Les den offisielle beskrivelsen

Et akkreditert online MBA-program

Imperial School of Management (ISM) partnere med ledende universiteter og anerkjente B-skoler globalt. ISM har som mål å gi høy kvalitet og internasjonalt akkreditert program til elever i Midtøsten og Afrika.

Disse programmene er skreddersydd for arbeidende fagfolk som gjør dem rimelige, fleksible MBA-programmer med en blandet modus for læring. Våre rimelige MBA-programmer kompromitterer ikke minst på kvalitetsutdanning og innhold. ISMs blandede leveringsmodus gir mulighet for online læring, noe som gjør den til den akkreditert italiensk online MBA i UAE.

Programmet leveres gjennom kurs med innhold som er avgjørende for bedrifter i dag internasjonalt. Vi har svært kompetente fakultet medlemmer som engasjerer studentene i diskusjoner, casestudier, videoer, simuleringer og presentasjoner utført enkeltvis eller i grupper. Realtidsassistanse er gitt for elevene for å hjelpe dem med å fullføre kurset i tide. Varigheten til våre programmer er 12 måneder og gjør det til det ledende ettårig italiensk MBA i UAE. Våre programmer er godkjent av det italienske utdanningsdepartementet, og dermed av høykvalitets offentlige godkjente MBA-programmer.

Skolen legger også stor vekt på nettverkskompetanse og utveksling av ideer til likesinnede personer. ISM tilbyr muligheter for studenter og alumner å samhandle med ledere i bransjen under seminarer og konferanser. Det underliggende målet med skolen er å bygge et robust samfunn av fagfolk og entreprenører med høy ytelse. Dette fellesskapet setter forrang og motiverer den kommende generasjonen til å bli et helhetlig samfunn. ISM er registrert og lisensiert av regjeringen i Sharjah, UAE, med lisens nr. 1701124 og innlemmet som et aksjeselskap.

64376_Imperial-School-of-Management-logo.png

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


Imperial School of Management

Dette er det globalt ettertraktede MBA-programmet som er spesielt utviklet for høye oppnådde personer som er villige til å ta det neste store skrittet langs karriereveien ... [+]

Dette er det globalt ettertraktede MBA-programmet som er spesielt utviklet for høye oppnådde personer som er villige til å ta det neste store skrittet langs karriereveien.

Det fokuserer på utvikling av en global karriere på strategisk beslutningsnivå til forkant av forretningsteori og ledelsespraksis.

Ved å dekke viktige disipliner som økonomi, ledelse, økonomi, markedsføring, drift og strategi i dybden, får elevene de ferdigheter og kunnskaper som trengs for å styre på tvers av avdelinger, markeder og hele organisasjonen.

Dette MBA-programmet er strukturert for å gjenspeile behovene til moderne internasjonal virksomhet, utvikle en blanding av faglig ekspertise og faglige ferdigheter, og tilbyr svært markedsmessige kompetanser som skal skille seg ut i strategiske nivåstillinger. Med utgangspunkt i prinsippene for ledelse, næringsliv og økonomi, vil deltakerne være involvert i spesialiserte kjernefag for å forbedre dybdekunnskap, kompetanse og ferdigheter.... [-]

De forente arabiske emirater United Arab Emirates Online Sharjah
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Imperial School of Management

Master of Business Administration i Healthcare Management er utformet for å forberede elevene til å overvåke operasjoner og tjenester i helsevesenet. MBA i Healthcare Man ... [+]

Master of Business Administration i Healthcare Management er utformet for å forberede elevene til å overvåke operasjoner og tjenester i helsevesenet. MBA i Healthcare Management studenter som forfølger denne konsentrasjonen utforske prinsipper for næringsliv, markedsføring, økonomi og effektiv ledelse som de relaterer seg til det globale helsesystemet. Studentene lærer også om forholdet mellom medisinske fagfolk og pasienter, og de analyserer hvordan disse forholdene påvirker operasjonen i helsevesenet.

Kandidater eller fagpersoner kan lære følgende egenskaper: Grunnleggende konsepter for helseplanlegging og -politikk, karakteristikkene til helseplaner for spesialitetstjenester, ulike typer leverandørorganisasjoner, de viktigste funksjonene og aktivitetene innen operasjonsområdene i helsevesenet og konsepter for akkreditering, evaluering, finansiering og kravadministrasjon i helsemiljøer. Viktige lovgivningsmessige og regulatoriske problemer som påvirker helsevesenet og de viktigste etiske problemene som står overfor helsesektoren, diskuteres også.... [-]

De forente arabiske emirater United Arab Emirates Online Sharjah
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Imperial School of Management

Prosjektledelse er et viktig ferdighetssett for mange karrierer. Introduksjon til prosjektledelse er et ideelt utgangspunkt hvis du trenger å styre prosjekter på jobb ell ... [+]

Prosjektledelse er et viktig ferdighetssett for mange karrierer. Introduksjon til prosjektledelse er et ideelt utgangspunkt hvis du trenger å styre prosjekter på jobb eller hjemme, mens du ikke nødvendigvis er en formelt utdannet prosjektleder.

MBA i prosjektledelse er også egnet for enkeltpersoner som driver et prosjekt og søker å skaffe seg og anvende nødvendig prosjektledelse kunnskap og ferdigheter.

Ved å være et fleksibelt MBA-program, passer det til alle entreprenører over hele verden som ønsker å tjene en europeisk akkreditert MBA på bare 12 måneder.

Prosjektledelse har vist seg å være den mest effektive metoden for å levere produkter innen kostnad, tidsplan og ressursbegrensninger.... [-]

De forente arabiske emirater United Arab Emirates Online Sharjah
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Imperial School of Management

ISM tilbyr også en akkreditert MBA i finans. Financial Management programmet forbereder kandidater for karriere i økonomistyring, investeringsbank og investeringsforvaltn ... [+]

ISM tilbyr også en akkreditert MBA i finans. Financial Management programmet forbereder kandidater for karriere i økonomistyring, investeringsbank og investeringsforvaltning. Dette MBA-programmet er fokusert på ledelsesøkonomi, bedriftsfinansiering, investeringsanalyse blant andre viktige sider i økonomi.

Vi vedtar alternative moduser for dette programmet, og våre elever har et fullt online / stedet studiealternativ. Videre, hvis en elev ikke klarer å ta programmet fullt ut online / på stedet, er det andre alternativet en blandet studietype. Dette skyldes at ISM forstår hvor viktig det er å ha en europeisk akkreditert MBA i UAE. Vi har en løsning!

Vår MBA i finans, har 4 konsentrasjonskurs der flere områder er integrert eller anvendt - som porteføljestyring, økonomisk modellering og fusjoner. Den overordnede objektiviteten resulterer i en godt avrundet leder med en grundig forståelse og kunnskap om økonomi for ledelse.... [-]

De forente arabiske emirater United Arab Emirates Online Sharjah
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Imperial School of Management

MBA i Quality Management er et integrert program utviklet for å gi et avansert program i ledelsen avgjørende for lederroller. Leveringsmodus er online / onsite / blended ... [+]

MBA i Quality Management er et integrert program utviklet for å gi et avansert program i ledelsen avgjørende for lederroller. Leveringsmodus er online / onsite / blended som gjør det til et fleksibelt MBA-program. Dette fleksible MBA-programmets kvalitet er svært uovertruffen, da det er en akkreditert europeisk MBA.

Kvalitetsledelse omfatter begreper næringsliv og sosial kompetanse som er en bærekraftig tilnærming til organisasjonens konkurranse, effektivitetsforbedring, ledelse og partnerskap. Det bidrar til å redusere kostnader og møte og overgå behov og forventninger til kunder og andre interessenter i en organisasjon.

Etter ferdigstillelse er elevene utstyrt med:... [-]

De forente arabiske emirater United Arab Emirates Online Sharjah
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Imperial School of Management

MBA i Human Resource Management er den mest relevante kvalifikasjonen som fagfolk trenger å tjene i organisasjoner på tvers av alle økonomiske sektorer. ISM forstår at me ... [+]

MBA i Human Resource Management er den mest relevante kvalifikasjonen som fagfolk trenger å tjene i organisasjoner på tvers av alle økonomiske sektorer. ISM forstår at menneskelige ressurser har blitt dokumentert gjennom årene som nøkkel til å drive bedrifter gjennom en rekke forskningsaktiviteter. Vår MBA i Human Resource Management utruster en leder med måter å skape virksomhet gjennom påvist måter arbeidsstyrkehåndtering. Dermed tillater dette programmet våre elever å fokusere på å maksimere ansattes produktivitet avls kompetente ledere globalt.

Denne spesialiseringen er også en del av våre akkrediterte italienske online MBA-programmer vi tilbyr i samarbeid med Marconi University. Derfor gir deg et alternativ for Online modus for levering av dette MBA-programmet.... [-]

De forente arabiske emirater United Arab Emirates Online Sharjah
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Imperial School of Management

MBA i markedsføring ledelse legger til vår liste over akkreditert MBA programmer i UAE. Det passer både på nettet eller på stedet, og i blandet modus. ... [+]

MBA i markedsføring ledelse legger til vår liste over akkreditert MBA programmer i UAE. Det passer både på nettet eller på stedet, og i blandet modus. Gjennom dette har vi mange fagfolk som nå er i stand til å skaffe seg en italiensk online MBA i Midtøsten-regionen.

Som handelshøyskole forstår ISM rollen som markedsføringsledelse som en søyle for å sette, drive og opprettholde en bedrift. Videre til Stiftelsen og Kernekursene, strekker dette MBA-programmet mer inn i Markedsføringsstyring som en komponent.

Markedsføringsbeslutninger er basert på sterk kunnskap om markedsføringsfunksjoner og tydelig forståelse og anvendelse av tilsyns- og ledelsesteknikker. Disse er dypt og sterkt adressert i vår konsentrasjon Kurs i MBA i Marketing Management. Konsentrasjonskursene for dette MBA-programmet er som vist nedenfor:... [-]

De forente arabiske emirater United Arab Emirates Online Sharjah
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk