LUMS, McGill, YNU, FGV/EBAPE, IIMB

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

HVA ER IMPM ?

IMPM er et internasjonalt program for ledere som fører til en mastergrad. Kjerneprogrammet er et sett på fem moduler på 10 dager hver som foregår over 18 måneder, organisert av lederhensyn.

Å følge disse modulene er alle slags spennende aktiviteter i klassen og ut: Co-coaching, Friendly Consulting, Dedicated Tabeller, Manager Exchanges, og Impact Teams. Å delta på de fem modulene og fullføre papirene og IMPM tilfredsstillende, vil resultere i tildeling av IMPM sertifikatet.

De som ønsker å motta Masters i Management grad fra McGill University eller en MSc International Masters i Executive Management fra Lancaster University, utover IMPM sertifikatet, skriver et IMPM som gir dem mulighet til å undersøke dypere inn i et spørsmål om viktig bekymring for dem.

Vennlig rådgivning

Engasjerende ledere betyr mer enn å bare lage workshops og diskutere ideer. Ledere som deltar i IMPM bringer bekymringer fra sitt eget arbeid slik at de kan dra nytte av opplevelsen av sine kolleger.

Dette foregår kontinuerlig i programmet rundt bordene hele tiden. Det er også institusjonalisert i en prosess vi kaller vennlig rådgivning, hvor små grupper av kolleger jobber med deg på dine bekymringer. Denne innspillingen i dine problemer hjelper deg med å gjøre endringer i organisasjonen din basert på erfaringen fra kollegaer som bryr deg om din suksess.

REFLEKSJONSPAPPER OG PEER-COACHING

Lære fra hverandre og fakultetet forblir ikke i klasserommet. Etter hver modul skriver du et refleksjonspapir. Dette er ikke et akademisk papir: du vurderer hva som spesielt rammet deg i løpet av modulen, og relaterer det til dine personlige behov, på egen hånd eller i organisasjonen. Under skriveprosessen kobler du sammen med et lag med kollegaer og en fakultetstrener, som jobber med deg for å gjøre disse papirene så nyttige som de muligens kan være. Vi kaller denne peer coaching.

MANAGERIAL EXCHANGE

Midtveis gjennom programmet samles du sammen med en kollega og tilbringer den bedre delen av en uke som vert og som en besøkende på hverandres arbeidsplass. Denne prosessen med å observere en annen leder på jobb og gi tilbakemelding er enkelt, men kraftig. Det er ganske utrolig hva som har kommet ut av disse utvekslingene.

Når jeg besøkte med en av mine LG-kolleger i Korea, innså jeg at vårt selskap er sårbart for en forstyrrende teknologi. Som et resultat, lanserte vi et oppstartsselskap sammen med et topp IT-universitet i Brasil. Vi tror at dette vil redde vårt selskap. "- Gustavo Miotti, styreleder, Sopran Eletrometalugica Ltd., Brasil

IMPACT TEAMS

"Send aldri en endret person tilbake til en uendret organisasjon." Likevel er det nesten alle utviklingsprogrammer gjør. Vi har endret det. Du får muligheten, med veiledning og støttemateriale, til å utpeke et påvirkningslag på jobben, kollegaer eller direkte rapporter, for å hjelpe deg med å bære din læring tilbake i organisasjonen. IMPM gjør disse menneskene IMPM nesten. Du debriefer laget ditt etter hver modul og diskuterer hvordan du bruker læringen til konstruktiv forandring.

Dermed blir ledelsesutvikling organisasjonsutvikling. En utdanning som kan virke dyr for en HR-avdeling blir en skarp investering for organisasjonen - i trening av flere ledere for prisen på en og i de dype endringene de kan mestere. Hvorfor ikke sende et bedriftslag til IMPM å jobbe med et sentralt problem?

Jeg trente laget mitt som jeg lærte. Jeg vokste mitt lag mens jeg vokste. Når jeg gikk gjennom modulene, tok jeg grunnprinsippene, og de ble så verdsatt av teamet mitt på jobb som de holdt på å spørre: "Når skal du til neste modul?" - Daniel Smedo, VD, og ​​daglig leder, Metro Supply Chain Group, Canada

DEDICATED TABLES

Vi har en 50:50-regel i IMPM : Halvdelen av tiden over til deg på agendaene dine. Du sitter ved rundbord, for å dele dine erfaringer og lære med dine jevnaldrende. Mesteparten av tiden er du i blandede grupper, for å få tak i mangfoldet av erfaringer. Men nå har vi også dedikerte tabeller, hvor du kan tilbringe litt av diskusjonstiden med beslektede ledere.

Du kan bli med på et bord av gründere eller familiebedriftseiere, eller du kan komme til programmet med kolleger fra din bransje eller ditt eget firma. (LG og Lufthansa har sendt lag av ledere i nesten alle våre tjueen år.)

SKOLENE

Lancaster University Management School (LUMS)

På LUMS finner du et virkelig internasjonalt, godt etablert og ambisiøst samfunn. Vi er tredoblet akkreditert og verdensrangerte. Forskning er kjernen i vår suksess og informerer vår undervisning, skyver grenser og forvandler liv. Vår samarbeidsprosess og tilgang til banebrytende kunnskap gjør oss til et toppunkt for talent; stedet å være.

McGill University's Desautels fakultet for ledelse

Desautels er rangert som en av verdens beste internasjonale handelshøyskoler av BusinessWeek, Canadian Business, Forbes, The Economist og Financial Times. Fakultetets innovative programmer og historisk rykte for fortreffelighet fortsetter å tiltrekke seg de fineste studentene og de mest fremtredende professorene fra hele verden, samt de mest krevende rekruttererne fra verdens beste arbeidsgivere.

Yokohama National University

MBA-programmet ved Yokohama National University (YNU) står konsekvent blant de høyeste i studenttilfredshet med en av de laveste akseptratene for handelshøyskoler i Japan. Ligger 30 minutter med tog fra Tokyo, har YNU alltid vært forpliktet til å spille en global rolle med et langsiktig perspektiv som passer for Yokohama, nasjonens nest største by og nøkkelgateway til moderne Japan.

FGV / EBAPE

FGV / EBAPE tilbyr sine studenter vekt på internasjonale studier. Skolen ble grunnlagt i 1950-årene, og ble pioner i formell administrasjonstrening i Latin-Amerika. Den har blitt rangert som den beste administrasjonskolen for andre år i gang og er plassert blant de tre øverste institusjonene for høyere utdanning i Brasil.

IIM Bangalore

IIMB har blitt rangert som den beste handelshøyskolen i Sentral-Asia av Eduniversal, Paris i syvende påfølgende år. IIMBs karakteristiske trekk er dets sterke fokus på ledelse og entreprenørskap som er nødvendig for å lykkes i dagens dynamiske forretningsmiljø. Det samarbeider med over 114 beste b-skoler i verden for ulike forskningsinitiativer og student

Steder

Yokohama

Address
〒240-8501 Kanagawa Prefecture, Yokohama, Hodogaya-ku, 常盤台79−1
Yokohama, Kanagawa Prefecture, Japan

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: