Alfred Ford School Of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Alfred Ford School of Management gir deg muligheten til å gå der andre MBA-programmer ikke går, fra de innerste stasjonene i din egen oppførsel til en bredest mulig perspektiv på virksomheten og dens plass i samfunnet.

Vi tilbyr en enestående pedagogisk erfaring:

  • overlegen instruksjon fra en ekspert fakultet
  • en innovativ og fleksibel læring format
  • en forpliktelse til avgangsstudentene som verdssamfunnet, samarbeid, lidenskap og stolthet

Lære med case studies fra Alfred Ford School of ManagementVimeo.

Alfred Ford studien erfaring er en av gi-og-ta, der fakultetet lytter like mye som de forelese, og elevene tar initiativ så ofte som de tar notater. Til syvende og sist denne tilnærmingen betyr verdsettelse av våre studenter erfaring og visdom, og å tro at deres deltakelse løfter diskusjonen til høyeste nivå og skaper bedriftsledere som er komfortable med den naturlige utveksling av ideer i dagens globale økonomi.

En generell ledelse kunnskapsbase gir deg fleksibilitet til å flytte inn i et bredt utvalg av forretninger eller lederroller, mens fokus på lederutvikling gir deg de mellommenneskelige ferdigheter du trenger for å komme dit.

Lær om forretninger og mer, med en utdanning som dykker dypt inn relevante miljømessige, samfunnsmessige og styringsproblemer.

Vision Erklæring

Å utvikle en ledende handelshøyskole i området av bevisst ledelse og styring for å trene ledere til å ha et globalt tankesett og upåklagelig karakter.

Formålsparagraf

Alfred Ford School of Management utvikler globalt tenkende etiske ledere ved å kombinere den nyeste ledelse kunnskap med gammel visdom.

Steder

Durbuy

Alfred Ford - School of Management

Address
Petite Somme 10 6940 Septon-Durbuy
6940 Durbuy, Vallonien, Belgia
Telefon
+32 86 38 73 55