International Business Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The International Business Academy (Sveits, Storbritannia og Danmark) har fokus på stedet samt avstand og blended learning programmer som bringer de nyeste treningsmetoder til vår målgruppe. Vårt fokus er i hovedsak internasjonalt.

IBAS driver opplæring på BBA, MBA og DBA nivåer. Ønsket av IBA arbeider med å sikre høy kvalitet på opplæringen til rimelige avgifter og samtidig gi internasjonal utdanning med fleksibel, høy kvalitet grader. Vi har en stor ekstern fakultetet med faglige tilretteleggere fra alle deler av verden. Vi prøver å sikre en best mulig oppsett for våre internasjonale programmer.

Den globale forretningsmiljø har endret seg mer i løpet av de siste fem årene enn over den forrige 50. For å komme videre og konkurrere, trenger du en grad som passer til de internasjonale ferdighetene du trenger.

IBA tilbyr alle disse mulighetene i høyt utviklede modulbaserte programmer med alternativer som kan tilpasses. IBA er dedikert til å levere høy kvalitet kunnskap samt toppmoderne ferdigheter, slik at dagens studenter til å engasjere seg i business management problemer med nødvendig teoretisk nivå og selvtillit. Materialet er både teoretisk og praktisk.

Vårt fakultet er internasjonal med lang bransjespesifikk erfaring.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se BA'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Ibas Master of Business Administration

Campus Heltidsstudier Deltid 12 - 18 måneder September 2019 Sveits Zug Danmark Copenhagen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 5 fler

IBAS MBA-programmet er en kombinasjon av full fleksibilitet og lave gebyrer. [+]

Være en del av et internasjonalt fellesskap av elever - Bli med i International Business Academy of Switzerland Vi tilbyr deg en unik mulighet til å tjene to priser på samme tid. Ved å fullføre dette programmet, vil du motta en Master of Business Administration fra IBAS, og en MA i ledelse fra Anglia Ruskin University. Relevante og Up-to-date Programmer: Denne doble prisen program gir elevene grundig dekning av fag som er relevant og praktisk, levert av erfarne lærere som er forpliktet til suksess for sine elever. Global anerkjennelse og Arbeidsevne: MA i ledelse er tildelt av Anglia Ruskin University, et britisk universitet basert i Øst-England. Med en utmerket graduate arbeidsevne track record, er 89,6% av sine kandidater enten ansatt eller studere for en videre kvalifisering innen seks måneder etter eksamen. Lær fransk: Nå har du sjansen til å ta opp et nytt språk! Studenter som vil ha muligheten til å ta en 15 ukers intensiv fransk språk klassen gjennomført av Institut Richelieu Lausanne. Etablert i 1962, er skolen dedikert utelukkende til å undervise fransk. Program Varighet:... [-]