Les den offisielle beskrivelsen

1

Aros Business Academy - Mini MBA og trening

Vi tar sikte på å få slutt på masseproduserte lederopplæringer, og i stedet utvikler vi Mini MBA lederskap utdanninger, som skaper en merkbar forandring - for deg og for din arbeidsplass.

Den internasjonale Mini MBA
Vi tilbyr deg Den internasjonale Mini MBA , som er s fullt online Mini MBA.

Vi er sikre på at du vil være glad i oss
Du har sikkert deltatt i en rekke spennende lederopplæring hvor du har returnert oppløftet og ladet tilbake til jobb. Men hvor mye av denne treningen har skapt en varig forandring for deg? Hvis du følger statistikken, er det svært få. På Aros Business Academy er vi opptatt av å skape denne endringen - så det er fornuftig for deg å bruke tid på en Mini MBA, og det er derfor fornuftig for arbeidsplassen som sender deg. Vi lager den med både store og små tiltak - og noen av dem er til og med helt usynlige for deg.

Hvorfor velge en Mini MBA?
La oss først fastslå at en Mini MBA ikke er en MBA. Selvfølgelig er man fristet til å si. Ordet "Mini" sier ganske åpenbart at vi har å gjøre med en kort, kondensert og forenklet versjon av en MBA. En MBA tar vanligvis to år, mens en Mini MBA vanligvis tar seks måneder. En Mini MBA er rettet mot ansatte som trenger å forbedre sin kunnskap og verktøy i ledelsen, men har ikke tenkt å ta en MBA eller et Diploma i Management (på grunn av tid, penger eller tilbøyelighet) - i hvert fall ikke akkurat nå. Det kan være ledere med omfattende ledelseserfaring, og det kan være folk som ønsker å ta neste skritt og ta en ledelse i fremtiden.

Det viktigste er dyktige (virkelig dyktige) forelesere som er forelsket i sine felt
For å være en dyktig instruktør på våre Mini MBAer må du ha profesjonell lederskapskompetanse, ingen tvil om det. Som er over 40 forelesere, har selvsagt vært blant de ledende eksperter på sitt felt samtidig. Men vi krever mer fra dem! De må være lidenskapelige om hva de lærer, slik at de kan delta deltakerne fullt ut. Og da må de være dyktige tilretteleggere som kan se din utfordring og knytte stoffet til nøyaktig deg. Kanskje det er derfor 97,9% av elevene våre mener at foreleseren var "god" eller "veldig god" ved å justere Mini MBA spesielt for dem. En figur vi er relativt stolte av fordi det ikke er lett å oppnå. Vi tilbyr de to Mini MBA-programmene Aros Mini MBA og ABA Mini MBA . Vi tilbyr også Mini MBA i Tyskland (Deutschland) .

Vi lover at Mini MBA er tilpasset dine problemer og utfordringer
På Aros er vi veldig mye mot løp av rutinen med det samme gamle materialet. Vi tror at du vil få mest mulig ut av Mini MBA hvis teorien er satt i perspektiv av problemene du møter i hverdagen, og at sakene er relatert til din arbeidslinje. Derfor vil du motta et kort e-kurs på læring før starten av Mini MBA. Og vi vil sende deg et spørreskjema om dine forutsetninger og utfordringer, så instruktøren og våre eksperter kan tilpasse kursmaterialet til dine eksakte behov.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Danish

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Aros Business Academy

Den internasjonale Mini MBA er trolig den mest ambisiøse Mini MBA i verden. Ledelsen-treningsprogrammet introduserer deg til de klassiske MBA-disiplene, samtidig som du g ... [+]

Den internasjonale Mini MBA (online)

ABA Mini MBA er trolig den mest ambisiøse Mini MBA i Danmark. Ledelsen-treningsprogrammet introduserer deg til de klassiske MBA-disiplene, samtidig som du gir deg det nyeste innen ledelse. Du vil også bli medlem av ABA Leaders Club, hvor du som medlem automatisk vil få gratis tilgang til eksklusive forelesninger, masterklasser og nettverksarrangementer.

De 6 beste grunnene til å ta en ABA Mini MBA!

Du vil få en ekstremt ambisiøs Mini MBA utviklet i samarbeid med ledende eksperterDu får en 6 måneders lederopplæring som består av intensive treningsdager, e-læring, øvelser og en avsluttende eksamenLedelsesutdanningen introduserer deg til de klassiske MBA-disipliner, og gir deg ytterligere informasjon om fremtidig ledelseDu blir medlem av den eksklusive ABA Leaders ClubLæreplanen består helt av litteratur fra respekterte forfattere og forskere! Videre er det hovedsakelig på danskDu vil få en Mini MBA som fokuserer på din personlige utvikling som leder.... [-]
Danmark København
Åpen påmelding
Engelsk,Danish
Deltid
1 - 6 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Aros Business Academy

En Mini-MBA er en mulighet for å utvide ditt perspektiv som leder der du vil bli introdusert til de klassiske MBA-disipliner. Vi har gått sammen med en av de ledende tenk ... [+]

Den internasjonale Mini MBA (online)

La professor Steen Hildebrandt veilede deg gjennom MBA-disiplene Professor Steen Hildebrandt er trolig Danmarks mest kjente navn når det gjelder ledelsen. Det er derfor ingen tilfeldighet at det var han vi ba om å designe Aros Mini MBA .

Hildebrandt har lagt byggeklossene, valgt hovedinnholdet og håndplukket noen av de mest kompetente instruktørene. Sammen har vi utviklet en ambisiøs læringsprosess som gir deg faglig og praktisk kunnskap om ledelsen og sikrer din personlige utvikling som leder.

Hva er en Mini MBA? En Mini-MBA er en mulighet for å utvide ditt perspektiv som leder der du vil bli introdusert til de klassiske MBA-disipliner.... [-]

Danmark København
Åpen påmelding
Engelsk,Danish
Deltid
1 - 6 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Aros Business Academy
Address
Aros Business Academy | Fredericiagade 15
1310 København, Danmark