Aros Business Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

1

AROS BUSINESS ACADEMY - Mini MBA og trening

Vi tar sikte på å sette en stopper for masseproduserte lederutdanninger og i stedet vi designe Mini MBA lederutdanninger, som skaper en merkbar endring - for deg og for din arbeidsplass.

Vår Mini MBA-programmer
Vi tilbyr de to Mini MBA-programmer Aros Mini MBA og ABA Mini MBA.

Vi er sikre på at du vil være glad i oss
Du har sikkert deltatt på mange spennende ledertrening, hvor du har returnert oppløftede og lades tilbake til arbeid. Men hvor mye av denne opplæringen har skapt en varig endring for deg? Hvis du følger statistikken, er det svært få.

På Aros Business Academy, er vi opptatt av å skape denne endringen - så det er fornuftig for deg å bruke tid på en Mini MBA, og så det er fornuftig for arbeidsplassen som sender deg. Vi skaper det med både store og små tiltak - og noen av dem er til og med helt usynlig for deg.

Hvorfor velge en Mini MBA?
La oss først fastslå at en Mini MBA er ikke en MBA. Selvfølgelig er man fristet til å si. Ordet "Mini" sier ganske åpenlyst at vi har å gjøre med et kort, komprimert og forenklet versjon av en MBA. En MBA tar vanligvis to år, mens en Mini MBA tar vanligvis seks måneder.

En Mini MBA er rettet mot ansatte som trenger å forbedre sine kunnskaper og verktøy i ledelse, men har ikke tenkt å ta en MBA eller en Diploma in Management (på grunn av tid, penger eller lyst) - i hvert fall ikke akkurat nå. Det kan være ledere med lang ledererfaring, og det kan være folk som ønsker å ta neste skritt og okkupere en lederstilling i fremtiden.

Det viktigste er dyktige (virkelig dyktige) forelesere som er forelsket i sine felt
Å være en dyktig instruktør på våre Mini MBAs må du ha faglig ledelse kompetanse, ingen tvil om det. Hvilke våre mer enn 40 forelesere, selvsagt, må samtidig være blant de ledende eksperter på sitt felt samtidig.

Men vi krever mer fra dem! De må være lidenskapelig om hva de lærer, slik at de kan engasjere deltakerne til fulle. Og da må de være dyktige tilretteleggere hvem som kan se utfordringen og forholde stoffet til akkurat DEG. Kanskje det er derfor 97,9% av våre studenter mener foreleseren var "god" eller "meget god" på å justere Mini MBA spesielt for dem. En figur vi er relativt stolte av, fordi det er ikke lett å oppnå.

Vi lover at Mini MBA er tilpasset dine problemer og utfordringer
På Aros er vi veldig mye mot kjøring av rutinen med den samme gamle materialet. Vi tror at du vil få mest mulig ut av din Mini MBAHvis teorien er satt i perspektiv av de problemene du møter i hverdagen, og at sakene er relatert til din bransje. Derfor vil du motta en kort e-kurs på å lære før begynnelsen av Mini MBA. Og vi vil sende deg et spørreskjema om dine forutsetninger og utfordringer, så instruktøren og våre eksperter kan tilpasse kursmateriell til dine eksakte behov.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Danish

Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Aba mini mba

Campus Heltidsstudier 6 måneder September 2018 Danmark Copenhagen

ABA Mini MBA er trolig den mest ambisiøse Mini MBA i Danmark. Ledelsen-treningsprogram introduserer deg til den klassiske MBA disipliner samtidig som det gir deg det siste innen ledelse. Du vil også bli medlem av ABA Leaders Club, hvor du som medlem automatisk vil oppnå fri tilgang til eksklusive forelesninger, mesterklasser og nettverk hendelser. [+]

ABA Mini MBA

ABA Mini MBA er trolig den mest ambisiøse Mini MBA i Danmark. Ledelsen-treningsprogram introduserer deg til den klassiske MBA disipliner samtidig som det gir deg det siste innen ledelse. Du vil også bli medlem av ABA Leaders Club, hvor du som medlem automatisk vil oppnå fri tilgang til eksklusive forelesninger, mesterklasser og nettverk hendelser.

De 6 beste grunnene til å ta en ABA Mini MBA!

Du vil få en svært ambisiøs Mini MBA utviklet i samarbeid med ledende eksperter Du vil få en 6 måneder ledelse utdanning som består av intensive treningsdager, e-læring, øvelser og en avsluttende eksamen Ledelsen utdanning introduserer deg til den klassiske MBA disipliner og gir deg ytterligere informasjon om framtidig forvaltning Du blir medlem av den eksklusive ABA Leaders Club Læreplanen består utelukkende av litteratur fra respekterte forfattere og forskere! Videre er det hovedsakelig i dansk Du vil få en Mini MBA som fokuserer på din personlige utvikling som leder. ... [-]

Aros mini mba

Campus Heltidsstudier 6 måneder September 2018 Danmark Copenhagen

En Mini-MBA er sjansen for deg å utvide ditt perspektiv som en leder hvor du vil bli introdusert til de klassiske MBA disipliner. Vi har slått seg sammen med en av de ledende tenkere i ledelse, professor Steen Hildebrandt. For når det gjelder kravene til en MBA, han vet alt. Han har sørget for å innlemme den tradisjonelle MBA prinsippene i vår Mini MBA. Derfor kan vi med stolthet si at Aros Mini MBA besitter et profesjonelt nivå, verdig MBA navn. [+]

AROS Mini MBA

La professor Steen Hildebrandt veilede deg gjennom MBA disipliner Professor Steen Hildebrandt er trolig Danmarks mest kjente navn når det gjelder ledelse. Det er derfor ingen tilfeldighet at det var ham vi bedt om å designe Aros Mini MBA.

Hildebrandt har lagt byggesteinene, valgte hovedinnholdet og håndplukket noen av de mest kompetente instruktører. Sammen har vi utviklet et ambisiøst læringsprosess som både gir deg faglig og praktisk kunnskap om ledelse, og sørger for din personlige utvikling som leder.

Hva er en Mini MBA? En Mini-MBA er det mulighet for deg å utvide ditt perspektiv som en leder hvor du vil bli introdusert til de klassiske MBA disipliner. ... [-]


Kontakt

Aros Business Academy

Adresse, linje 1 Aros Business Academy | Fredericiagade 15
1310 Copenhagen, Danmark