Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til INCAE

Med mer enn 50 års historie er vi mye mer enn en forretningskole. Trofast mot vårt oppdrag støtter vi utviklingen av regionen gjennom: 1) opplæring av ledere med et globalt perspektiv for Latin-Amerika; og 2) anvendt forskning i effektsentre, særlig innen kompetanse og bærekraft, entreprenørskap og utvikling av kvinnelige ledere.

Vi konkurrerer i dag i en global verden, studenter og ledere velger oss fra et utvalg av de beste handelshøyskolene i verden. Av denne grunn konkurrerer INCAE i toppkvalitet på alle områder: professorer, programmer, forskning, fasiliteter, teknologi og omdømme. Vi tiltrekker oss det beste talentet i regionen og i utlandet.

Vi bruker de nyeste trender innen forsknings- og læringsmetoder i og utenfor klasserommet for å ha en positiv innvirkning på deltakernes karriere, selskapene de tilhører og utviklingen av regionen.

Enrique Bolaños | Rektor INCAE Business School115426_academic-bookcase-bookstore-2065490.jpg

Aktiviteter og oppdrag

INCAE har tre hovedaktiviteter:

  • Masterstudier i bedriftsøkonomi i grunnleggende områder for utviklingen av Latin-Amerika.
  • Executive opplæringsprogrammer og seminarer.
  • Forskningsprosjekter for konkurranseevne og utvikling av regionen. INCAE har en anvendt tilnærming som kombinerer beste praksis og den globale grensen av kunnskap med virkelighet og miljø.

misjon

Aktivt fremme den integrerte utviklingen av landene der den tjener, trene ledere for nøkkelsektorer, forbedre deres praksis, holdninger og verdier gjennom:

  • Forskning, undervisning og formidling av moderne ledelse konsepter og teknikker.
  • Styrke analytisk kapasitet og forståelse av økonomiske, politiske og sosiale fenomener.
  • Tilrettelegging for dialog, forståelse og samarbeid mellom enkeltpersoner, sektorer og land.

Vår Campus

INCAE Business School har to moderne campuser, som ligger i Managua, Nicaragua (grunnlagt i 1969) og i Alajuela, Costa Rica (grunnlagt i 1984).

vår Difference

Vi fremmer utviklingen av regionen gjennom formasjon av ledere, anvendt forskning og fremme av intersektorell dialog.

Den bærekraftige utviklingen av Latin-Amerika krever ansvarlige, innovative og oppdaterte ledere. I over 50 år har INCAE inspirert tusenvis av mennesker, og gir dem de nødvendige verktøyene for å bringe fremgang og velstand til sine land.

Som den beste handelshøyskolen i Latin-Amerika har INCAE fremmet det latinamerikanske samfunns utvikling gjennom opplæring av regionale ledere gjennom Masters og Executive Programs.115427_chatting-dog-faces-745045.jpg

1.Facultad. Globale eksperter med regional anerkjennelse

INCAE tiltrekker seg et fremragende fakultet. spesialisert og høy ytelse. Våre professorer antar med ledelse sitt kall for å utvikle ledere med de beste lederegenskapene. Deres forskning og praktisk erfaring er orientert mot en problemløsende tilnærming som skaper varig verdi og innvirkning. Som et resultat vet INCAE nyutdannede og deltakere de nyeste forretningstrender, og kan bruke de mest innovative styringsverktøyene.

Fakultetet for INCAE er unikt i Latin-Amerika, og består av 93% av professorer med doktorgrader fra de mest prestisjetunge universiteter og skoler i verden, som blant annet Harvard, Wharton, Oxford og Sorbonne.

Mangfoldet av INCAEs akademiske team er et av verktøyene som brukes til å gi et globalisert perspektiv i klasserommene. Lærerne tilhører 16 forskjellige nasjonaliteter og arbeider i mer enn 18 land.

2. Saksmetode (forhold til Harvard Business School)

INCAE bruker saksemetoden intensivt, som en deltakende metodikk som fører til utvikling av en eksepsjonell analytisk kapasitet, umulig å skaffe seg kun gjennom konferanser og presentasjoner.

Et tilfelle er et dokument utviklet i forbindelse med selskapets ledere og viser alle nødvendige dimensjoner for elevene å analysere situasjonen grundig og foreslå alternative handlingsmåter for å løse det.

På grunn av hvordan INCAE-programmet er organisert, analyserer hver student et tilfelle minst tre ganger:

  • individuelt,
  • Med støtte fra en studiegruppe (multinasjonal og tverrfaglig), og
  • I plenum med veileder av en lærer.

Saksemetoden, når den håndteres av en profesjonell fakultet og utdannet i metoden, tillater effektiv overføring av verktøy og styringskonsepter. Parallelt utvikler han analytiske ferdigheter, kreativitet, selvtillit og kommunikasjonsevner hos studenter.

3. Multinasjonalitet

Muligheten for å samhandle med studenter fra andre breddegrader gir muligheten til å dele ikke bare læring, men har en hel prosess med kulturell utveksling. Omtrent 20% er kvinner, en prosentandel som fortsetter å stige år etter år.

nasjonaliteter:

115425_Nacionalidades.png

4. Nettverk av kandidater fra INCAE:

INCAE har uteksaminert mer enn 16.000 personer fra 50 forskjellige land, i sine MBA og Senior Management-programmer, og har også bidratt til opplæring av titusenvis av profesjonelle og seniorledere gjennom sine executive-programmer. I tillegg mottar INCAE mer enn 6 000 ledere hvert år for å delta i noen av sine programmer, utvide sin innflytelse og bidra til utviklingen av regionen.

Vi opprettholder direkte kontakt med nettverket av nyutdannede, blant annet ledere, styremedlemmer og presidenter av viktige selskaper og representanter for offentlig sektor, samt gode entreprenører i regionen, satte mønsteret for utviklingen av land der de tjener med sitt lederskap.

Etter oppgradering vil inkaisten ha et unikt internasjonalt nettverk av kontakter han kan bruke i sin faglige ledelse.

Internasjonale AGIs

INCAE dyrker forholdet til og blant sine kandidater. Den har dannet et nettverk av INCAE-institutter som er tilstede i dag i mer enn ti land.

Målet er å opprettholde relasjoner og representere interessene til kandidater før INCAE, stimulere relasjoner og næringsliv blant kandidater, fremme oppdatering av sine medlemmer og generelt stimulere til aktiv utveksling.

I tillegg oppfordre støtte til oppdraget til INCAE i dannelsen av ledere i Latin-Amerika.

Nasjonale komiteer

Nasjonalkomiteene er grupper av meget høytstående forretningsmenn som representerer INCAE før samfunnet og regjeringen i deres respektive land, samtidig sørger de for at de lokale virkemidlene av INCAE er størst mulige.

Programmer gitt i:
Spansk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

INCAE Business School

MBA Global Perspective fokuserer på å gi de nødvendige verktøyene til studenter som trenger omfattende opplæring i ulike ledelsesområder. Det gir studentene mulighet til ... [+]

Oversikt

MBA Global Perspective fokuserer på å gi de nødvendige verktøyene til studenter som trenger omfattende opplæring i ulike ledelsesområder. Det gir studentene mulighet til å avgrense sin ledelseserfaring ved å konsolidere den med studieområdene i programmet.

Det har blitt utviklet med det formål å aktivt fremme utviklingen av landene som serveres, utdanne ledere i nøkkelsektorer ved å forbedre deres praksis, holdninger og verdier. Den direkte effekten av våre studenter på selskaper i Latin-Amerika forbedrer livskvaliteten og bedriftsmiljøet. Programmet lar elevene ha en opplevelse med et globalt perspektiv, som anses å være grunnleggende av arbeidsgivere.

... [-]
Costa Rica Garita District, Alajuela Nicaragua Monte Tabor
February 2020
Heltid studier
15 måneder
Campus
Les mer på norsk
INCAE Business School

Spesialiseringsprogrammet letter studentene med mindre ledelseserfaring, fokuserer sine studier mot bestemte mål og øker kunnskapen sin i områder av spesiell interesse. S ... [+]

oversikt

Spesialiseringsprogrammet letter studentene med mindre ledelseserfaring, fokuserer sine studier mot bestemte mål og øker kunnskapen sin i områder av spesiell interesse.

Studentene utvikler samarbeidsevner for å møte utfordrende muligheter og situasjoner i sine lokalsamfunn. Formålet med dette programmet er for studenter å fokusere sine studier i et bestemt område, i henhold til deres behov: Bærekraft, Markedsføring, Operasjoner

I tillegg gir det studentene mulighet til å gjøre regionale utvekslinger til å lære av virkeligheten i andre regioner, utvide deres syn på verden, og som i mange tilfeller tillater dem å etablere globale kontakter.

Curriculum

The Latin American Leadership MBA er et intensivt program av verdenskvalitet. Det undervises hovedsakelig på spansk med mulighet for å ta noen valgfag på engelsk. Det varer 15 måneder på Costa Rica campus og et Management Consulting Project (MCP - "Management Consulting Project").... [-]

Costa Rica Garita District, Alajuela
February 2020
Heltid studier
15 måneder
Campus
Les mer på norsk