9) unntak mot ACCA og unntak opp til Avansert Diploma i Management Accounting bortsett fra Management Case Study mot CIMA.

[-]
De forente arabiske emirater Sharjah
September 2019
Campus
Les mer på norsk
Success Point College

MBA i internasjonal virksomhet fra University of the West of Scotland produserer høykvalitets kandidater som effektivt kan reagere på uforutsigbare utfordringer i globalt ... [+]

Handle om

MBA i internasjonal virksomhet fra University of the West of Scotland produserer høykvalitets kandidater som effektivt kan reagere på uforutsigbare utfordringer i globalt konkurransedyktige forretningsmiljøer. Det gir viktig kjernevirksomhetskunnskap og forståelse med sterk vekt på å utvikle de anvendte lederegenskaper som er viktige for effektive bedriftsledere. Din kommunikasjon, forhandling og tilrettelegging ferdigheter vil bli næret og forbedret.

Programmet dekker emner som global

[-]
De forente arabiske emirater Sharjah
September 2019
Campus
Les mer på norsk
Address
Ground Floor, ITEC Campus, Near Expo Centre, Sharjah
Sharjah, Sharjah, De forente arabiske emirater