Les den offisielle beskrivelsen

Laurentian universitet ligger godt plassert i en uberørt 765-acre halvøya i Sudbury - mindre enn fire timer nord for Toronto.

Vi er en av de raskest voksende universiteter i Canada i det siste tiåret, som nå tjener nær 9.500 studenter. Vår viktigste campus er i Sudbury, og vi tilbyr nå et økende antall programmer i Barrie til 1000 studenter som studerer på at campus. Vi har den høyeste etter konfirmasjonen sysselsetting i Ontario etter 6 måneder ved 93% og 95% etter to år. Vi mottar høy anerkjennelse for våre misunnelsesverdig klasse størrelser, har en av de laveste gjennomsnittlige klassestørrelser i Canada.

Våre to hjemme byer er like på mange viktige måter: de er både levende, trygg, rimelig mellomstore byer med alle urbane fasiliteter, hver med en ekte følelse av fellesskap, og begge ligger innenfor det berømte naturomgivelser i Muskoka regionen . Utover det travle livet på campus, vil du finne mye å gjøre og nyte i begge våre Laurentian vertsbyene. Begge miljøer har effektiv og økonomisk kollektivtransport og er relativt lett å navigere med bil eller til fots.

DET MANAGEMENT

Den DET MANAGEMENT omfatter programmer som forbereder studentene for dynamiske yrker i bedriftsøkonomi og idrett administrasjon. Våre kandidater er ansatt på tvers av alle økonomiske sektorer. Studentene utvikle inngående kunnskap om alle sider av virksomheten, inkludert regnskap, økonomi, markedsføring, human resource management og strategisk planlegging. Utallige internship og co-op plassering muligheter venter studenter som ønsker å satse på en karriere i næringslivet.

Hva våre studenter sier: "MBA-grad gitt meg med kunnskap og ferdigheter som kreves for å starte min karriere. Med flere jobbtilbud, var jeg i stand til å velge en som var rett plass for meg. »Anthony Ward, MBA Graduate, Fall 2014.

Laurentian TODAY

I dag teller universitetet mer enn 52.000 studenter med mange internasjonale alumni kapitler inkludert de nylig stiftet i Kina. Sterk i sine tospråklige og tricultural tradisjoner og med et globalt perspektiv, fortsetter Laurentian University for å utvide sitt program tilbud, forskningsaktiviteter og partnerskap i Canada og i utlandet.

Tall og fakta

Etableringsår: 1960 PÅMELDING: 9500 PROGRAMMER

Undergraduate: 94 Attester og vitnemål: 22 Masters: 18 Doktorgrads: 6 Professional Degree (medisin): 1

GRADUATE plassering rate: 92,6% DET: 355 heltidsstudiesteder: Sudbury & Barrie

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Faculty of Management - Laurentian University

The Master of Business Administration (MBA) program ved Laurentian University er rettet for din hektisk, svært konkurransepreget verden. Sett oss på prøve. ... [+]

Den Master of Business Administration (MBA) program ved Laurentian University er rettet for din fartsfylt, svært konkurransepreget verden. Sett oss på prøve.

Lansere en nylig revidert læreplan i høsten 2015, er MBA-programmet er tilgjengelig i et fleksibelt format, noe som åpner for full eller deltidsstudier gjennomført online, on-campus eller gjennom en kombinasjon av begge formater. Læring når og hvor er helt opp til deg!

Bygger på kjernevirksomheten stiftelser, den MBA-program gir elever med kunnskap og ferdigheter som kundene krever å ta sin virksomhet til neste nivå. Kursene fokuserer på etisk lederskap, avanserte finansielle og markedsføring konsepter, administrerende informasjonssystemer, forretningsstrategi og utforsker kompleksiteten i å håndtere innenfor en global kontekst. En hjørnestein rådgivning prosjekt gir en direkte kobling til industri og anvendelse av kunnskap gjennom hele programmet. Aktuelle kandidater vil bli pålagt å fullføre et arbeid integrert læringsprogram som vil gi dem den erfaring som trengs for å flytte sin karriere fremover. ... [-]

Canada Sudbury
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Laurentian University Bookstore
Address
Sudbury Campus 935 Ramsey Lake Road
P3E 2C6 Sudbury, Ontario, Canada
Nettsted
Telefon
+1 705-675-1151