Les den offisielle beskrivelsen

United Business Institutes (UBI) ble etablert 4. april 1992 som en ikke-for-profit etablering av høyere utdanning. UBI var medgrunnlagt av Lucien van Dievoet og Francois d'Anethan som sammen bestemte seg for å jobbe med å starte en engelskspråklig Business School som ville kombinere en virkelig internasjonal dimensjon med en høyverdig forretningsplan. Kvalitetssikringsmekanismene til britiske universiteter har alltid vært sett på som standard for høyere utdanning, og derfor ble avgjørelsen for britisk validering gjort og UBI-programmene har blitt validert av britiske universiteter siden 1998.

Siden de tok sine første studenter i oktober 1992, har UBI oppnådd et rykte for den høye kvaliteten på sine undervisningsprogrammer. Ligger i Brussel og Luxembourg, tilbyr UBI muligheten til å studere på engelsk i et ikke-engelsktalende land og gir studentene mulighet til å dra nytte av et internasjonalt, interkulturelt og dynamisk miljø.

Denne vellykkede oppskriften ble utvidet til å åpne nye campus. UBI - Luxembourg ble åpnet i 2013 for å drive en campus i Wiltz, Luxembourg. UBI - Kina ble åpnet i 2018 i Shanghai (Kina).

UBIs klasserom har blitt omhyggelig utformet for å gi bredest internasjonal erfaring til studentene. Å ha studenter og alumner fra over 50 land i verden, anser vi mangfold i våre klasserom som vår konkurransefortrinn. Mens programmet er utviklet for å utfordre deg intellektuelt og personlig og krever selvdisiplin og dedikasjon, er det samtidig givende og gjør det mulig å skaffe seg ferdigheter, kunnskaper og holdninger som gjør at du enkelt kan navigere i et flerkulturelt miljø.

UBI har to universiteter - en i Brussel og en i Luxembourg. Bachelor (Hons.) I Business Studies og Master i Business Administration programmer er undervist på engelsk og er validert av Middlesex University London og studenter blir tildelt en Middlesex University London grad etter vellykket gjennomføring.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Kinesisk

Denne skolen tilbyr også:


United Business Institutes

The United Business Institutes vedtar en oppgave å være en ledende leverandør av høyeste kvalitet britisk stil bachelor, utdannet og høyere utdanning og opplæring med fok ... [+]

United Business Institutes (UBI) ble etablert 4. april 1992, som en ikke-for-profit etablering av høyere utdanning. UBI var medgrunnlagt av Lucien van Dievoet og Francois d'Anethan, som sammen besluttet å jobbe med å starte en engelskspråklig Business School som ville kombinere en ekte internasjonal dimensjon med en høyverdig forretningsplan. Kvalitetssikringsmekanismene til britiske universiteter har alltid vært sett på som standard for høyere utdanning, og derfor ble avgjørelsen for britisk validering gjort, og britiske universiteter har validert UBI-programmene siden 1998.

Siden de tok sine første studenter i oktober 1992, har UBI oppnådd et rykte for den høye kvaliteten på sine undervisningsprogrammer. Ligger i Brussel og Luxembourg , tilbyr UBI muligheten til å studere på engelsk i et ikke-engelsktalende land og gir studentene mulighet til å dra nytte av et internasjonalt, interkulturelt og dynamisk miljø.... [-]

Belgia Brussels Luxembourg Wiltz
September 2019
Engelsk,Kinesisk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk