INCAE Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til INCAE117134_Ranking_FT.png

Med over 50 års historie er INCAE mye mer enn en handelsskole.

Denne skolen stiller deg som en konkurransedyktig global ekspert i å utvikle forretninger i fremvoksende økonomier, spesielt Latin-Amerika. Det er en opplevelse som gjør at du er en del av et utmerket nettverk av fagfolk og åpner muligheter for å studere to grader i de beste toppuniversitetene på et globalt nivå, som blant annet Yale School of Management, University of Michigan, St. Gallen, UCSD .117133_estudiantes2_keystone.jpg

Vår Campus

INCAE Business School har to moderne campuser, lokalisert i Alajuela (Costa Rica) og Managua (Nicaragua). Du vil kunne oppleve den sentralamerikanske biologisk mangfold og de mest fargerike landskapene i paradisiske strender og regnskoger .

Vår forskjell

Som den beste handelshøyskolen i Latin-Amerika , fremmer den utviklingen av det latinamerikanske samfunnet gjennom opplæring av ledernes talent med et globalt perspektiv og gjennom anvendt forskning i effektsentre; spesielt innen kompetanse og bærekraft, entreprenørskap og utvikling av kvinnelige ledere.117132_estudiantes2_keystone.jpg

Triple Crown Akkreditering117131_accreditations_in_color.png

INCAE er akkreditert av de viktigste internasjonale akkrediteringsbyråene: AACSB, AMBA og EQUIS . Dette gjør det til en del av en eksklusiv gruppe universiteter over hele verden, fordi bare 1% har denne "tredoble kronen" av akkrediteringer.

Som bevis på kvaliteten på sine programmer og forpliktelsen til å gi utdanning basert på høye standarder, var INCAE den første skolen utenfor Nord-Amerika for å få akkreditering av The Southern Association of Colleges and Schools (SACS) , en av de syv enhetene i avdelingen av utdanning som offisielt akkrediterer universiteter i USA.

Internasjonale rangeringer

Kvaliteten på INCAE har blitt anerkjent av prestisjetunge internasjonale rangeringer. Blant de beste 100 MBA i verden i henhold til QS-rangering 2018, og ble valgt som den beste skolen i Latin-Amerika og # 11 i Amerika ved Financial Times i 2019 og 2018.

Utvekslinger Og Dobbelt Grader

Gjennom INCAE, kan du ta to grader med prestisjetunge skoler som Y ale School of Management, University of Michigan og University of St. Gallen , blant andre. I tillegg vil du få muligheten til å bytte på de beste universitetene i mer enn 30 land, som Stern, Kellogg (USA) Fudan University (Kina), HEC Paris (Frankrike), UBC Sauder School of Business (Canada) og mer.

Eksperter i Emerging Markets

90% av fakultetet har en Ph.D. eller doktorgrad fra Ivy League universiteter . Professorene tilhører 16 forskjellige nasjonaliteter, arbeider i mer enn 18 land og er medlemmer av styrene i anerkjente selskaper i Latin-Amerika.

De har bred kunnskap om regionens økonomiske, politiske, sosiale og forretningsmessige virkelighet , noe som gjenspeiles i de sakstudier de løser i klassen. Som et resultat kjenner INCAE-kandidatene de nyeste forretningstrender og kan bruke de mest innovative styringsverktøyene for fremvoksende markeder .117130_facultad.jpg

pris

US $ 55 000 - US $ 77 000

* Kostnadene varierer i henhold til det valgte programmet. Prisen inkluderer skolegebyr, didaktisk materiale, delvis mat og overnatting.

Steder

Garita District, Alajuela

Address
INCAE Business School
Campus Walter Kissling Gam, Provincia de Alajuela, La Garita, Costa Rica

Garita District, Alajuela, Alajuela-provinsen, Costa Rica

Monte Tabor

Address
INCAE Nicaragua
Monte Tabor, Nicarágua

Monte Tabor, Managua avdeling, Nicaragua

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss