Les den offisielle beskrivelsen

efbl-300x201a

Universitetet i Banja Luka Har blitt etablert 7. november 1975 og i dag, etter 39 år, har universitetet i Banja Luka 16 fakulteter med 52 lisensierte studieprogrammer.

Bologna-prosessen startet på alle studieprogrammer offisielt i studieåret 2006/2007, selv om noen fakulteter startet Bologna-reformen enda tidligere. Tre syklus studie system er innført: bachelor, master og doktorgradsstudier, samt ECTS system for verdsettelse av fag og total arbeidsbelastning av studenter.

De fleste fakultetene ved universitetet i Banja Luka, samt universitetsboliger, har mange fasiliteter som restauranter, rekreasjonssentre, datasentre, studentklubber og kafeerier som ligger i to universiteter, som ligger nær den vakreste elven i Land - elva Vrbas - og minutters gange fra sentrum.

Universitetet i Banja Luka har mange forskjellige i størrelse og form amfiteater, klasserom, leserom og biblioteker, laboratorier og datarom.

Fakultetet for økonomi ved universitetet i Banja Luka Er et moderne, utviklet, progressivt og åpent fakultet, som representerer ryggradene i den økonomiske utviklingen av republikken Srpska.

I februar 2014 fakultet for økonomi, universitetet i Banja Luka, merket 39-årsdagen for eksistensen og arbeidet.

efbl2-200x300a

Fakultet for økonomi, Universitetet i Banja Luka, er en høyere utdanningsinstitusjon, hvis hovedaktivitet er vitenskapelig undervisning og vitenskapelig forskning, og i dag er vi stolte av følgende prestasjoner og verdier:

 • Tradisjon og modernitet.
 • En moderne læreplan, samt undervisningsmetoder og studentvurdering, modellert på de beste utdanningsinstitusjonene av denne typen i Europa og verden (Fakultet for økonomi i Banja Luka er en pioner for å implementere bestemmelsene i Bologna-erklæringen i RS og BiH) .
 • Foreleserne er fremstående eksperter på feltet de lærer, og vellykkede forretningsmenn - så vi har en unik sammensetning av vitenskap og praksis.
 • Stor plasskapasitet på over 4000m2, noe som muliggjør en praktisk og kontinuerlig gjennomføring av undervisning og ekstracurricular aktiviteter.
 • Fakultetet har ingen arkitektoniske barrierer, og med en panoramisk heis kan studentene med funksjonshemminger få tilgang til amfiteatre og klasserom.
 • Teknisk teknisk utstyr på høyt nivå (datamaskin klasserom med nye datamaskiner, projektorer, bærbare datamaskiner, skannere, Internett-tilkobling, etc.).
 • Muligheten for å reise utenlands til ulike seminarer, opplæring mv gjennom Studentkåren for Det økonomiske fakultet, AIESEC, eller noen av de organisasjonene vi har samarbeid med.

Fakultetets mål er:

 1. Kontinuerlig ytelse av en moderne læringsprosess, harmonisert med industriens krav og i samsvar med alle bestemmelser i Bologna-prosessen.
 2. Innføring av europeiske kvalitetsstandarder for studier av I, II og III syklus.
 3. Tilvejebringelse av personell og materielle forhold som gjør det mulig å realisere hovedmål.
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

University of Banja Luka

UNIBL International MBA Program, helt undervist på engelsk, er svært krevende program spesielt designet for erfarne fagfolk som ønsker å gjøre en betydelig forandring i k ... [+]

Master Of Business Administration MBA

UNIBL International MBA Program, helt undervist på engelsk, er svært krevende program spesielt designet for erfarne fagfolk som ønsker å gjøre en betydelig forandring i karriere. Kursinnholdet og fokuset på personlig og faglig utvikling gir deltakerne en ny visjon og nye ambisjoner. I tillegg gir hver MBA-deltaker et vell av kunnskap til programmet, da det er kontinuerlig del av karriere og livserfaringer.

Mål for MBA studieprogram For å gjøre det mulig for kandidater å foreslå beste løsninger på komplekse problemer i selskapene og forbedre organisatorisk ytelse gjennom anvendelse av vitenskapelige metoder Å utvikle ferdigheter som trengs for å generere toppekspertene innen bedriftsledelse Å bygge MBA-deltakernes internasjonale nettverk ... [-]
Bosnia-Hercegovina Banja Luka
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
15 måneder
Campus
Les mer på norsk
Location address
Majke Jugovića 4
78 000 Banja Luka
Republic of Srpska, Bosnia and Herzegovina

Banja Luka, Republika Srpska, BA