FGV

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

  I samsvar med denne ånden skal alle som har en ansettelses- eller utdanningsforbindelse med FGV sikre at deres individuelle verdier er kompatible med de som er fastsatt i denne etiske retningslinjen.

  Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Portugisisk

  Se MBA på deltid » Se Kurs » Se Master »

  Programmer

  Denne skolen tilbyr også:

  MBA på deltid

  Kandidats I Administrasjon

  Campus Deltid 2 år February 2018 Brasil São Paulo

  CEAG første MBA-program i Brasil akkreditert av AMBA, har som mål å forberede fagfolk med global visjon og moderne ledelse, kombinerer teori, praksis og god undervisning. [+]

  om CEAG

  CEAG første MBA-program i Brasil akkreditert av AMBA, har som mål å forberede fagfolk med global visjon og moderne ledelse, kombinerer teori, praksis og god undervisning. Kurset er alltid i utvikling for å møte og forutse kravene fra dagens marked. Med solide røtter og visjon av fremtiden i over 40 år kombinerer teori og praksis til god undervisning.

  Metodikken av kurset forutsetter at i løpet av sin realisering studenten kjenner og bruker mellommenneskelig kommunikasjon ressurser, arbeid i grupper på forskjellige komposisjoner i utviklingen av trening og vise evne til å gjenkjenne og analysere konkrete problemer og løsninger fremover i praktiske situasjoner.

  Generell informasjon ... [-]

  OneMBA

  Campus Deltid 21 måneder September 2018 Brasil São Paulo

  [+]

  Disse prosjektene er designet for å tilføre verdi til å sponse bedrifter på en kontinuerlig basis. Ved fullført OneMBA Program, ledere mottar OneMBA sertifikat utstedt av de fem samarbeidende universiteter, samt en MBA fra sine hjem universitet.

  "Det er rett og slett ingen andre MBA-program på markedet med samme grad av internasjonalitet, regional følsomhet og vekt på bærekraftige løsninger som vil gagne alle interessenter".

  Klasse Schedule Curriculum Oversikt [-]