Les den offisielle beskrivelsen

Alfred Ford School of Management gir deg muligheten til å gå der andre MBA-programmer ikke går, fra de innerste stasjonene i din egen oppførsel til en bredest mulig perspektiv på virksomheten og dens plass i samfunnet.

Vi tilbyr en enestående pedagogisk erfaring:

  • overlegen instruksjon fra en ekspert fakultet
  • en innovativ og fleksibel læring format
  • en forpliktelse til avgangsstudentene som verdssamfunnet, samarbeid, lidenskap og stolthet

Lære med case studies fra Alfred Ford School of ManagementVimeo.

Alfred Ford studien erfaring er en av gi-og-ta, der fakultetet lytter like mye som de forelese, og elevene tar initiativ så ofte som de tar notater. Til syvende og sist denne tilnærmingen betyr verdsettelse av våre studenter erfaring og visdom, og å tro at deres deltakelse løfter diskusjonen til høyeste nivå og skaper bedriftsledere som er komfortable med den naturlige utveksling av ideer i dagens globale økonomi.

En generell ledelse kunnskapsbase gir deg fleksibilitet til å flytte inn i et bredt utvalg av forretninger eller lederroller, mens fokus på lederutvikling gir deg de mellommenneskelige ferdigheter du trenger for å komme dit.

Lær om forretninger og mer, med en utdanning som dykker dypt inn relevante miljømessige, samfunnsmessige og styringsproblemer.

Vision Erklæring

Å utvikle en ledende handelshøyskole i området av bevisst ledelse og styring for å trene ledere til å ha et globalt tankesett og upåklagelig karakter.

Formålsparagraf

Alfred Ford School of Management utvikler globalt tenkende etiske ledere ved å kombinere den nyeste ledelse kunnskap med gammel visdom.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Alfred Ford School Of Management

Forbered deg på en unik opplevelse på Alfred Ford School Of Management . Lær med andre ledere i dagens forretnings- og bevisstledende arena. ... [+]

Skape fremtiden og karakteren din på Alfred Ford School Of Management

Forbered deg på en unik opplevelse på Alfred Ford School Of Management . Lær med andre ledere i dagens forretnings- og bevisstledende arena. Tenker på å fortsette din utdanning i virksomheten på masternivå? Ønsker du å inspirere og fremme omforming og bringe det beste ut i de rundt deg, mens du bruker de nyeste forretningsprinsippene? Foretrekker du å fokusere på "oss" i stedet for "meg"? Så er du på rett sted! Alfred Ford School Of Management tilbyr en MBA med vekt på bevisst ledelse og ledelse. Skolen utvikler fremtidige ledere med en global tankegang og upåklagelig karakter. Bevisste ledere forstår at en vellykket bedrift tjener formålet med selskapet, støtter sine ansatte, og skaper verdi for alle interessenter. De utvikler bevisst en kultur av omsorg og tillit. På Alfred Ford School School of Management vil du utvikle ferdigheter og utsikter som vil gjøre deg til en helt annen type forretningsmann. Utdanningen vil profesjonelt og personlig forvandle deg og gjøre deg til leder. En bevisst leder. 18 måneder online MBA. ... [-]

Belgia Durbuy
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 60 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Alfred Ford - School of Management
Address
Petite Somme 10 6940 Septon-Durbuy
6940 Durbuy, Walloon Region, Belgia
Nettsted
Telefon
+32 86 38 73 55