Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet Canada West (UCW) er Canadas samtids uavhengige universitetet. UCW Etablert i 2004, tilbyr programmer på sitt Vancouver campus og Online. Programmene omfatter Master of Business Administration, Bachelor of Commerce og Bachelor of Arts i medier og kommunikasjon.

Vår visjon som Canadas samtids uavhengig universitet betyr at vi er tilgjengelige og globalt respektert. Vi gjør elevene i leder-klar kandidater for lokalsamfunn rundt om i verden.

Vår misjon er å gi eksepsjonell service og støtte til studenter. Vi fremmer et variert og utfordrende læringsmiljø med fokus på praktisk anvendelse av kunnskap og bygge kompetanse for stipend, ledelse og medborgerskap i en global sammenheng. Vi er stolte av våre studenter som er klare til å omfavne lederskap og samfunnet mulighetene som venter dem.

UCW er anerkjent av og opererer under myndighet av British Columbia Ministry of Advanced Education and Labour Market Development på anbefaling av graden Quality Assessment Board. Universitetets programmer tilbys under skriftlig samtykke fra ministeren for Advanced Education, Government of British Columbia, Canada etter å ha gjennomgått en kvalitetsvurdering prosess og funnet å oppfylle kriteriene fastsatt av statsråden.

Programs taught in:
Engelsk
English (Canada)

Denne skolen tilbyr også:

MBA

University Canada West (UCW)

Master of Business Administration (MBA) programmet fra UCW vil forberede deg på lederskap på global scene. Dette programmet er akkreditert av ACBSP. Du vil ta de mest utf ... [+]

Master of Business Administration (MBA) programmet fra UCW vil forberede deg på lederskap på global scene. Dette programmet er akkreditert av ACBSP. Du vil ta de mest utfordrende situasjonene i ditt skritt, bruke pragmatiske løsninger på problemer du møter, og til slutt drive suksessen til en organisasjon med din informerte beslutningstaking.

Hvorfor en MBA?Lær å konstruere strategiske svar på forretningsutfordringer og muligheter.Vurder de etiske implikasjonene av forretningsaktiviteter.Utvikle, implementere og evaluere løsninger på forretningsproblemer.Formulere forretningsbeslutninger og systematisk analyse som reflekterer kritisk tenkning.Demonstrere effektive ferdigheter for å samarbeide med ulike grupper av mennesker.Lede team gjennom løsningen av problemer og gjennomføring av prosjekter.Integrer personlige verdier og perspektiver i problemløsning, ta ansvar for dine beslutninger.Kommuniser ideer overbevisende som et resultat av en grundig analyse av informasjon.Samle, analysere og distribuere informasjon i en bedriftskontekst.... [-]
Canada Vancouver
January 2020
Heltid studier
2 år
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk

University Canada West (UCW) : Hear What Students Have To Say

University Canada West (UCW): International Students

UCW alumni: Anastasia and Loujeine

Location address
Vancouver Campus
Suite 100 – 626 West Pender Street

Vancouver, British Columbia, CA