Les den offisielle beskrivelsen

ESIC Business112995_pexels-photo-1451447.jpegrawpixel.com / Pexels

utsikt

Å utvikle, gjennom utdanning og incitament til forskning, kunnskap og kultur, fremme integral dannelse av mennesket og fagfolk forpliktet til utvikling og forbedring av samfunnet.

Vår misjon

- Å trene fagfolk i stand til å skape bedrifter og organisasjoner og å utføre dem med fullt ansvar, effektivitet og effektivitet i ledelsesarbeidet - på ethvert nivå - i ethvert aktivitetsområde.

- Formidle i samfunnet en kultur rettet mot etiske verdier og rasjonalitet i næringslivet, skape kommunikasjons kanaler mellom akademisk og næringsliv og øke virksomheten til våre studenter.

- Fremme vitenskapelig og teknisk forskning innen bedriftsøkonomi og markedsføring, ikke bare ved å oppmuntre arbeidet utviklet i skolen, men også ved å formidle tanken på forskningsaksjoner i samfunnet som helhet.

verdier

  • Overvei hele personen.
  • Personen bærer balansen.
  • Form for livet.
  • Personen oppfatter seg satt inn i samfunnet.
  • Å trene engasjerte menn og kvinner i stand til å påta seg ansvar i samfunnet på en demokratisk måte preget av forholdene etablert blant medlemmene i samfunnet.
  • Å være åpen og oppmerksom spesielt til de mest i nød, uavhengig av etnisk, kulturell og sosioøkonomisk situasjon.
  • Forplikte seg til samfunnet.
  • Å søke vitenskapelig strenghet med høy kvalitet.

På ESIC har vi tre opplæringsområder knyttet til næringsverdenen og ny teknologi.

Gradueringsområde

Et pedagogisk prosjekt basert på kvalitet og forretningsverden, som gir en integrert opplæring.

ESIC-kandidaten vil kunne møte forretningsmessige utfordringer med garanti for suksess.112994_pexels-photo-1496192.jpegrawpixel.com / Pexels

Postgraduate Area

ESICs utdannede programmer danner bedriftsledere på et strategisk, ledernivå, med høy teknisk evne kombinert med menneskelig ansvar og engasjement for arbeid. Denne tilnærmingen resulterer i en fremtredende deltakelse i dagens konkurranseutsatte marked.

Forvaltningsområde

Det er i Executive Education-området et omfattende tilbud på programmer, åpen og / eller trening skreddersydd for selskapets behov.

Vår integrerte opplæringstjeneste. genererer programmer som forbedrer faglig utvikling av ledere og arbeidsgrupper.

Andre typer trening

Som International Business School tilbyr vi bøker, manualer og publikasjoner av kjente forfattere som tillater ikke bare forskning, men også formidling av økonomiske, forretningsmessige, markedsførings- og ledelsesevner.

Programmer gitt i:
  • Portugisisk
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

ESIC Business & Marketing School

Executive MBA i Business Management - EMBA er rettet mot erfarne fagfolk, som i sine organisasjoner utfører arbeid preget av beslutningstaking og ledelse av forretningsme ... [+]

Executive MBA i Business Management - EMBA er rettet mot erfarne fagfolk, som i sine organisasjoner utfører arbeid preget av beslutningstaking og ledelse av forretningsmessige ressurser, samt de fagfolk som utfører lignende og utfyllende funksjoner i toppledelsen.

Et komplett treningsprogram som fokuserer på:

Strategiske hensyn til toppledelsen, kombinere aspekter av miljøforståelse og strategisk utvikling;Påvirkning av teknologiske og menneskelige "nøkkelfaktorer"Finansielle teknikker og regnskapsinformasjonssystemer, hvis utvikling inkluderer de internasjonale aspektene av ledelsen;Strategisk markedsføringsperspektiv, inkludert forretningsmessige hensyn, som bør være til stede i toppledelsen;Prosesser og operasjoner som genererer produkter og tjenester som tilfredsstiller kundenes behov og deres reaksjon i gruppen av fagfolk som jobber i selskapet;Integrerende tilnærming til lederegenskapene som utgjør den sentrale aksen for aktiviteten av generell retning.mål... [-]
Brasil Curitiba
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
600 timer
Campus
Les mer på norsk
ESIC Business & Marketing School

Executive MBA i prosjektledelse - EMBAP er rettet til ledende fagfolk som er erfarne og / eller interessert i prosjektområdet. De gir et godt grunnlag for å forstå kursfo ... [+]

Executive MBA i prosjektledelse - EMBAP er rettet til ledende fagfolk som er erfarne og / eller interessert i prosjektområdet. De gir et godt grunnlag for å forstå kursforvaltning og diskuterer lederens rolle. Den styres av PMBOK Guide, oppdatert i sin femte utgave.

mål

I tillegg til å forstå konseptene og terminologiene som er avgjørende for prosjektledelsen, vil deltakerne kunne:

Spill rollen som prosjektleder effektivt;Diagnostisere og analysere situasjoner opprettet under spesielle forhold, og gi tilstrekkelige løsninger;Behandle arbeidsgrupper, holde dem motiverte, med tilstrekkelig kommunikasjon, lederskap, etc.Integrere prosjekter med de funksjonelle områdene i organisasjonen, gjør beslutningsprosessen smidig og effektiv;Bruk innovative metoder for å håndtere prosjekter i komplekse og dynamiske miljøer.Studentprofil... [-]
Brasil Curitiba
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
600 timer
Campus
Les mer på norsk