FGV

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Historie

Fundação Getulio Vargas ble grunnlagt 20. desember 1944. Dens opprinnelige mål var å forberede kvalifiserte personer til å jobbe i offentlig og privat forvaltning i Brasil. På den tiden begynte landet allerede å legge grunnlaget for veksten som ville komme i de neste tiårene. Forutsatt ankomst av en ny epoke bestemte FGV å utvide sitt fokus på handling, og fra det begrensede administrasjonsområdet kom det inn i det bredere området av samfunnsøkonomien. Institusjonen gikk utover grensene for undervisning, også innen forskning og informasjon, og ble kjent som et kompetansesenter.

Et banebrytende og dristig merke, Fundação Getulio Vargas ga Brasiliens første bachelor, MA og Ph.D. kurs i offentlig og privat administrasjon, samt utdannet kurs i økonomi, psykologi, regnskap og utdanning. FGV banet også vei for en grundig økonomi, ved å analysere betalingsbalansen, de offentlige regnskapene og andre økonomiske indikatorer. Initiativer som disse har hjulpet fagfolk til å få kvalifikasjoner og allmennheten til å få bedre forståelse av Brasilias økonomiske og sosiale ytelse.

Talent

Påliteligheten til FGVs indikatorer og aktiviteter er bygget i løpet av generasjoner av talent og engasjement for mennesker som Luiz Narciso Alves de Mattos, Eugenio Gudin, Themistocles Brandão Cavalcanti, Alexandre Kafka, Octavio Gouvêa de Bulhões, Emílio Mira og Lopes, og Mario Henrique Simonsen. Deres viljestyrke har alltid overvunnet alle hindringer. Takket være disse idealistene har politiske og bedriftsledere, ledere, forskere og studenter kontinuerlig fornyet sin tillit til institusjonens omdømme og prinsipper, og styrket sin prestisje i og utenfor Brasil.

Produktene og tjenestene som tilbys av Fundação Getulio Vargas bidrar kontinuerlig til å forbedre produktiviteten og konkurranseevnen til mange selskaper og øke driften av kommunale, statslige og føderale regjeringsorganisasjoner. Den solide kunnskapen om markedsdynamikk og praksis, god faglig kompetanse og internasjonal erfaring fra fakultetet har gitt FGV mulighet til å skape et diversifisert og omfattende sett med produkter som er utformet for å møte interessenters behov og forventninger, enten i offentlig eller privat sektor.

Oppmuntring av akademisk forskning

En leder i etableringen og forfining av ideer som bidrar til nasjonal utvikling, investerer FGV i og oppfordrer akademisk forskning, noe som resulterer i betydelig produksjon, anerkjent nasjonalt og internasjonalt. Emnene som utforskes, er makroøkonomi, mikroøkonomi, økonomi, lov, helse, sosial sikkerhet, fattigdom og arbeidsledighet, forurensning og bærekraftig utvikling. Stiftelsen driver også forskningsprogrammer innen historie, samfunnsvitenskap, utdanning, rettferdighet, statsborgerskap og politikk.

FGV er også pålagt å gjøre arbeid for offentlig sektor, bedrifter og internasjonale organisasjoner som Verdensbanken. Videre genererer og publiserer, gjennom det brasilianske institutt for økonomi (IBRE), indikatorer og rapporter som bidrar til å forme den brasilianske økonomien som en offentlig tjeneste.

Oppdrag

Å stimulere Brasiliens sosioøkonomiske utvikling.

Syn

Å bli anerkjent som en nyskapende institusjon som er forpliktet til Brasiliens utvikling, dannelsen av en akademisk elite og generering av offentlige varer i sosiale og beslektede områder, garanterer vår økonomiske bærekraft gjennom å tilby høy kvalitet og høye etiske standarder.

Institusjonelle verdier

Vi ønsker å fange den nasjonale fantasien ved å skape et flersidig bilde:

  • Vi er en institusjon med en oversikt over alvor og kompetanse, og har gitt tjenester i over 70 år. Samtidig er vi innovative og dynamiske;
  • Vi er en nonpartisan institusjon, selv om vi er sterkt forpliktet til Brasilias nasjonale interesse;
  • Mens vi forsøker å generere like muligheter, forsvarer vi retten til ulik utfall som følge av fortjeneste;
  • Teknisk sett søker vi å være best i alle områder der vi opererer.

Etiske retningslinjer

Denne etiketten er utformet for å lede menneskelige relasjoner innenfor omfanget av Fundação Getulio Vargas. Den beskriver universelle prinsipper og anbefalinger som er spesifikke for FGV, som er en privat, ideell, veldedighetsorganisasjon som utfører teknisk, vitenskapelig og pedagogisk virksomhet.

I samsvar med denne ånden skal alle som har en ansettelses- eller utdanningsforbindelse med FGV sikre at deres individuelle verdier er kompatible med de som er fastsatt i denne etiske retningslinjen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Portugisisk

Se MBA på deltid » Se Health Kurs » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA på deltid

Kandidats i administrasjon

Campus Deltid 2 år February 2019 Brasil São Paulo

CEAG første MBA-program i Brasil akkreditert av AMBA, har som mål å forberede fagfolk med global visjon og moderne ledelse, kombinerer teori, praksis og god undervisning. [+]

om CEAG

CEAG første MBA-program i Brasil akkreditert av AMBA, har som mål å forberede fagfolk med global visjon og moderne ledelse, kombinerer teori, praksis og god undervisning. Kurset er alltid i utvikling for å møte og forutse kravene fra dagens marked. Med solide røtter og visjon av fremtiden i over 40 år kombinerer teori og praksis til god undervisning.

Metodikken av kurset forutsetter at i løpet av sin realisering studenten kjenner og bruker mellommenneskelig kommunikasjon ressurser, arbeid i grupper på forskjellige komposisjoner i utviklingen av trening og vise evne til å gjenkjenne og analysere konkrete problemer og løsninger fremover i praktiske situasjoner.

Generell informasjon ... [-]

OneMBA

Campus Deltid 21 måneder September 2019 Brasil São Paulo

[+]

Disse prosjektene er designet for å tilføre verdi til å sponse bedrifter på en kontinuerlig basis. Ved fullført OneMBA Program, ledere mottar OneMBA sertifikat utstedt av de fem samarbeidende universiteter, samt en MBA fra sine hjem universitet.

"Det er rett og slett ingen andre MBA-program på markedet med samme grad av internasjonalitet, regional følsomhet og vekt på bærekraftige løsninger som vil gagne alle interessenter".

Klasse Schedule Curriculum Oversikt [-]