Les den offisielle beskrivelsen

Manchester Business School ble stiftet i 1965 og er en av Storbritannias første handelshøyskoler. I 2015 feiret vi 50-årsjubileum.

Vi ble den største virksomheten og ledelse skole i Storbritannia i 2004 da vi fusjonerte med The Victoria University of Manchester School of Accounting and Finance, UMIST School of Management og programmet i Research in Science and Technology.

Vi er et full-service business school, og gir bransjefokusert utdanning til studenter, postgraduates og ledere over hele verden.

Original Tenker Applied er kjernen i det vi gjør - å omsette teori til praksis på tvers av all vår virksomhet, gjennom våre programmer, rådgivning og forskning.

Vi informere, inspirere og engasjere med næringslivet gjennom våre bedrifts engasjement aktiviteter og vi jobber for å støtte lokalsamfunn gjennom vårt samfunnsansvar agenda.

Rangering og akkreditering

Alliance Manchester Business School fortsetter å motta en rekke rangeringer og akkrediteringer fra en rekke oppdrags styrene - ikke bare i Storbritannia, men fra hele verden.

Rangering

2016 Financial Times undersøkelse rangerer vår MBA syvende i Storbritannia, 14. i Europa og 38. i verden. Ifølge FT, kan MBA studentene forvente en 96% lønnsøkning tre år etter endt utdanning. Alliance MBS er også plassert på 12. plass i verden for karriere fremgang. Vi er rangert sjette i verden, utenfor USA, ved virksomhet tittel Forbes. Forbes vurdering bruksområder avkastning på investeringen (ROI) som sin viktigste mål, kombinert med tilbakemeldinger samlet fra Alliance MBS 'globale alumni samfunnet. Vi er rangert andre i Storbritannia for forskning makt, og fjerde for dybden og bredden i forskning (REF 2014). Bloomberg Business Week rangert Alliance MBS på 19. i verden og niende i alumni undersøkelsen.

Akkreditering

Alliance MBS er en del av en liten og eksklusiv gruppe av institusjoner verden over som er akkreditert av alle de tre store organer - AACSB International, ogEQUIS.

Beliggenhet

Uansett hvor du er basert på, er vår ekspertise aldri langt unna. Vi er den eneste britiske handelshøyskole med tilstedeværelse i seks globale knutepunkter. Alle våre sentre har sterke bånd til det lokale næringslivet, og vi har også et globalt nettverk av over 50 000 studenter, fordelt på 169 land.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Global MBA

Alliance Manchester Business School - South America Centre

Manchester Global Part-time MBA er designet for å passe rundt arbeid og personlige forpliktelser, noe som gir deg fleksibilitet til å studere når det passer deg best. ... [+]

Den globale deltid MBA

Trinn opp. Endre retning. Forvandle karrieren din.

Sted: Sao Paulo, Brasil

Opplev workshops som motiverer, gruppere prosjekter som utfordrer og kolleger som inspirerer. Med dette fleksible globale programmet kan du studere med oss ​​i Manchester, Dubai, Shanghai, Singapore, Hong Kong eller São Paulo. Sett deg fra hverandre på arbeidsplassen fra dag ett.

Manchester Global Part-time MBA er designet for å passe rundt arbeid og personlige forpliktelser, noe som gir deg fleksibilitet til å studere når det passer deg best.

Undervisning i verdensklasse leveres i blokker på boligverksteder, komplettert med onlineaktivitet for å berike læringsopplevelsen. Dette betyr at din fysiske tid ut av kontoret er planlagt på forhånd for minst karriereforstyrrelser. Skulle karrieren ta deg til utlandet, kan du fortsette studiene sømløst på et av våre seks globale sentre.... [-]

Brasil São Paulo Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

Global Part-time MBA