United Business Institutes

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Mission Statement og Mål

Oppgaven til United Business Institutes er å være en ledende leverandør av høyeste kvalitet britisk stil profesjonell lavere, høyere og høyere økonomisk utdannelse og opplæring med fokus på internasjonal business og ledelse som er interkulturelle informert og karriere orientert, samt en solid forståelse av allmennutdanning. Betjener studenter fra Belgia, Luxembourg og andre land rundt om i verden, vil United Business Institutes undervise sine elever det 21. århundre ferdigheter som trengs for å lykkes i å bidra til økonomisk og sosial utvikling lokalt, regionalt og internasjonalt.

Målene for United Business Institutes er å:

gi britisk stil business utdanning til sine studenter, og dermed styrke sin evne til å engasjere seg i internasjonal handel og bidra til utvikling av arbeidsstyrken; sette studentene i stand til å bidra til global forståelse og sosioøkonomisk utvikling ved å gi dem med interkulturelle kommunikasjonsferdigheter; dyrke et stimulerende læringsmiljø der internasjonal forretningspraksis er informert av de høyeste standarder for vitenskapelig teori og prinsipper for etisk atferd; gi studentene holdninger, ferdigheter og vaner for livslang læring og lederroller i den globale økonomien; være et senter for intellektuell og praktisk dyktighet i regionen, der undervisning, praksisplasser, og praksis er integrert.

Læreplanen målene for United Business Institutes programmene er:

gi studentene ferdigheter og konseptuelle rammeverk som vil veilede sine karrierer innen virksomheten; gi studentene verktøy og praktiske erfaringer avgjørende for en karriere i næringslivet; utvikle studentenes kunnskap om sentrale funksjoner i ledelse, markedsføring, økonomi og informasjonsteknologi i en global økonomi; øke studentenes forståelse av det etiske og juridiske miljøet i virksomheten

Cross-Cultural Awareness del av læreplanen:

forbedrer studentenes sensitivitet for virkningen av kulturelle forskjeller på arbeidsplassen og effektiv administrasjon hjelper studentene undersøke sine egne kulturelle forutsetninger om ledelse og arbeidsstil og praksis utvikler elevenes interkulturelle kommunikasjonsferdigheter Oppnå likestilling av muligheter og inkludering er viktig å UBI. Vårt mål er å fremme og utvikle et bredt spekter av kompetanse og erfaring som ikke kan finnes innenfor en enkelt gruppe studenter eller ansatte. I jakten på våre mål søker vi å skape et samfunn der mangfold blir verdsatt og som både reflekterer og tjenester behovene til det internasjonale samfunnet vi opererer i.

Enkel overføring av virksomheten akademiske kreditter

United Business Institutes er lette overføringen av virksomheten akademiske studiepoeng, og er spesielt oppmuntrende internasjonal studentutveksling blant topp institusjoner over hele verden.

Studenter fra akkreditert og anerkjente høyskoler, Høyskoler og universiteter er derfor velkommen til å delta uten å avbryte fremskritt mot en grad. UBI studenter kommer fra mer enn 72 land.

De studiepoeng du tjener på UBI er omsettelige, og på en lignende måte opptjent ved andre institusjoner er overførbare til UBI.

Blant andre programmer, har UBI elevene overført til og fra skoler som:

London University (UK), AGSIM, Thunderbird (Glendale, Arizona), SDA Bocconi (Milan, Italia), Webster University (Genève, Sveits), Tilburg University (Nederland), American University (Paris, Frankrike), Clark University (MA, USA), University of Wales (UK), University of Miami (Florida), University of Westminster (UK), og mange flere.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se BA'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master I Business Administration Mba

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2018 Belgia Brussel Luxembourg Wiltz + 3 fler

Undervist i Brussel med UBI, er dette Master i Business Administration (MBA) program kvalitetssikret og validert av Middlesex University London og studentene vil bli tildelt en Middlesex University London grad på vellykket gjennomføring. [+]

Undervist i Brussel med UBI, er dette Master i Business Administration (MBA) program kvalitetssikret og godkjent av Middlesex University London og studentene vil bli tildelt en Middlesex University London grad på vellykket gjennomføring.

Mål

Fra styrerommet til klasserommet!

Våre arbeids-profesjonelle lærere har en pragmatisk tilnærming på tvers av kurs med fokus på fag og innhold som gir umiddelbare resultater på arbeidsplassen.

Alle kurs som undervises på engelsk: det globale språket av virksomheten

Basert i Belgia, UBI ser betydningen av engelsk som nøkkelen språk for globale næringslivsledere.

Forbedre deg selv mens du arbeider

Våre kveldskurs tillate deg å jobbe og studere samtidig. Du kan velge å fullføre programmet i ett eller to år, avhengig av tidsplanen.... [-]


Videoer

Why you should choose UBI?