Les den offisielle beskrivelsen

Canadian University of Bangladesh (CUB) er et nytt universitet. Ja, det er nyetablert (januar 2016), men det er også en helt ny type universitet, også. Hva gjør kanadiske universitetet unikt? Det applikasjon basert. Det betyr at "vi lærer ved å demonstrere; vi lære ved å gjøre ". Vår tilnærming til utdanning, i så måte, følger veldig mye det nordamerikanske modell.

Det sikrer levering av universitetsutdanning til de høyeste kanadiske standarder ... uten å faktisk gå dit. Dette betyr at kanadiske University of Bangladesh er i stand til å gi et førsteklasses, søknadsbasert utdanning til en rimelig pris.

På grunn av Bangladesh fosser økonomi og stabil påvirkning av sitt lederskap; landet, i dag, er en øy av økonomisk velstand og politisk stabilitet i et hav av global usikkerhet. Det er høye nivåer av vekst og bærekraftig utvikling er et eksempel for verden. Den Canadian University of Bangladesh er svært opptatt av å oppfylle sitt ansvar for å produsere verdensklasse ledere og dyktige fagfolk som kreves for å sikre suksess og velstand i landet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Canadian University of Bangladesh

På høyere nivå, School tilbyr Executive MBA (EMBA) Program rettet mot arbeider fagfolk som samhandler med kurs tilretteleggere for å få kunnskap om gjeldende forretningsp ... [+]

School of Business som mål å produsere høy kvalitet akademikere som vil være i stand til å plassere seg i toppen rangert stillinger i lokale og globale selskaper. Skolen tilbyr både lavere og post graduate programmer.

På høyere nivå, School tilbyr Executive MBA (EMBA) Program rettet mot arbeider fagfolk som samhandler med kurs tilretteleggere for å få kunnskap om gjeldende forretningspraksis. School of Business kombinerer beste praksis fra akademia og industri til og søker å formidle moderne forretningspraksis til sine kandidater.

OPPTAKSKRAV

Arbeidserfaring: Minimum 2 års profesjonell arbeidserfaring

Akademiske kvalifikasjoner:

Minimum GPA på 2,0... [-]
Bangladesh Dhaka
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

MBA

Canadian University of Bangladesh

På høyere nivå, School tilbyr Master of Business Administration (MBA) Program for å bidra til å utvikle faglig kompetanse og dømmekraft for effektiv ledelse på arbeidspla ... [+]

School of Business har som mål å produsere høykvalitets akademikere som vil være i stand til å plassere seg i toppen rangert stillinger i lokale og globale selskaper. Skolen tilbyr både lavere og post graduate programmer.

På høyere nivå, skolens tilbud Master of Business Administration (MBA) Program å bidra til å utvikle faglig kompetanse og dømmekraft for effektiv ledelse på arbeidsplassen. School of Business kombinerer beste praksis fra akademia og industri til og søker å formidle moderne forretningspraksis til sine kandidater.

OPPTAKSKRAV

For opptak til MBA-program, må en kandidat oppfylle følgende krav:

Minimum GPA på 2,00 (eller tredje klasse / divisjon) i bachelorgrader med: Minimum GPA på 2,5 både i SSC og HSC eksamen eller tilsvarende, Eller i det minste en GPA på 2,00, men samlet GPA på 6,00 i SSC og HSC, Eller, O'Level i 5 fag med minimum GPA 2,50 & A'level i 2 individer med et minimum GPA 2,00 (A = 5, B = 4, C = 3, D = 2, E = 1) Eller, Gjennomsnittlig 450 merker av 800 i GED med fem fag (er under 410 i alle fag ikke tillatt) Eller, Sons / døtre av frihetskjempere med en samlet GPA på 5,00 i SSC og HSC. PROGRAM STRUKTUR ... [-]
Bangladesh Dhaka
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk