Master Education International- DXB/ SHJ

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

"Masters gitt meg med valg av ulike anerkjente universiteter for MBA-programmer som gir inngående kunnskap for å være konkurransedyktig i denne globaliserte verden. Jeg har ingen tvil om at Masters var absolutt det beste valget for meg, og vil være for folk flest. " -Amin Kazi, daglig leder og GM Emirates Våtservietter FZCO (RMB & Ghantoot Group)

"Jeg har vært med Masters siden juli 2011 har jeg gjort mitt BBA grad i markedsføring. Jeg har vært vitne til utrolige og høy kvalifiserte lærere. For tiden er jeg fullført min MBA-grad i markedsføring. Jeg er glad for å være med Masters. " -Ala'aeddin MJ Tumalih, Senior Associate, ACSS (Arab Bank Plc)

Løsningen var Masters Educational Institute. MEI har hjulpet meg med å forbedre faglig og personlig. Mine beste ønsker til ansatte og forelesere. -Deepthy Baby K., Administrator -Procter og Gamble

Å gi spesifikke og overlegen kvalitet utdanning i forberedelse for faglige stillinger i dagens raske verden der meritokrati og kvalifikasjoner er grunnleggende for å gå videre.

Å gi legg utdanningsmuligheter til klienter som allerede er engasjert i virksomheten, slik at de kan oppfylle sine karriere mål ved å styrke deres ferdigheter base uten å avbryte sitt yrke eller kompromittere kvaliteten på utdanningen.

Å bruke, der det er nødvendig, tradisjonelle praksiser, moderne teknikker og teknologi til beste fordel i leveransen, slik som å forbedre og berike våre kunder oppnå sine pedagogiske og karrieremål.

Å forbli i takt med innovasjoner og utvikle nye metoder og teknologi for levering av utdanning og komponentmaterialer samt administrative aspekter ved Institute.

For UAE Innbyggere: Ø DUBAI - Fredag ​​Morgen (08:30-12:30) Ø SHARJAH - Fredag ​​Morgen (08:30-12:30) og Ettermiddag (2,00 til 6,00 pm)

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Ettårig EMBA-programmer » Se BBA'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

Master I Bedriftsøkonomi - Storbritannia (MBA I Dubai / Sharjah)

Campus Deltid 1 år September 2019 De forente arabiske emirater Dubai Sharjah Abu Dhabi + 2 fler

Studentene sikrer 120 studiepoeng for 8-10 undervises Moduler i UAE, hvor evaluering er 100% ved oppgave, å søke om og for å fullføre den oppgraderte MBA av Anglia Ruskin University-Storbritannia, hovedsakelig ved innsendelse av en individuell avhandling. [+]

Studentene sikrer 120 studiepoeng for 8-10 undervises Moduler i UAE, hvor evaluering er 100% ved oppgave, til å søke og fullføre den beste MBA av Anglia Ruskin University-Storbritannia, hovedsakelig ved innsendelse av en individuell avhandling, undervist av fakultetet av universitetet.

Avhandlingen (maksimum 60 studiepoeng) konsentrasjon kan være:

Generell ledelsemarkedsføringMenneskelig ressurs.

Veileder fra Universitetet vil arbeide med studenter etter hvert som de fullfører avhandlingen. Anglia Ruskin University er forpliktet til å produsere forskning av høy kvalitet med innvirkning på alle fagområdene.

Anglia Ruskin University er et av de største universitetene i øst i England og har over 30.000 studenter. Universitetet røtter tilbake til år 1858.Anglia Ruskin University har fått en rangering på 301-350 i 2018 av Times Higher Education World University. Også i 2016 ble universitetet kåret som den 38. beste institusjonen i Storbritannia av Times Higher Educations verdensrangering. Rangeringen er den eneste globale universitetsprestasjonstabellen for å dømme universiteter i verdensklasse på tvers av alle sine kjerneoppdrag - undervisning, forskning, kunnskapsoverføring og internasjonale utsikter. Ifølge 2017 Guardian University League tabeller er Anglia Ruskin University rangert 66 i Storbritannia.... [-]


Kontakt

Master - (Al Sharq) Studies Institute

Adresse, linje 1 117149 Dubai Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater
HJemmeside http://www.masterei.com/
Telefon +971 6 548 2102

Adresse, linje 1 Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates
61142-Sharjah Sharjah, Sharjah, De forente arabiske emirater