Institute of Management Technology Dubai

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Institutt for ledelsesteknologi Dubai (IMT Dubai) er en internasjonal forretningsskole som er viet til å forberede industrien klare, sosialt ansvarlige og oppmerksomme fagfolk for bedrifter i Midtøsten og rundt om i verden. Instituttet er stolt av å ha et sterkt faglig fokus, bransjens samarbeid og et entreprenørskapssett. Det tilbyr akkreditert grunnskole og høyere utdanningsprogram til studenter fra en rekke nasjonaliteter og utdanningsbakgrunn. Etablert i 2006 var instituttet blant de første internasjonale handelsskolene som har satt opp en fullverdig campus i Dubai.

Porteføljen av IMTs forretningsprogrammer inkluderer følgende:

  • MBA med konsentrasjon tilbys i International Banking & Finance, Marketing & Retail Management, Project & Operations Management og Human Resource Management
  • BSBA (Bachelor of Science in Business Administration) med konsentrasjoner som tilbys i Regnskap, Retail Management & Logistics & Supply Chain Management
  • Administrasjonsutviklingsprogrammer for bedrifter som opererer i regionen.

Kvaliteten på utdanningen fra IMT Dubai er sertifisert av departementet for høyere utdanning, UAE; Instituttet er lisensiert av MOHESR og KHDA, og alle programmene er akkreditert av CAA.

Et sterkt internasjonalt utvekslingsprogram øker læringsopplevelsen og eksponeringen ettersom instituttet har avtaler med 15 ledende universiteter over hele Europa og USA for studentutveksling og dobbeltstudier. Hvert år er nesten 15% av elevene på IMT Dubai Er fra en av utvekslingspartnerskolene.

Den toppmoderne campusen i Dubai International Academic City er i verdensklasse undervisnings- og læringshall, bibliotek og annen læreplan og ekstrautdanning. Vandrerhjemmet på campus sikrer også en full universitetsopplevelse for studenter.

Alt i alt, på IMT Dubai, får studentene en grunnleggende læring og internasjonal eksponering som danner grunnlaget for en lovende lederkarriere.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se BBA'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Masters i Business Administration (MBA i Dubai)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 De forente arabiske emirater Dubai

MBA-programmet ved IMT-Dubai er utformet for å gi studentene et solid fundament i ledelsen disipliner. Etter eksamen studenter er utstyrt med: [+]

Mastergrad i Bedriftsøkonomi (MBA i Dubai)

2 år Morgen / ettermiddag klasser undervises i løpet av uken AED 46.000 / år Mål og pedagogikk IMT for MBA i Dubai

MBA-programmet ved IMT-Dubai er utformet for å gi studentene et solid fundament i ledelsen disipliner. Etter eksamen studenter er utstyrt med:

En grundig forståelse av ledelse disipliner Eksponeringen mot første hånd, corporate, virkelige situasjoner Evnen til å anvende disse begrepene i variert næringsliv miljøer Evnen til å analysere og løse problemer via kritisk og kreativ tenkning Lederskap og samarbeidsevner Spesialiseringer

På slutten av det første året av studiene, kan studentene velge det området av spesialisering fra følgende:... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Dubai, Dubai, AE