United International Business Schools

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den United International Business Schools organisasjon (UiBs) er en uavhengig og akkreditert privat høyere utdanningsinstitusjon med studiesteder i Europa og Asia. UiBs tilbyr fleksibel forretningsmodell og ledelse studier på lavere, høyere og høyere nivå.

Vår fleksible studietilbud er basert på den amerikanske modellen for høyere utdanning, slik at studentene til å velge sine kurs basert på kurset krav, tidligere studier, aktuelle interesser og fremtidige ambisjoner.

Studentene kan velge mellom flere startdatoer i høst, vinter, vår og sommer av hvert studieår. Våre modulbasert kurs design og programstruktur gir mulighet for en optimal videreutdanning planlegging. studenter kan overføring mellom studiestedene kvartalsvis med garantert programkompatibilitet. Vår kvartal basert akademisk kalender gir en sammenhengende utenlandsopphold erfaring i Europa og Asia. Vår virkelig globale samfunnet av studenter, lærere og ansatte, består av over 85 forskjellige nasjonaliteter fra hele verden, med studenter som viser stor anerkjennelse for kulturelt mangfold og entreprenørskap initiativ.

Faglig kvalifisert og profesjonelt erfarne professorer kobler teori og praksis ved å bringe moderne case-studier inn i klasserommet, forberede studentene til å bli globale ledere i fremtiden.

Liten klasse størrelser med opptil 30 studenter la professorer å bruke interaktive undervisningsmetoder, Og dermed øke gruppe samhandling, bedre gruppedynamikk og bygge langvarige forbindelser blant studentene.

Verdigrunnlag

Den United International Business Schools Organisasjonen har som mål å bli anerkjent som en privat og uavhengig handelshøyskole av førstevalg for kvaliteten på lavere, høyere og hovedfags-programmer og kurs. Vi ønsker å tilby studentene den inspirerende fortreffelighet av et privat universitet, kombinert med stimulerende nytte av en liten skala, tverrkulturell og engelsktalende miljø.

Våre studieprogrammer og undervisningsmetoder er i tråd med internasjonale standarder i høyere utdanning og gjennomgår en kontinuerlig prosess av selvevaluering og selvforbedring ved hjelp av intern og ekstern kvalitetskontroll validering for å garantere minimumskvalitetsstandarder. Blant våre lærere og ansatte vi understreke kvaliteter som innovasjon, fleksibilitet og en kontinuerlig følelse av fremgang.

Vår organisasjon, blir internasjonalt ros for sine faglige bidrag til faglig virksomhet og ledelse utdanning, tjener en svært unik og kulturelt mangfoldig studentmasse og gir sin tilslutning både faglig utvikling og personlig vekst blant sine studenter. Foruten å oppnå våre mål gjennom faglig dyktighet, geniale utenomfaglige aktiviteter og sært kulturelle allianser, er vi dedikert til følgende pedagogiske vedtak: - Å tilby svært konkurransedyktige karriere-orienterte akademiske studieprogram på lavere, høyere og høyere grads nivå i full- tid og deltid formater; - Å tilby en rekke fleksible ikke-graders programmer for å møte behovene til enkelte elever, bedrifter og organisasjoner innenfor rammen av livslang læring; - For å opprettholde gode kvalitetsstandarder i vår akademiske læreplaner, pragmatiske undervisningsmetoder og personlig student tjenester; - Å ønske kvalifiserte studenter, lærere og ansatte fra alle bakgrunner, nasjonaliteter og religioner; - Å utstyre studenter med velutviklede analytiske, konseptuelle, kvantitative og mellommenneskelige ferdigheter; - Å gi en mulighet til å utvikle spesifikke ferdigheter i samsvar med sine interesser og talenter; - Å utvikle blant studentene en forståelse av tverrkulturell ledelse, globalt lederskap og forretningsetikk; - For å øke elevenes kompetanse i global tenkning ved å tilby en dynamisk og virkelig internasjonalt studiemiljø.

Amsterdam | Antwerpen | Barcelona | Brussel | Geneva | Lausanne | Madrid | Milan | Tokyo | Zürich

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se Høyere Sertifikater » Se BBA'er » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

MBA - Master of Business Administration

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2018 Belgia Antwerpen Brussel Japan Tokyo Spania Barcelona Madrid Sveits Zurich Лозана Nederland Amsterdam Italia Milan Geneva + 15 fler

[+]

Opptakskrav ferdigheter i det engelske språket (se opptak seksjonen for ytterligere detaljer) Bachelorgrad (eller tilsvarende) Det skilles ikke mellom akademiske eller profesjonelle bachelorgrader. Grader med 180 europeiske studiepoeng eller 120 amerikanske semester studiepoeng vurderes som likeverdige. Studenter som ikke har en business-relaterte bachelorgrad eller tilsvarende kan være nødvendig for å fullføre en inngående vurdering test før du starter graduate program, og, avhengig av resultatene, tjene en ekstra antall studiepoeng i utjevning kurs fra Pre-Master program for å være fullt forberedt for våre graduate programmer. Studenter som ikke har en bachelorgrad eller tilsvarende bør gjelde for en bachelorgrad program, eller for Undergraduate Diploma topp-up program. Se i undergraduate innleggelser katalog for ytterligere detaljer. f.eks Studenter som ønsker å tjene en mastergrad og som er nødvendig for å fullføre hele Pre-Master program må tjene 30 + 60 studiepoeng. [-]

Videoer

UIBS Faculty Interviews - Professor Michels

UIBS Student Interviews - Nicolas, Germany

UIBS Student Interviews - Sophie, Belgium

Kontakt
Postadresse
United International Business Schools - Meirbrug 1
Antwerpen, 2000 BE
Besøksadresse
United International Business Schools - Meirbrug 1
Antwerp, 2000 BE
Postadresse
UIBS Main Campus Barcelona
Barcelona, 08007 ES
Besøksadresse
International Education Center - Rambla de Catalunya 2-4
Barcelona, 08007 ES
Postadresse
UIBS Main Campus Brussels
Brussels, 1040 BE
Besøksadresse
International Education Center - Rue Guimard 7
Brussels, 1040 BE
Postadresse
UIBS Main Campus Madrid
Madrid, 28001 ES
Besøksadresse
International Education Center - Calle de Goya 6
Madrid, 28001 ES
Postadresse
UIBS Satellite Campus Tokyo
Tokyo, 163-1030 JP
Besøksadresse
Spaces Business Center - 1-6-1 Otemachi
Tokyo, 100-0004 JP
Postadresse
UIBS Main Campus Zurich
Zurich, 8002 CH
Besøksadresse
International Education Center - Brandschenkestrasse 38
Zurich, 8002 CH
Postadresse
UIBS Extension Campus Lausanne
Lausanne, 1003 CH
Besøksadresse
Regus Business Center - Voie du Chariot 3
Lausanne, 1003 CH
Postadresse
UIBS Extension Campus Amsterdam
Amsterdam, 1016 BX NL
Besøksadresse
Spaces Business Center - Herengracht 282
Amsterdam, 1016 BX NL
Postadresse
UIBS Extension Campus Milan
Milan, 20123 IT
Besøksadresse
Regus Business Center - Via Santa Maria Valle 3
Milan, 20123 IT
Postadresse
UIBS Extension Campus Geneva
Geneva, 1204 CH
Besøksadresse
Regus Business Center - Rue du Rhône 14
Geneva, 1204 CH