Les den offisielle beskrivelsen

registrering

The School

Bygget på et fundament av over 40 års konsulentvirksomhet, hadde Graduate School Roberto Miranda bedrifts Education sin DNA formet av kundenes behov for effektive resultater i atferd, tekniske ferdigheter og talenter i sine lag.

Mens tradisjonelle skoler ble betalt for sine sertifikater, ble Roberto Miranda saksøkt for å levere innhold stand til å fremme vesentlige endringer i mange forskjellige globale selskaper.

Denne bevegelsen, gjennom årene, slipt en skole full av effektive læringssystemer i stand til å få til reell endring i livet og suksess for studentene og bedriftene der de arbeider.

på

Learning Systems

student

forberedelse moduler

For å sikre at innholdet i programmene som tilbys kan bare forholde seg til problemstillinger og avanserte emner, School tilbyr forberedende moduler for innreise til viktige disipliner, slik at det er en tidligere utjevning av kunnskap blant elevene i klassen.

De forberedende moduler kan elimineres ved de som viser et minimum av kunnskap som kreves for innreise i hver disiplin gjennom tester på nettet eller i person.

Pre-Works

For noen klasser er nødvendig før gjennomføring av arbeider som bidrar til å justere saker som skal behandles, drar læringsprosessen.

FIT - Introduksjon til Learning Sheet

Hver klasse er en introduksjon til å lære posten som er tilgjengelig i det virtuelle miljøet, og kan lastes ned direkte til iPad studenter.

Chip, også kalt introduksjon til temaet form, har som mål å instruere elevene om hva som er de sakene som skal behandles i klassen (innganger), som anbefalte bibliografi, som formålet med skolen for å undervise denne saken og hva forventer at studenten etter klasse (utganger).

Læring Sedimente trening

For å sikre at det som ble gitt i rommet er sedimenteres så effektiv læring, lærere forberede unike øvelser for MBA School, som involverer fra forskning, utvikling av en forretningsplan.

The Leading Group - Advanced Study Group

Den ledende gruppen er den gruppen av avanserte studier av Roberto Miranda bedrifts Education. moduler undervist utelukkende på et fremmed språk på aktuelle saker av verdensmarkedet.

Denne gruppen er tilgjengelig for alle studenter og arbeid i henhold mentorer av internasjonale lærere.

Videoer, lydpodcaster og andre aktiviteter som er tilgjengelige på nettstedet er grunnlaget for rundebords gruppene dannet av studenter er interessert i å gå utover.

Menthoring

Studenter har til rådighet, mentorer som gir veiledning for virksomheten, liv og karriere. Møter etter avtale og eksklusiv oppmerksomhet til suksess.

Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

MBA på deltid

Roberto Miranda Educação Corporativa

event management, fra sin unnfangelse, planlegging og plettfri gjennomføring, innebærer et bredt spekter av kunnskap. Dette programmet gir deltakerne verktøy og kompetans ... [+]

MBA - Event Management og seremonier av Luxo®

event management, fra sin unnfangelse, planlegging og plettfri gjennomføring, innebærer et bredt spekter av kunnskap. Dette programmet gir deltakerne verktøy og kompetanse er nødvendig for å håndtere komplekse, unike hendelser og høy luksus.

program Hendelses utforming Exclusive Fundraising Montering og infrastruktur Arkitektur og tilgjengelighet Sikkerhet og Logistikk Arrangementsplanlegging Complex Flott show og musikalske begivenheter sportsarrangementer Mega-Events Luksus seremonier Protokoller og andre kulturer Luksus Bryllup Profesjonell ledelse tilstelninger Selskaper Datoer, klokkeslett og varighet Type I - Registreringer Åpen Begynn: 11 mars 2017 Hver onsdag fra 19.00 til 23.00 og én (1) lørdag per måned fra 09h00 til 18h00 Varighet: Tre (3) semestre Timer: 432 timer / a Type II (spesielt for deltakere fra andre land) - Registreringer Åpen Begynn: 11 mars 2017 En (1) helg hver 60. dag og en dukkert fem (5) dager i slutten av hvert semester. Varighet: fire (4) semestre Timer: 432 timer / a Lokal ... [-]
Brasil São Paulo
Portuguese (Brazil)
Deltid
3 - 4 semestre
Campus
Les mer på norsk
Roberto Miranda Educação Corporativa

Rettet mot entreprenører og fagfolk som er interessert i å utvikle sine kunnskaper i det globale luksus gjestfrihet. Med 15 klasser dannet i Hotel Fasano i Sao Paulo, Hot ... [+]

MBA - Management i Hospitality Luxo®

Rettet mot entreprenører og fagfolk som er interessert i å utvikle sine kunnskaper i det globale luksus gjestfrihet. Med 15 klasser dannet i Hotel Fasano i Sao Paulo, Hotel Ritz, George V og Plaza Athenee i Paris.

program Det luksuriøse forretningsmiljø Hotellet Luxury Innovasjon og entreprenørskap Utvikling Talentos® og ferdigheter Planlegging og Hotel Implantasjon Gjennomføring av prosjekter i Luxury Hospitality Markedsføring påført Luxury Hospitality Internasjonal markedsføring og bedriftsnettverk Operations Management økonomistyring organisatorisk ytelse Kontinuerlig Human Performance Improvement Datoer, klokkeslett og varighet ... [-]
Brasil São Paulo
Portuguese (Brazil)
Deltid
3 - 4 semestre
Campus
Les mer på norsk
Roberto Miranda Educação Corporativa

Ikke la din kreativitet er begrenset av budsjettet til en kunde. Gjør deg klar til å bli med i et univers der det er ingen grenser for bruken av sitt talent og innovasjon ... [+]

MBA Luxo® Arkitektur

Ikke la din kreativitet er begrenset av budsjettet til en kunde. Gjør deg klar til å bli med i et univers der det er ingen grenser for bruken av sitt talent og innovasjon. Arkitekturen for luksus markedet er en realitet over hele verden. Kjenn dine særegenheter, dets materialer, dens elementer og råvarer. Og fremfor alle begreper som er født helt unike prosjekter.

program Luksus Mansions og hus Prosjekter Leiligheter og Luxury Penthouses Luxury Beach Houses Piers og marinaer prosjekter Villa, Farms og Ranches Haras, hest trening spor og Helipads, heliporter og flyplasser Store lekeområder Kinoer, teatre og hjemme automasjon Tiltrekke kunder og kontrakter Styring av prosjekter og arbeid Levering av verk International forlengelse ... [-]
Brasil São Paulo
Portuguese (Brazil)
Deltid
3 - 4 semestre
Campus
Les mer på norsk