Amity University: Dubai

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Amity

Etablert for mer enn tjuefem år siden, er Amity Education Group en ledende utdannelsesgruppe i dag, og tilbyr globalt benchmarked utdanning rett fra førskolen til Ph.D. nivå. Med 150 000 studenter over hele verden har Amitys raskt voksende nettverk av globalt benchmarked institusjoner resultert i universiteter i Dubai, London, Singapore, New York, Mauritius, Kina og Romania med videre planer om å etablere campus i 25 land. Amity fokuserer på banebrytende innovasjoner innen vitenskap

campus

Amity Education Group er en av Indias ledende private non-profit utdanning grupper i dag, og tilbyr globalt benchmarked utdanning rett fra førskolen til Ph.D. nivå.

Fra begynnelsen med campusene i India har Amity i dag universiteter rundt om i verden, og har som mål å ha campus i 25 land i de neste årene. DIAC er hjemmet til Amity University i Dubai. Amitys fokus på banebrytende innovasjoner innen vitenskap og teknologi, en globalt benchmarked infrastruktur og rekordjobbtilbud har direkte resultert i at Amity-institutter dukker opp blant de mest ettertraktede utdanningsdestinasjonene.

Topprangerte institutter

Amity University og dets institusjoner, inkludert Amity Business School, Amity School of Engineering

Disse rangeringer har blitt gitt på ulike parametere, inkludert infrastruktur, faglig fortreffelighet, læreplan og forskning.

Forskningsfokus

Case Study Initiatives

Som en del av universitetets sammenflytelse med regionen, huser Amity University Dubai et Midtøsten Centric Case Center, som i stor grad bidrar til en dypere forståelse av virksomheten i regionen. Sakerne er vert i det største globale lagringsstedet for ledelsessaker, artikler og bøker som kalles The Case Center. I tillegg til dette casestudiet har Universitetet også publisert et kompendium av Midtøsten-fokuserte casestudier skrevet av intern fakultet.

Interessen i saksstudiene er global og kommer ikke bare fra universiteter, men også næringslivet. For eksempel blir de brukt i Management curricula i intuksjoner som University of Cranfield, University of Maryland og University of the Witwatersrand. I tillegg er organisasjoner av kaliber av McKinsey

Denne populariteten er delvis forklart av studienes pust, da de dekker områder som er så forskjellige som UAE's frie soner; konglomerater i form av Landmark og Emaar, og multinasjonale selskaper som Nokia og Yum! (i Midtøsten); regjeringsprogrammer som Takamul og Nitaqat; eller virkningen av Expo 2020 på ulike sektorer i UAE-økonomien. Følgelig gir de en forfriskende opplevelse til studenter, da de stimuleres til å overveie potensielle levedyktige løsninger på de autentiske situasjonene som er fremhevet. Dette i sin tur sikrer at Amitys oppdrag å berike elevopplæringsopplevelsen over hele verden er garantert.

Topp plasseringer

Amity University, Dubai har gjort sin tilstedeværelse kjent i bedriftens verden i UAE i en kort periode med eksistensen i UAE.

Det har blitt en ønsket kilde til ferskere rekruttering av ledende selskaper på tvers av ulike sektorer gjennom oppsøkingen skapt av vedvarende aktivitet av Corporate Resource Center (CRC) på campus. Den årlige plasseringsugen på universitetet, som ble holdt i løpet av månedene mars / april, er et stort trekk blant bedriftsverdenen. Mer enn 35 toppselskaper besøkte campus i år under plasseringsuke, inkludert noen av de beste selskapene i Great Places to Work årlig liste over ønskede arbeidsgivere i Midtøsten som Danzas, Apparel UAE

Bortsett fra dette støtter CRC også alle studentene i sin sømløse og effektive overgang fra klasserommet til arbeidsplassen. Dette oppnås ved økt skriving, intervjuhåndteringsferdigheter, kritiske tenkningsfunksjoner, mockeintervjuer, eksponering for industrirollemodeller gjennom gjestelesningsserien, alumni-interaksjoner og rettidige industribesøk. Den dedikerte to måneders internship program i juli måned

Alumni Network

Å opprettholde og fremme våre relasjoner med Amity alumnus er kjernen i vår eksistens som et akademisk ekspertise senter. Alumni Networks er en viktig plattform for nettverk, sosial og profesjonell, over hele verden.

Som en del av vårt arbeid for å få større engasjement i Alumni i institusjonelle aktiviteter, har Corporate Resource Center Amity Alumni Masters Forum.

Dette forumet er en plattform for å vise alumni som en rollemodell og ambassadør til våre studenter og deretter integrere dem i BUDDY / MENTOR-programmet på campus. Gjennom dette forumet deler alumnimodellene hemmeligheter med suksess med studenter på campus som 'Alumni Masters'. Studentene har mulighet til å komme ansikt til ansikt med administrerende direktør i et milliard dollar selskap eller forstå rutene for å komme inn i en favorittbransjen fra en vellykket leder fra toppselskapet i sektoren.

Slike erfaringer kan lede fremtiden for studenter, og Amity Alumni Masters Forum gjør dem tilgjengelige for Amity Dubai studenter. Når de bygger sine liv og karriere, fungerer de som mentorer og rollemodeller for nåværende studenter.

Å gi studentene muligheten til å samhandle med noen av Amity Universitys mest innflytelsesrike alumner, gir elevene et annet perspektiv på suksess. Studenter som bare leser en biografi om noen, kan ikke forstå de vanskeligheter og svikt de opplevde på vei til suksess.

Programmet utnytter opplevelsen og visdommen i Amitys alumni-kropp, og gir vellykkede kandidater tilbake til campus for å samhandle med studenter og fakultet. Gjennom en rekke arrangementer og møter lærer elevene om "mesterens liv" utover et resumé, de dårlige tider og det gode.

Nesten ingen får det rett ved første forsøk, og ved å utsette elevene for ideen om at motgang og fiasko kan føre til noe positivt, og dermed blir de mye mer forberedt når de går inn i sin egen karriere.

Alumni Masters er menn og kvinner fra en rekke yrker som har satt nye standarder for gjennomføring som andre måler seg selv. Og for hver av dem var deres Amity University-utdanning begynnelsen på deres suksess.

Programmet forsøker også å sponsorere alumni (i noen av våre Executive MBA-programmer, hvis de ønsker å forbedre sine ferdighetssett) som et skritt mot den overordnede suksessen til programmet og legge til fremtredende alumni i Amity med unike kvalifikasjoner til vår rolle Alumni Masters .

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se BBA'er » Se BA'er » Se BSc'er » Se MSc » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master I Bedriftsøkonomi (Bygg Prosjektledelse)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 De forente arabiske emirater Dubai

Studenter som har bestått 12. standard eksamen fra CBSE, ICSE, statlig eller internasjonal styret eller tilsvarende med minst 50% eller tilsvarende. [+]

Oversikt

Studenter som har bestått 12. standard eksamen fra CBSE, ICSE, statlig eller internasjonal styret eller tilsvarende med minst 50% eller tilsvarende.

valgbarhet

3-årig lavere grad fra et anerkjent universitet med 50% aggregat. Undervisningen er engelsk; Derfor må studentene møte spesifikke engelskkunnskapskrav.

Varighet

2 år på heltid

Karriere

Konstruksjonsprosjektledelsen har en karrierevei i styring av overordnede byggaktiviteter - med bygging av boliger, kommersielle, industrielle, Olje

[-]

Master Of Business Administration (Dubai, USA

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 De forente arabiske emirater Dubai

I dag er organisasjoner på jakt etter fagfolk som har en grundig kunnskap om globale saker, kulturer, språk og har et solid forretningsområde for vellykket å forhandle om det komplekse globale landskapet. Globale ledere jobber i stor grad i kapasitet til landets ledere, funksjonsledere og bedriftsledere. [+]

Oversikt

I dag er organisasjoner på jakt etter fagfolk som har en grundig kunnskap om globale saker, kulturer, språk og har et solid forretningsområde for vellykket å forhandle om det komplekse globale landskapet. Globale ledere jobber i stor grad i kapasitet til landets ledere, funksjonsledere og bedriftsledere.

valgbarhet

3 år lavere grad fra et anerkjent universitet med 50% aggregat. Undervisningen er engelsk, og derfor må studentene møte spesifikke engelskkunnskapskrav.

Varighet

2 års fulltid

Karriere

Fagfolk på dette feltet kan finne lukrative muligheter med alle store navn i finanssektoren, teknologisektoren, gjestesektoren, investeringssektoren, bilsektoren etc, som i stor grad jobber i kapasitet til: Landledere, Funksjonsledere og Bedriftsledere. Tilstedeværelsen av fremtredende internasjonale navn i Dubai selv og forventningen om mange flere i nær fremtid, gjør dette feltet til et ideelt karrierevalg.... [-]


Master Of Business Administration (General)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 De forente arabiske emirater Dubai

Den generelle Business Management MBA-programmet regnes som det mest populære MBA-programmet, da det gir et omfattende innblikk i kjernevirksomhetene i virksomheten. [+]

Oversikt

Den generelle Business Management MBA-programmet regnes som det mest populære MBA-programmet, da det gir et omfattende innblikk i kjernevirksomhetene i virksomheten. Målet med vårt MBA-program er å forberede studentene på toppledelse og lederstillinger ved å utvikle sentrale ledelsesmessige kompetanser - inkludert kritisk tenkning, systemtanking, teambygging, beslutningstaking og etisk lederskap - som kan brukes i enhver form for virksomhet bedriften. Personer som ønsker å ha en rekke karrieremuligheter tilgjengelig for dem ved oppgradering bør vurdere å forfølge en generell ledelse MBA som tilbyr spesialisering i Finans

valgbarhet

3 år lavere grad fra et anerkjent universitet med 50% aggregat. Undervisningen er engelsk, og derfor må studentene møte spesifikke engelskkunnskapskrav.... [-]


Master Of Business Administration (Logistikk)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 De forente arabiske emirater Dubai

Den globale logistikkindustrien er verdsatt til USD 3,5 billioner og sysselsetter over 40 millioner mennesker. Logistikkmarkedet i UAE gjør også bemerkelsesverdig godt og forventes å krysse 10 milliarder dollar innen 2017. En MBA i transport [+]

Oversikt

Den globale logistikkindustrien er verdsatt til USD 3,5 billioner og sysselsetter over 40 millioner mennesker. Logistikkmarkedet i UAE gjør også bemerkelsesverdig godt og forventes å krysse 10 milliarder dollar innen 2017. En MBA i transport

valgbarhet

3 år lavere grad fra et anerkjent universitet med 50% aggregat. Undervisningen er engelsk, og derfor må studentene møte spesifikke engelskkunnskapskrav.

Varighet

2 År Heltid

Karriere

Mange organisasjoner over hele verden fra små bedrifter til multinasjonale selskaper, ansetter logistikkledere. Organisasjonene kan variere fra grossister, produsenter, lokale myndigheter, elleverandører, væpnede styrker og veldedighetsinstitusjoner. Åpningene for en jobb i logistikk kan også strekke seg til speditører, forhandlere og markedsførere. Selv under nedgang i konjunktursyklusen, når selskapene reduserer kostnadene, er etterspørselen etter dyktige og erfarne ledere av forsyningskjeden fortsatt høy.... [-]