Les den offisielle beskrivelsen

Business School of Adolfo Ibáñez University ble grunnlagt i 1953 i byen Valparaíso, og med over 65 års erfaring har den blitt en av de mest prestisjetunge handelshøgskolene i Chile og Latin-Amerika, og blir en refererer til regionalt og også globalt nivå.

Det er den eneste chilenske handelshøyskolen som har en trippelkrone av internasjonal akkreditering (AACSB, EQUIS og AMBA), som plasserer den i den utvalgte gruppen av 1% av de beste handelshøyskolene i verden.

Internasjonal anerkjennelse støttes også av plasseringen av sine programmer på fremtredende steder av global rangering, blant annet blant annet América Economía, Innovasjon Management, Financial Times og QS-rangering.

Foreløpig har Business School kontorer i byene Valparaíso (Chile), Santiago (Chile) og operasjoner i Lima (Peru) og Miami (USA).

UAI Business School er preget av en pedagogisk modell basert på Liberal Arts, som tar sikte på å trene studenter med kritisk tenkning, som er i stand til å generere positiv innflytelse og være agenter for endring i deres organisasjoner, integrere teoretisk kunnskap med praktiske erfaringer i trening og et sterkt etisk engasjement.

Blant strategiske søyler skaper opprettelsen av kunnskap, bærekraft, innovasjon, entreprenørskap, akademisk ledelse og globalisering. Foreløpig har Business School mer enn 5000 studenter, både i før- og utdanningsprogrammer, og et nettverk på mer enn 13.000 nyutdannede som arbeider i 40 land.

Den har en akademisk kropp på 92 heltidsprofessorer, hvorav 30% er utlendinger fra land som Argentina, Brasil, Kina, Costa Rica, El Salvador, Spania, Frankrike, Mexico, Peru, Uruguay, USA, Venezuela . Dens lærere har doktorgrad i verdens hoveduniversiteter, blant annet Harvard, MIT, Princeton, Cambridge, Oxford, California i Berkeley, UCLA, NYU, Chicago, Columbia, Maryland, Michigan, Boston, Georgia Tech, Texas i Austin , Carnegie Mellon, blant andre. 48% av fakultetet kommer fra topp 100 universiteter, ifølge QS-rangeringen.

"Vår Business School er forpliktet til å være en verdensklasse institusjon, avledet av våre lærerkompetanser, erfaring i næringslivet og kunnskapen fra vår forskning, for å utvikle innovative ledere som inspirerer og forvandler dets organisasjoner og samfunnet som helhet, er Business School en modell av etisk oppførsel, kritisk tenkning og effektiv kommunikasjon. "

utsikt

Business School of Adolfo Ibáñez University fokuserer på:

 • Bli en global business school gjennom utviklingen av sitt pedagogiske prosjekt, bygging og vedlikehold av integrering av strategiske allianser i forskning og undervisning på internasjonalt nivå.
 • Styrke banebrytende forskning på forretningsområder, tiltrekke seg en verdensklasse fakultet og skape et forskningsmiljø som letter og fremmer tverrfaglig forskning.
 • Bidra til utvikling og gjennomføring av studieplaner som hjelper elevene til å nå sitt maksimale potensial, noe som gjør en forskjell i markedet.
 • Formidle skolens intellektuelle bidrag gjennom utvidelse av utøvende utdanning og utvidelsesaktiviteter for å påvirke og påvirke næringen.
 • Utvikle og dra nytte av kommunikasjonsnettet at skolen skal forbedre sin deltakelse og tilknytning til bedriftsledere og beslutningstakere.114551_25.jpg

Opplæringsmodell

I tråd med utdanningsmodellen til Adolfo Ibáñez-universitetet, inneholder UAI Business School et Liberal Arts-program inspirert av de beste universitetene i verden. Denne modellen søker å oppmuntre elevene til å reflektere over de vanligste spørsmålene om menneskeheten og livet sammen, noe som gjør det ikke bare mulig å trene i et yrke, men å utvikle en mer sofistikert, kritisk og tverrfaglig tenkning.

Ovenstående er oversatt til Core Curriculum, et sett på 8 kurs inspirert av 100-års erfaring fra Columbia University, hvor elevene leser, analyserer og diskuterer klassiske tekster av filosofi, politikk, litteratur og vitenskap.

Spesielt, når det gjelder handelsskolen, søker alle programmene i enheten gjennom de ulike kurrikulære masker å bidra til dannelsen av følgende ferdigheter:

 • Lederskap.
 • Kritisk tenkning
 • Effektiv kommunikasjon
 • Etisk oppførsel

I det spesielle tilfellet av yrkeskarrieren baserer den sin læring på to søyler, som omdanner seg til faglig fortreffelighet og metoder som oppmuntrer til "Learning by Doing", bringer studentene nærmere næringslivet tidlig og tar dem utover Det rene oppkjøpet av kunnskap, som gir dem mulighet til å komme inn i forretningsverdenen med fordel.

Dermed fokuserer læringsmetodikken på studenten, endrer lærerens paradigme som overfører kunnskap til en der studentene er ledere av sin egen læring.

Det er av denne grunn at den pedagogiske modellen inkluderer metodikken til verksteder, der prosjekter utføres som tillater samhandling med den virkelige verden av virksomheten. I tillegg er generell trening kombinert med to muligheter for grad: Bedriftsøkonomi og økonomi, og et masterstudium ved karriets slutt.

Integrasjonen av disse elementene tillater å trene fagfolk som er i stand til å tilpasse seg og bli vellykket i et stadig mer dynamisk miljø. På denne måten er de kommersielle ingeniører fra Adolfo Ibáñez-universitetet "trent til å løse problemer som ikke eksisterer ennå".114552_CAMPUSDESDEARRIBA.jpg

Programmer gitt i:
 • Engelsk
 • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Executive MBA LATAM er et deltids program som internasjonaliserer og fremmer karriere fra sine deltakere, og skaper umiddelbar verdi for sine organisasjoner. ... [+]

Executive MBA LATAM er et deltids program som internasjonaliserer og fremmer karriere fra sine deltakere, og skaper umiddelbar verdi for sine organisasjoner.

Det er preget av å være den eneste med bredt og eksklusivt fokus i Latin-Amerika, under en modulær formatblanding. Programmet er rettet mot fagfolk med minst 5 til 6 års ledererfaring, som har bekymringen for å se Latin-Amerika som et marked og se etter nye horisonter i karrieren eller organisasjonen.

Vårt program12 måneders varighet Modular Format Blend.7 ansikts-til-ansiktsmoduler på en uke Chile, Colombia, Brasil, Panama, Mexico * og Miami *.Siktet på senior fagfolk Med 5 års ledererfaring.Den eneste MBA-lederen med et bredt og eksklusivt fokus i Latin-Amerika.... [-]
Chile Peñalolén
September 2019
Spansk
Deltid
1 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

Global MBA

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Den multinasjonale MBA har mer enn 10 vellykkede års erfaring i markedet og anses av nyutdannede å være den beste MBA for toppledere i regionen. Dette dobbelstudiet med E ... [+]

Den multinasjonale MBA har mer enn 10 vellykkede års erfaring i markedet og anses av nyutdannede å være den beste MBA for toppledere i regionen. Dette dobbelstudiet med ESADE består av 8 moduler på 1 uke hver 2. måned og foregår mellom den utviklede og fremvoksende verden.

Programmet er forstyrrende og er strukturert rundt de 8 trinnene i prosessen med generering og gjennomføring av forretningsstrategier.

Deltakerne vil lære å leve hvordan de gjør forretninger i 3 kontinenter. Denne multinasjonale erfaringen vil gi dem mulighet til å skape en ny visjon for sine virksomheter og omdanne dem som ledere med direkte innvirkning på veksten i selskapene deres, og integrere virkningen av global og lokal i en digital økonomi, hvor den ikke-innovatøren dør.... [-]

Chile Peñalolén
Desember 2019
Spansk
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk

MBA

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Bli en leder for å møte fremtidige utfordringer. I Full-time MBA gir vi deg muligheten til å vokse og bli en leder i stand til å møte fremtiden med suksess. ... [+]

Vil du gjøre en forskjell?Bruk din yrkeserfaring og styr ditt lederskap for å gjøre et skritt i din karriere.Forstå markedets dynamikk og økonomiske, sosiopolitiske og teknologiske endringer.Utvid dine ledelsesevner, lær verktøy som lar deg evaluere og møte forretningsutfordringer med tillit.Øk selvbevisstheten og utvikle ditt moralske kompass for å navigere ledelsesdilemmaer.Dra nytte av personlig læring og et individuelt coachingprogram, og dele erfaringer og kunnskap med en utvalgt gruppe eksepsjonelle kolleger og ledende internasjonale ledere.Lev en sann prosess for forandring og transformasjon.Bli med i et av de viktigste nettverkene av ledere i Latin-Amerika.Et svært selektivt og transformativt program10 måneders intensiv studie som kombinerer avant-garde kunnskap, individuelle oppfølgingstutorials og internasjonale konsulentprosjekter med ledende selskaper i Latam.Personalisering av programmet gjennom valgfag, sektorprosjekter og tverrfaglige verksteder.Internasjonal tur for å lære om de nyeste verdenstrender, forstå utviklingen av markeder, diskutere nye nye forretningsmodeller og tilpasse den til interessentstyring.Individuell og gruppesamarbeid fokusert på personlig og karriereutvikling for å fremme forretningsmessig tenkemåte, ferdigheter, selvkunnskap og lederskap.Et selektivt og transformativt program for fagfolk som ønsker å gjøre en forskjell i den fjerde industrielle revolusjonen.prominente figurer29... [-]
Chile Peñalolén
Mars 2020
Spansk
Heltid studier
10 måneder
Campus
Les mer på norsk

Bienvenidos a la UAI: Escuela de Negocios

Universidad Adolfo Ibáñez - Pensar con Libertad