Les den offisielle beskrivelsen

Vårt formål

University of Wollongong er et forskningsintensivt universitet med et fremragende rykte for sine læringsmiljøer over et bredt spekter av fagområder.

Vårt engasjement for våre studenter er tydelig i våre kandidater, som er anerkjent for deres evne, kvalitet og suksess på den globale arbeidsplassen.

118913_0E6A5290JPG.jpg

UOW er et internasjonalt nettverk av campus og regionale læringssentre. Sammen med våre partnere lager vi en sterk og tilkoblet tilstedeværelse i våre lokalsamfunn.

Vi er et ungt og levende universitet med uendrede ambisjoner. Vi verdsetter vår forskningskapasitet til å jobbe med komplekse tverrfaglige problemer. Vår undersøkelsesundersøkelse driver våre forsknings- og læringsmiljøer og vårt mål om å tjene et sted i topp 1% av verdens universiteter.

UOW Historie

I etterkrigstiden for utvikling og innovasjon etablerte det da New South Wales University of Technology en divisjon i Wollongong for å trene ingeniører og metallurger fra den lokale stålindustrien. Den institusjonen vokste og utviklet seg, og i 1975 ble loven vedtatt i New South Wales parlament, etablering av University of Wollongong som en uavhengig institusjon.

UOW er stolt av den rike historien som har utviklet seg siden de første klassene ble avholdt i 1951. Universitetet har sikkert kommet langt: Vi trener fortsatt ingeniører og metallurger, men vi trener også nå kunstnere, entreprenører, lærere og innovatører.

118910_0E6A5287JPG.jpg

Forskning

Ved UOW er vi dedikert til forskning som gjør en forskjell. Vi legger vekt på partnerskap og samarbeid for å levere virkelige virkninger. Vi demonstrerer vår forpliktelse til innovasjon ved å gi gode ideer en ekte inkubator Pathway . Vi gleder oss over muligheter til å dele vår forskning og samarbeidspartner med samfunnet vårt. Vi støtter hverandre for å styrke UOWs rykte for forskningspraksis og innovasjon.

Vårt sted, formål og verdier

Universiteter har aldri vært viktigere for vår fremtid. I en verden som står overfor svært store og komplekse sosiale, miljømessige og økonomiske utfordringer, vil våre universiteter spille en sentral rolle for å holde Australia økonomisk konkurransedyktig og sosialt sammenhengende. Den høyere utdanningssektoren vil være i forkant med å forme moderne politikk og et moderne samfunn.

På University of Wollongong (UOW) vil vi fortsette å fokusere på å tilby personlige erfaringer og fremragende læringsmiljøer. Vi vil utvikle svært ettertraktede kandidater som har opplevd et forskningsintensivt universitet, og en intellektuelt utfordrende læreplan.

Vi er forpliktet til å generere fremragende forskning og resultater i verdensklasse. Vårt mål om å tjene et sted i topp 1% av verdens universiteter skaper en mulighet til å fornye og oppdatere.

118908_IMG_7990JPG.jpg

Den kommende perioden gir store muligheter til å:

  • Fortsett stasjonen for å bygge et fremragende forskningsmiljø, en sterk akademisk skole og klare incentiver for å drive forskningsfokus og produktivitet;
  • Fullfør transformasjonen av læreplanen vår knyttet til studentens etterspørsel, uteksaminerte resultater og bruk av ny teknologi;
  • Invester i våre folk til å samarbeide internt og eksternt for å oppnå gode ting;
  • Forbedre våre campuser, og tilpass våre fasiliteter til endringene i sentre for befolkning, etterspørselsdrevet system og nye forskningsprioriteter;
  • Utnyt vårt rykte som et globalt universitets universitet ved å utvide vårt internasjonale program og portefølje offshore.
  • Arbeid med våre partnere for å skape større nivåer av innovasjon og innflytelse, og bidra til etableringen av nye bedrifter;
  • Engasjere med våre alumner for å bygge et nettverk for livet;
  • Opprettholde et effektivt og produktivt universitet med fokus på tilpasningsevne og økonomisk bærekraftighet;
  • Aspire å gjøre UOW til et mål universitet og Wollongong en universitetsby.

Professor Paul Wellings CBE, visekansler.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integrert serie av sofistikerte teoretiske og profesjonelle evner for ledere, de som ønsker ledende stilling ... [+]

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integrert serie av sofistikerte teoretiske og profesjonelle evner for ledere, de som ønsker ledende stillinger og entreprenører.

Programmet utvikler de ferdighetene som trengs for å reagere på det dynamiske forretningsmiljøet ved å identifisere, gjennomføre og administrere beste forretningspraksis gjennom alle stadier av forretnings- og profesjonelle livssykluser.

Lederegenskaper forbedres for å muliggjøre effektive svar på styringen av alle forretningsmodeller. Nyutdannede er rustet til å være innovative, visjonære og strategiske når det gjelder levering av kundedrevne utfall.... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk

MBA

University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business Administration (MBA) er designet for erfarne fagfolk med ambisjon og drive som ønsker å utvikle sine ansvarlige og bærekraftige lederegenskaper. ... [+]

Master of Business Administration (MBA) er designet for erfarne fagfolk med ambisjon og drive som ønsker å utvikle sine ansvarlige og bærekraftige lederegenskaper. Du vil få en helhetlig strategisk forretningsposisjon som kreves for å fungere effektivt i en stadig mer konkurransedyktig og skiftende global forretningsverden.

Kurset er designet for å dekke tre trinn:

1.Diagnostics, hvor du lærer å diagnostisere problemer i reelle organisasjoner med fokus på markedsføring, ansattes engasjement, talentledelse og regnskap.

2.Utforskning, hvor du utforsker den nyeste tenkningen og praksis i organisasjoner og forskning over hele verden, mens du utvikler ferdigheter innen innovasjon og virksomhetstransformasjon.... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business Administration (MBA) Advanced er designet for erfarne fagfolk med ambisjon og drivkraft som ønsker å utvikle sine ansvarlige og bærekraftige lederegens ... [+]

Sydney Business School, UOWs Master of Business Administration Advanced, er utviklet for erfarne fagfolk med ambisjoner og stasjoner som ønsker å utvikle sine ansvarlige og bærekraftige lederegenskaper. Du vil få et helhetlig strategisk synspunkt som kreves for å operere effektivt i en stadig mer konkurransedyktig og skiftende global forretningsverden.

Denne 2-årige MBA Advanced graden lar deg differensiere deg ved å spesialisere deg i et av følgende forretningsområder:

• Styring av forsyningskjeder

•Prosjektledelse

• Innovasjon og entreprenørskap... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk