Master Education International- DXB/ SHJ

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

"Masters gitt meg med valg av ulike anerkjente universiteter for MBA-programmer som gir inngående kunnskap for å være konkurransedyktig i denne globaliserte verden. Jeg har ingen tvil om at Masters var absolutt det beste valget for meg, og vil være for folk flest. " -Amin Kazi, daglig leder og GM Emirates Våtservietter FZCO (RMB & Ghantoot Group)

"Jeg har vært med Masters siden juli 2011 har jeg gjort mitt BBA grad i markedsføring. Jeg har vært vitne til utrolige og høy kvalifiserte lærere. For tiden er jeg fullført min MBA-grad i markedsføring. Jeg er glad for å være med Masters. " -Ala'aeddin MJ Tumalih, Senior Associate, ACSS (Arab Bank Plc)

Løsningen var Masters Educational Institute. MEI har hjulpet meg med å forbedre faglig og personlig. Mine beste ønsker til ansatte og forelesere. -Deepthy Baby K., Administrator -Procter og Gamble

Å gi spesifikke og overlegen kvalitet utdanning i forberedelse for faglige stillinger i dagens raske verden der meritokrati og kvalifikasjoner er grunnleggende for å gå videre.

Å gi legg utdanningsmuligheter til klienter som allerede er engasjert i virksomheten, slik at de kan oppfylle sine karriere mål ved å styrke deres ferdigheter base uten å avbryte sitt yrke eller kompromittere kvaliteten på utdanningen.

Å bruke, der det er nødvendig, tradisjonelle praksiser, moderne teknikker og teknologi til beste fordel i leveransen, slik som å forbedre og berike våre kunder oppnå sine pedagogiske og karrieremål.

Å forbli i takt med innovasjoner og utvikle nye metoder og teknologi for levering av utdanning og komponentmaterialer samt administrative aspekter ved Institute.

For UAE Innbyggere: Ø DUBAI - Fredag ​​Morgen (08:30-12:30) Ø SHARJAH - Fredag ​​Morgen (08:30-12:30) og Ettermiddag (2,00 til 6,00 pm)

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Ettårig EMBA-programmer » Se BBA'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

Master I Business Administration - Uk (MBA I Dubai / Sharjah)

Campus Deltid 1 år September 2018 De forente arabiske emirater Dubai Sharjah Abu Dhabi + 2 fler

Studenter sikre 120 studiepoeng for åtte undervist moduler i UAE, hvor evalueringen er 100% ved tildeling, for å fullføre topp-up MBA fra University of Northampton-UK, først og fremst på innlevering av en individuell avhandling, undervist av fakultetet for Northampton - Norge kongedømme [+]

Studentene sikrer 120 studiepoeng for 8 underviste Moduler i UAE, hvor evaluering er 100% ved oppgave, for å fullføre MBA - studiet av University of Northampton-Storbritannia, hovedsakelig ved innsendelse av en individuell avhandling, undervist av fakultetet Northampton.

Avhandlingen konsentrasjonen kan være:

Daglig ledelse Human Resource (Maksimalt 60 studiepoeng).

Veileder, fra universitetet, vil arbeide med elever som de fullfører sin avhandling. The University of Northampton er forpliktet til å produsere forskning av høy kvalitet med innvirkning på tvers av alle sine fagområder.

The University of Northampton

University of Northampton er oppført i de 100 beste universitetene i UK.This Listing er av "The Complete Universitetet Guide'-Storbritannia. The League Table er utarbeidet av Mayfield University Consultant siden 2007 Universitetet i Northampton er et selskap etablert av Royal Charter som nyter et nasjonalt omdømme som et meget vennlig sted hvor folk er oppriktig glad for å sette sitt beste på akademikere. Dens objekter, krefter og rammen av ledelse er fastsatt i vedtektene. The University of Northampton ligger i hjertet av England, og tilbyr ulike fag på lavere og høyere nivå. Universitetet ble anerkjent som Englands første universitet for arbeidskraft . Kvalifi er anerkjent som en oppdragsgiver Organisering av kvalifikasjons regulatorer for England og Wales. Regulatorene er Office of Kvalifikasjoner og eksamen Regulator (Ofqual) i England og den walisiske Regjeringen i Wales.... [-]


Kontakt

Master - (Al Sharq) Studies Institute

Adresse, linje 1 117149 Dubai Dubai, De forente arabiske emirater
HJemmeside http://www.masterei.com/
Telefon +971 6 548 2102

Adresse, linje 1 Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates
61142-Sharjah Sharjah, De forente arabiske emirater