Les den offisielle beskrivelsen

Siden 1995 har Master Education International (MEI) tjent sine tilknyttede og tilknyttede institutter i Midtøsten, India, Fjernøsten, og deres studentforening i stort, ved å tilby Storbritannia, USA og Indisk høyere utdanning. Dens flaggskipprogrammer er MBA og BBA. MEI er en partner av tre fremtredende britiske tildelingskort; QUALIFI, BTEC Edexcel og NCC Education og City Vision University USA og Banasthali University India (Listed and Recommended by MOHE, UAE) Masters er også et off-campus kontor for et forskningsbasert program som fører til Ph.D.

Master Education International leverer lederutdanning i de siste 20 årene og har sine leveransesentre i Dubai og Sharjah (Ajman) i UAE, med sitt hovedkontor i India og dets medarbeidere i KSA og Singapore. Vi er spesielt spesialister på behovene til arbeidende fagfolk ved å gjennomføre fysiske interaktive klasser på fredager bare i våre leveringssentre. Kreditt opptjent ved annet universitet er overførbar slik at du kan sparke starter høyere utdanning.

Uttalelser

"Masters ga meg mulighetene til forskjellige anerkjente universiteter for MBA-programmene som gir grundig kunnskap om å være konkurransedyktig i denne globaliserte verden. MBA-programmet ga umiddelbar verdi ved å øke strategisk bevissthet. Jeg har ingen tvil om at Masters var absolutt beste valg for meg, og ville være for de fleste. "
-Amin Kazi, administrerende direktør og GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB


"Jeg har vært med Masters siden juli 2011, jeg har gjort min BBA grad i markedsføring. Jeg har vært vitne til fantastisk og høyt kvalifisert fakultet. For tiden fullfører jeg min MBA-grad i markedsføring. Jeg er glad for å være med Masters." -Ala'aeddin MJ Tumalih, Senior Associate, ACSS (Arab Bank Plc)

"Jeg var alltid interessert i MBA-HR og bekymret for hvordan jeg skal administrere studier mens jeg var på jobb, da jeg trengte nok coaching og klasser etter jobb. Løsningen var Masters Educational Institute. MEG har hjulpet meg med å forbedre profesjonelt

Våre mål

Å gi spesiell og overlegen kvalitet utdanning for å forberede profesjonelle stillinger i dagens raske verden der meritokrati og kvalifikasjoner er grunnleggende for fremgang.

Å gi etterutdanningsmuligheter til klienter som allerede er engasjert i næringsliv, slik at de kan oppfylle sine karrieremål ved å øke sin ferdighetsgrunnlag uten å forstyrre sitt yrke eller kompromittere kvaliteten på utdanningen.

Å bruke, når det er nødvendig, tradisjonell praksis, moderne teknikker og teknologi til den beste fordelen i leveransen, for å forbedre og berike våre kunders prestasjon av deres utdannings- og karrieremål.

Å holde seg i takt med innovasjoner og utvikle nye metoder og teknologi for levering av utdanning og komponentmaterialer samt administrative aspekter ved instituttet.

For UAE Innbyggere: Ø DUBAI - Fredag ​​morgen (8:30 - 12:30) Ø SHARJAH - Fredag ​​morgen (8:30 - 12:30)

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

Master Education International - Dubai / Sharjah

Studentene sikrer 120 studiepoeng for 8-10 undervises Moduler i UAE, hvor evaluering er 100% ved oppgave, å søke om og for å fullføre den oppgraderte MBA av Anglia Ruskin ... [+]

Studentene sikrer 120 studiepoeng for 8-10 undervises Moduler i UAE, hvor evaluering er 100% ved oppgave, til å søke og fullføre den beste MBA av Anglia Ruskin University-Storbritannia, hovedsakelig ved innsendelse av en individuell avhandling, undervist av fakultetet av universitetet.

Avhandlingen (maksimum 60 studiepoeng) konsentrasjon kan være:

Generell ledelsemarkedsføringMenneskelig ressurs.

Veileder fra Universitetet vil arbeide med studenter etter hvert som de fullfører avhandlingen. Anglia Ruskin University er forpliktet til å produsere forskning av høy kvalitet med innvirkning på alle fagområdene.

Anglia Ruskin University er et av de største universitetene i øst i England og har over 30.000 studenter. Universitetet røtter tilbake til år 1858.Anglia Ruskin University har fått en rangering på 301-350 i 2018 av Times Higher Education World University. Også i 2016 ble universitetet kåret som den 38. beste institusjonen i Storbritannia av Times Higher Educations verdensrangering. Rangeringen er den eneste globale universitetsprestasjonstabellen for å dømme universiteter i verdensklasse på tvers av alle sine kjerneoppdrag - undervisning, forskning, kunnskapsoverføring og internasjonale utsikter. Ifølge 2017 Guardian University League tabeller er Anglia Ruskin University rangert 66 i Storbritannia.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai Sharjah Abu Dhabi
September 2019
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
Master - (Al Sharq) Studies Institute
Address
117149 Dubai Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater
Nettsted
Telefon
+971 6 548 2102
Address
Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates
61142-Sharjah Sharjah, Sharjah, De forente arabiske emirater