FIA – Fundação Instituto de Administração

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fremtiden Studies Program lansert i 1980, støtter både offentlige og private organisasjoner i å forbedre sine planprosesser for å bedre prognose og håndtere endringer i deres virksomhet miljø og implementere muligheter for bygging av sine ønskede fremtid.

PROFUTURO er ansvarlig for premium internasjonale MBA-programmer i Brasil. Vårt team jobber med den høyeste internasjonale standard i å gi MBAs og kortvarige programmer, så vel som i et firma og kurs, designet for å møte den enkelte bedrifts behov.

Den omfattende bakgrunn i forskning, bidrar betydelig til selskaper med rådgivning kunnskap støttet av avanserte potensielle metoder tilstrekkelige til de spesifikke egenskaper og forhold de står overfor.

Profuturo programmer:

International Executive MBA - Brasils mest dynamiske og erfaren gruppe av utøvende studenter skape og implementere internasjonal strategi. Høyt ansett og markeds referanse innen ledende ansatte. Internasjonale seminarer til Kina, India, Europa og USA inngår som en integrert del av programmet.

International MBA - En virkelig multikulturell MBA undervises på engelsk og tilbys i heltid og deltids formater. Foreløpig gjennomsnitt 13 nasjonaliteter i klasserommet, våre kulturelt bevisst og varierte elevene fokusere på å forbedre og utveksle kunnskap, erfaringer og forretningsmodeller fra hele verden, nytt godt med en internasjonal studietur til USA og mulighet til å utvikle et rådgivningsprosjekt i anerkjente brasilianske organisasjoner.

Amerika MBA - Tilbys i samarbeid med beste handelshøyskolene fra Canada, USA og Mexico, programmet dekker i utgangspunktet sentrale business management konsepter i Brasil. I den andre delen av programmet inntil 15 erfarne ledere fra de mest dynamiske økonomier i Amerika delta i en uke i hvert land midt i hver skole spesialitet, for å utveksle og kritisk analysere forretningsmodeller og beste praksis. I tillegg blandede grupper på 4-6 elever fra alle skolene arbeider på en real-life rådgivning prosjekt for et internasjonalt selskap i en av de fire landene, presentere de endelige resultatene til klienten organisasjonen på slutten av den tredje og siste semester av kurs.

Strategic Consulting og Forskning

Executive Education - Open innmelding og In-selskap

  • Ledelse for fremtiden
  • Strategisk ledelse og planlegging
  • Profuturo Seminarer
  • Internasjonale og nasjonale lederseminarer
  • Fordypningsemner
  • I interne kurs

Steder

São Paulo

FIA - Unidade Butantã

Address
Profuturo – Programa de Estudos do Futuro
R. José Alves Cunha Lima, 172

05360-050 São Paulo, Delstaten São Paulo, Brasil
Telefon
+55 11 3732-3535

São Paulo

FIA - Unidade Nações Unidas

Address
FIA - Unidade Nações Unidas
Avenida das Nações Unidas, 7221

05425-902 São Paulo, Delstaten São Paulo, Brasil
Telefon
+55 11 3847-3700

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer