Bhaktivedanta College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Bhaktivedanta College i et "nøtteskall"

Sanskrit sikt BHAKTIVEDANTA har spesiell betydning for Bhaktivedanta College. Vedanta, sammensatt av veda (kunnskap) og anta (konklusjon), betyr kulminasjonen av kunnskap, forståelse, eller kritisk vurdering. Bhakti betyr kjærlig hengiven tjeneste til transcendental, personlig kilde til alt.

Så ordet BHAKTIVEDANTA kombinerer ideene til vitenskapelig forskning og de høyeste åndelige verdier og aktiviteter. Den æres sikt BHAKTIVEDANTA er gitt til ærverdige tilhenger-forskere i indiske åndelige kretser. Srila AC Bhaktivedanta Swami Prabhupada grunnleggeren-Acharya av ISKCON (ISKCON), fikk denne tittelen i midten av det tjuende århundre fra hans samtidige.

Sent i livet, skrev han nesten sytti bøker, som er oversettelser av og kommentarer om Vaishnava tekster. Mellom 1965 og 1977 han og hans tilhengere over hele verden startet for mer enn hundre templer, gårder og skoler. I dag er hans lære praktisert og undervist i mange menigheter knyttet til ISKCON.

Srila prabhupada er inspirasjonen bak Bhaktivedanta College, fordi hans eksemplariske liv lærer at den beste utdannelse kombinerer utvikling av kunnskap med selvrealisering og kjærlighet til Gud, eller Sri Krishna.

Bhaktivedanta College er en internasjonal institusjon som serverer de pedagogiske behovene til ambisiøse, åndelig tenkende studenter. For dette formålet College forfølger seks idealer:

Mot og Formål Student velvære Åndelig Integrated Learning Akademisk og faglig dyktighet Moralsk og åndelig modenhet Collaborative Partner

The College ligger i Durbuy, en landsby som ligger i naturskjønne Ardennes-regionen i Belgia. Uovertruffen for sin stillhet og ro, er dette skogsområde en flott setting for forskning og refleksjon. I hjertet av den College campus står det historiske Château de Petite Somme, i hjertet av et blomstrende vaishnava tempel og samfunnet.

Vår historie

Siden åpningen i september 2002, har Bhaktivedanta College mottatt over tusen studenter fra tjueseks land. Fra begynnelsen, ble høgskolens faglige moduler utvidet med utenomfaglige studie og mentorordninger med sikte på å pleie karakter, personlig tilfredsstillelse og åndelig modenhet.

Programmet har som mål å integrere strenge akademiske studier med åndelig raffinement, verdsetter utdanning og yrkesopplæring. Undervisningen medium er engelsk, og studenter med en alternativ første-språk tilbys ekstra støtte i både muntlig og skriftlig engelsk.

I 2003, University of Wales Lampeter (UWL) akkreditert treårs akademisk kurs, som kulminerte i en Bachelor of Theology grad i 'Vaishnava Studies': den første noensinne i den engelskspråklige verden. The College jobbet samarbeid med Oxford Centre for hinduistiske Studies (OCHS), en anerkjent uavhengig senter ved University of Oxford.

Siden den gang har mange fakultetet medlemmer fikk sin doktorgrad fra Oxford. Forpliktet til investering for fremtiden, Bhaktivedanta College nylig fullført byggingen av et nytt bibliotek, kontorfasiliteter og en bolig blokk, og dermed gi studenter med up-to-date fasiliteter for forskning og rekreasjon.

Bhaktivedanta College er en anerkjent og godt ressurs internasjonalt institutt som trekker på den gamle indiske visdom å gi næring motiverte, godt integrert og uavhengig-tenkte voksne. I et støttende og åndelig-oppløftende miljø, gjør det mulig for studenter å realisere sine faglige og yrkes potensialer, gjelder Krishna bevisste prinsipper til moderne livsstil og gjøre varige bidrag til alle verdige områder av menneskelig streben. For å oppnå dette, fremmer College seks idealer, nemlig:

  1. Visjon og formål

Inspirerende langsiktig suksess gjennom brennende ønske om sannhet, formål og selvoppdagelse.

  1. Student velvære

Styrking av elevens potensielle kunder ved å legge et solid grunnlag for deres fremtidige karriere, økonomisk stabilitet og åndelig oppfyllelse.

  1. Åndelig Integrated Learning

Berikende studenter med positiv åndelig opplevelse, læreplaner tilført vaishnava teologi, og en praktisk, karriere-orientert kvalifisering.

  1. Faglig og Professional Excellence

Fremme den høyeste standard av service og stipend mens forbereder studentene som eksemplariske ledere i sine respektive felt.

  1. moralsk og åndelig modenhet

Slik at elevene til å utvikle kraft og innsikt, vedta etiske og oppfylle yrker, og bruke sin visdom til alle aspekter av private og offentlige liv.

  1. Samarbeids Partnerskap

Arbeide samarbeide med lokale, nasjonale og globale samfunn å etablere et pedagogisk arv av varige sosiale, kulturelle og åndelige fordel.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online Sertifikater » Se Online Kurs » Se Summer courses »

Videoer

Bhaktivedanta College Online

Bhaktivedanta College Kirtan Course