Alfred Ford School Of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Be om mer informasjon om Whatsap

Alfred Ford School Of Management gir deg muligheten til å dra dit andre MBA-programmer ikke går fra de innerste drivene av din egen oppførsel til de bredest mulige perspektivene på virksomheten og dens plass i samfunnet. Vi tilbyr en enestående pedagogisk opplevelse:

  • overlegen instruksjon fra et ekspert fakultet
  • et innovativt og fleksibelt læringsformat
  • en forpliktelse til å dimittere studenter som verdsetter fellesskap, samarbeid, lidenskap og stolthet

Lære med case studies fra Alfred Ford School Of Management på Vimeo.

Alfred Ford-studieopplevelsen er en av give-and-take, der fakultetet lytter like mye som de foreleser, og studentene tar initiativ så ofte som de tar notater. Til syvende og sist betyr denne tilnærmingen å verdsette studentenes erfaring og visdom, og tro at deres deltakelse løfter diskusjonen til det høyeste nivået og skaper bedriftsledere som er komfortable med den naturlige ideutvekslingen i dagens globale økonomi. Et generelt kunnskapsgrunnlag for ledelse gir deg fleksibiliteten til å gå inn i et bredt spekter av forretnings- eller lederroller, mens et fokus på lederutvikling gir deg de mellommenneskelige ferdighetene du trenger for å komme dit. Lær om virksomhet og mer, med en utdanning som går dypt inn i relevante miljø-, samfunns- og styringsspørsmål.

Be om mer informasjon om Whatsap

Visjonerklæring

Å utvikle en ledende handelshøyskole innen bevisst ledelse og ledelse for å trene ledere til å ha en global tankegang og upåklagelig karakter.

Be om mer informasjon om Whatsap

Mission Statement

Alfred Ford School Of Management utvikler globalt tenkende etiske ledere ved å kombinere den nyeste ledelseskunnskapen med eldgamle visdom.

Be om mer informasjon om Whatsap

Steder

Durbuy

Alfred Ford - School of Management

Address
Petite Somme 10
6940 Septon-Durbuy

6940 Durbuy, Vallonien, Belgia
Telefon
+32 86 38 73 55

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss