COPPEAD Graduate School of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

COPPEAD Graduate School of Business ved Federal University of Rio de Janeiro er en handelshøyskole globalt anerkjent for sin fortreffelighet.

Gitt de store økonomiske utfordringene, vil Brasil være nødt til å avansere i kunnskaps- og lederopplæring, essensielle ingredienser for selskaper til å utmerke seg i det moderne miljøet i konkurranser og interorganisatoriske samarbeid.

På COPPEAD er forskning og kunnskap de sentrale aksene for alle aktiviteter. I daglig samhandling med studenter, bedrifter og andre markedsaktører styrer kunnskapen vi produserer natur leveransen i klasserommet og samspillet med samfunnet. Dette er grunnlaget for vårt oppdrag og visjon, og det vi mener er vårt bidrag til samfunnet.

Mission Statement

COPPEAD Graduate School of Business er forpliktet til dyktighet i sin utdanning innen bedriftsøkonomi og forskning. Som en del av et offentlig universitet har vi som mål å bidra til utviklingen av Brasil ved å tilby utdanning til nåværende og fremtidige bedriftsledere som er i stand til å prestere høyt både i det lokale og globale miljøet og til et nytt fakultet som kan spre og skape nyskapende kunnskap innen virksomhet.

Syn

COPPEAD har som mål å være førstevalg for studenter som ønsker å studere forretninger og ledelse i Brasil.

Sentrale verdier

Våre sentrale verdier er Excellence, Integrity og Service til Brasil.

Excellence: Dette er vår essens, det som guider vår vekst, forskning, fakultetrekruttering, design av nye programmer, blant andre handlinger.

Integritet: COPPEADs verdier inkluderer såing av etisk og sosialt ansvarlig atferd i lederyrket. Vi forstår at integritet er den beste måten skolen kan utføre sitt oppdrag på, og bedre tjene Brasil.

Tjeneste til Brasil: COPPEAD var den tredje skolen i Brasil og den første i Rio de Janeiro som ga et doktorgradsprogram; den første i Brasil som tilbyr en internasjonal standard Full-Time MBA, og det var pioneren innen Executive Education in Business and Management i Brasil. Vi må utvikle mennesker og organisasjoner for å utvikle landet vårt.

COPPEAD ble grunnlagt i 1973 og er den eneste brasilianske handelshøyskolen, en del av det brasilianske føderale systemet (UFRJ) med internasjonal akkreditering. Heltid-MBA-studien er uten skolepenger og den eneste i Latin-Amerika som er rangert blant de beste handelshøyskolene i verden i Financial Times Full-Time Global MBA-programmer.

Rankings

Topp 100 Financial Times

11 ganger oppført på topp 100 av Global MBA Ranking of Financial Times.

Topp 100 Financial Times

Executive MBA listet to ganger på Topp 100 av Executive MBA Ranking of Financial Times.

1º MBA i Brasil

Kåret til Beste MBA i Brasil av Você S / A i 2016.

Akkrediteringer, sertifiseringer og foreninger

127063_logos.png

Forbundsuniversitetet i Rio de Janeiro

Det føderale universitetet i Rio de Janeiro ble grunnlagt i 1920 og er det første og største føderale universitetet i Brasil. Et av de største sentre for dyktighet innen undervisning og forskning i landet og i Latin-Amerika, er universitetets oppgave å gi det brasilianske samfunnet midler til å dominere, utvide, dyrke, anvende og spre den universelle patrimonien av menneskelig kunnskap, til fungere som en transformerende kraft.

Steder

Rio de Janeiro

Address
Rua Pascoal Lemme, 355
Cidade Universitária
Rio de Janeiro - RJ

21941-918 Rio de Janeiro, Delstaten Rio de Janeiro, Brasil