Alliance Manchester Business School - South America Centre

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Manchester Business School ble stiftet i 1965 og er en av Storbritannias første handelshøyskoler. I 2015 feiret vi 50-årsjubileum.

Vi ble den største virksomheten og ledelse skole i Storbritannia i 2004 da vi fusjonerte med The Victoria University of Manchester School of Accounting and Finance, UMIST School of Management og programmet i Research in Science and Technology.

Vi er et full-service business school, og gir bransjefokusert utdanning til studenter, postgraduates og ledere over hele verden.

Original Tenker Applied er kjernen i det vi gjør - å omsette teori til praksis på tvers av all vår virksomhet, gjennom våre programmer, rådgivning og forskning.

Vi informere, inspirere og engasjere med næringslivet gjennom våre bedrifts engasjement aktiviteter og vi jobber for å støtte lokalsamfunn gjennom vårt samfunnsansvar agenda.

Rangering og akkreditering

Alliance Manchester Business School fortsetter å motta en rekke rangeringer og akkrediteringer fra en rekke oppdrags styrene - ikke bare i Storbritannia, men fra hele verden.

Rangering

2016 Financial Times undersøkelse rangerer vår MBA syvende i Storbritannia, 14. i Europa og 38. i verden. Ifølge FT, kan MBA studentene forvente en 96% lønnsøkning tre år etter endt utdanning. Alliance MBS er også plassert på 12. plass i verden for karriere fremgang. Vi er rangert sjette i verden, utenfor USA, ved virksomhet tittel Forbes. Forbes vurdering bruksområder avkastning på investeringen (ROI) som sin viktigste mål, kombinert med tilbakemeldinger samlet fra Alliance MBS 'globale alumni samfunnet. Vi er rangert andre i Storbritannia for forskning makt, og fjerde for dybden og bredden i forskning (REF 2014). Bloomberg Business Week rangert Alliance MBS på 19. i verden og niende i alumni undersøkelsen.

Akkreditering

Alliance MBS er en del av en liten og eksklusiv gruppe av institusjoner verden over som er akkreditert av alle de tre store organer - AACSB International, ogEQUIS.

Beliggenhet

Uansett hvor du er basert på, er vår ekspertise aldri langt unna. Vi er den eneste britiske handelshøyskole med tilstedeværelse i seks globale knutepunkter. Alle våre sentre har sterke bånd til det lokale næringslivet, og vi har også et globalt nettverk av over 50 000 studenter, fordelt på 169 land.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Global MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Global MBA

The Global Part-time MBA

Nettstudier & Campus kombinert 2 år January 2019 Brasil São Paulo

[+]

Verdensklasse undervisning er levert i blokker på bolig workshops, supplert med online aktivitet for å berike læringsprosessen. Dette betyr at din fysiske tid ut av kontoret er planlagt på forhånd for minst karriereforstyrrelser. Skulle karrieren ta deg til utlandet, kan du fortsette studiene sømløst på et av våre seks globale sentre.

Programmet er fullt utlært på engelsk og vi tar Alliance MBS akademikere til Sao Paulo for klasser. I Brasil driver vi Global MBA i samarbeid med FGV-EBAPE, en prestisjefylt lokal handelshøyskole, og noen få moduler i programmet blir undervist av akademikere som følger det samme programmet globalt.... [-]


Videoer

Global Part-time MBA

Kontakt
Besøksadresse
Av. das Nações Unidas 12495 - Brooklin (FGV Berrini)
04578000, São Paulo, Brasil

São Paulo, State of São Paulo, BR