Les den offisielle beskrivelsen

• Solvay Brussels School

Solvay Brussels School er fakultet for økonomi og ledelse av Université Libre de Bruxelles, et av de største universitetene i Belgia, med en århundres gammel tradisjon for fortreffelighet i høyere utdanning. Hvert år ønsker skolen, som er EQUIS- og AMBA-akkreditert , velkommen til mer enn 4000 studenter, som deltar i over 30 programmer, inkludert bachelor-, master-, avansert mastergrad, MBA, lederutdanning og bedriftsprogrammer . SBS-EM oppdrag er å ha en avgjørende og positiv innvirkning på hvordan økonomiske og forretningsmessige utfordringer er adressert. Skolen arbeider for å møte de mest økonomiske og økonomiske utfordringene i vår tid med en unik blanding av vitenskapelig rigor, kontekstuelt engasjement og problemløsende ferdigheter.

as
Solvay Brussels Schools verdier:

Gratis forespørsel, Excellence, Entreprenørånd, Integrasjon, Likestilling, Demokratisk styring, Samfunnsrelevans

• Brussel, internasjonal by og europeisk hovedstad

I hjertet av Europa, bare 1h20 med tog fra Paris, 1h30 fra Amsterdam og 1h50 fra London og Köln, Brussels tilbyr alle fordelene av en hovedstad og livskvaliteten til en stor og livlig by. Brussel er hjemsted for alle de store europeiske institusjonene. Det er EUs offisielle sete og mange andre politiske og økonomiske beslutningstakerne og boalt = "Det er et økende antall bedrifter, organisasjoner og internasjonale eksperter. Den lange tradisjonen med gjestfrihet og utveksling i Europas grønneste hovedstad betyr både besøkende og innbyggere kan nyte en bred blanding av verdensmat og musikk, mens kulturkulturer kan velge mellom en rekke museer og shows.

• Karriere

SBS-EM tilbyr personlig utviklingsaktivitet - som gir praktisk veiledning og individuell coaching om tilnærming til arbeidsmarkedet, workshops, skriving av CV og søknadsbrev, intervju simuleringer, etc. - og bedriftsarrangementer (forelesninger og seminarer) med fremtredende forretningstall , presentere selskaper og deres sysselsetting muligheter. Gjennom årene har SBS-EM halt = "som utviklet et nettverk av rekrutterere og halt =" som etablerte kontakter med selskaper over hele Belgia og rundt om i verden.

• Internasjonalt Program

Med globalisering nå en realitet, vurderer skolen muligheten til å leve og studere i utlandet alt = "som grunnleggende i læringserfaringen til malt =" asters "-studenter. Skolen gir mange muligheter for mobilitet: det internasjonale utvekslingsprogrammet (ett semester i utlandet - mer enn hundre partnere), flere dobbelte grader (ett år i utlandet), den voksende QTEM-nettverket malt = "aster (to semestre i utlandet). Bor og studere i utlandet er den beste måten for studenter å forberede seg på et profesjonelt liv og et internasjonalt miljø.

• Kjent Alumni

Marianne Bertrand, professor i økonomi, University of Chicago

Punit Bhatia, daglig leder, ING (India)

Laurent Bouton, professor i økonomi, Boston University

Lior Cohen, Product Manager Banking

Eric Boyer de la Giroday, president, ING Belgia

Gaëtan de Ralt = "assenfosse, forskningsfellow, University of Melbourne

Mathialt = "som Dewatripont, direktør, National Bank of Belgium

Dominique Leroy, konsernsjef, Belgacom

Izabel Medeiros, ekspertprosessleder, ING Belgia

Olivier Pauls, ansvarlig grossistforhandler, Vodafone Roaming Services

Peter Praet, styremedlem, European Central Bank

Nicolalt = "som Steisel, medstifter

Jean Van Wetter, Country Director (Tanzania), VSO Talk

José Zurstralt = "assen, Entreprenør, grunnlegger av Skynet og Keytrade Bank

Mer informasjon: solvay.edu

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles

Innovasjonsledelse og entreprenørskap - kjernen i vellykkede bedrifter i dag - er de to viktigste grunnprinsippene i Solvay Executive MBA læreplan. Ved å bli med i dette ... [+]

Solvay Executive MBA er et unikt program i hjertet av Europa, opprettet av Solvay Brussels School of Economics and Management for å følge ledere i sin karriereutvikling og vekst. Solvay Executive MBA inkluderer banebrytende kurs, verdensklasse professorer, inspirerende gjestens høyttalere, flerkulturelt mangfold i klasserommet, personlig utvikling og individuell coaching. Gjennom en sterk personlig tilnærming hjelper vi deltakerne våre til å forandre egne liv og karriere for å gjøre en forskjell i samfunnet som helhet, og arbeide sammen for å være i virksomhet for å skape en bedre verden.

Vi tilbyr et 18-måneders program, som er kompatibelt med en personlig og profesjonell livsbalanse, takket være klasser som foregår på en lang week-end hver tredje uke i Brussel.... [-]

Belgia Brussels
September 2019
Engelsk
Deltid
16 - 18 måneder
Campus
Les mer på norsk
Location address
Solvay Brussels School
Avenue F.D. Roosevelt 42
1050 Bruxelles

Brussels, B-1050 BE
Social Media
Location address
Georgetown, District of Columbia, US
Location address
Via Raffaele Lambruschini,4C
Milan, Lombardy, 20156 IT