United Business Institutes

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

United Business Institutes (UBI) er en privat institusjon for høyere utdanning i Brussel, Belgia, med tilknyttede studiesteder i Luxembourg og Kina. Siden etableringen i 1992 tilbyr UBI britisk næringslivsutdanning av høyeste kvalitet på lavere, høyere og høyere nivå. Alle UBI-studenter studerer for og tjener en globalt anerkjent britisk grad gjennom UBIs partnerskap med Middlesex University, London (UK).

UBIs programmer fokuserer på virksomhet i internasjonal sammenheng, og innlemmer dermed forskjellige aspekter ved internasjonal ledelse og den globale økonomien gjennom alle kurs. Skolen designer videre spesielle fordypningsprogrammer som lar elevene oppleve globale forretningsemner fra første hånd. Under Global Immersion Course i Kina legger for eksempel studenter ut på en ukes reise til Shanghai for å lære om Asia og dets forretningsmiljø.

UBIs kurs er målrettet laget for å kombinere aktuelle emner i den virkelige verden med det siste innen ledelsestankegang. UBI tror på utdanning som forbereder studentene sine på fagmiljøet og dermed legger vekt på praktiske prosjekter, karriereorienterte aktiviteter og praksisplasser.

Et ytterligere kjennetegn på UBIs pedagogiske tilnærming er det veldig personlige undervisnings- og læringsmiljøet som UBI som en privat institusjon kan gi studentene sine. Små klasserom og direkte samhandling og veiledning av fakultetet og personalet gjør det mulig for studentene å utvikle individuelle ferdigheter og karriereveier. UBI-studenter blir en del av et nært sammensatt fellesskap av medstudenter, fakulteter, ansatte og våre anerkjente alumner globalt.

Denne vellykkede kombinasjonen av å tjene en globalt anerkjent britisk grad, med fokus på internasjonal ledelse, karriereorientering og et veldig personlig utviklingsmiljø ble utvidet til å åpne nye studiesteder i Luxembourg i 2013 og Kina i 2018.

Steder

Brussel

Address
Rue de Namur 48
1000 Brussel, Brussel, Belgia

Wiltz

Address
Château de Wiltz
9516 Wiltz, Diekirch, Luxembourg

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss