Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor velge UWA


Utforsk våre campus og fasiliteter, bli kjent med historien til vårt stats eldste universitet og oppdag hvorfor en UWA-grad kan sette deg opp for fremtidens karriere, ikke bare morgendagens arbeid.

Vi er stolte av å rangere først i Vest-Australia og plassere i topp 100 av universiteter globalt.

No1 - Like første samlet for student etterspørsel og forskning

7 - Syv av fagene våre er rangert i verdens topp 50

Topp 100 - rangert 96 i topp 100 av universiteter rundt om i verden


Fem grunner til å studere ved UWA

Finn ut hva som inspirerer folk til å forfølge sine mål med oss.


Levende studentopplevelse

I tilknytning til Svanen er vår Perth campus blant de mest pittoreske i Australia med ikoniske sandsteinsbygninger som sitter blant kulturarvene. Vi er bare 10 minutter fra Perths største shopping- og forretningsdistrikt, og i nærheten av mange av byens fantastiske strender.

På campus har du en rekke viktige fasiliteter å nyte, inkludert kafeer, biblioteker, bokhandlere, et levende kulturområde og tonn klubber og samfunn for å bli med og oppleve studentlivet fullt ut. Vårt støttende Studentgilde betyr at du kan prøve deg på frivillig arbeid, få uavhengig rådgivning i en rekke saker eller delta i en av de mange varierte hendelsene på og utenfor campus.


Innovativ kursstruktur

Uansett hva du må ha, skaper en UWA-grad en verden av muligheter. Om lag 40 prosent av dagens jobber vil ikke eksistere om 20 år (CEDA, 2015), så vi tror på bedre forberedelse for fremtidens karrierer.

Vår innovative kursstruktur er den eneste i sitt slag i WA og er basert på en global modell. Det betyr at du kan forfølge dine interesser og maksimere dine karrieremuligheter på samme tid. Denne fleksibiliteten setter deg fra mengden og er nøkkelen til fremtidssikring av karrieren din.


Rangeringer og rangeringer

Vi plasserer like første i Australia for student etterspørsel, tar opp startlønn, forskningsintensitet og forskningsbidrag basert på sentrale tiltak i Good Universities Guide 2016. QS World Rankings har gitt oss sin høyeste vurdering mulig - 5 Stjerner - og vi rangerer i den øverste en prosent av universiteter over hele verden. Syv av fagområdene våre er rangert i verdens topp 50, i henhold til QS World University-rangeringer etter emne.


Graduate resultater

Din UWA-grad er en investering i fremtiden. Våre nyutdannede overgår konsekvent de nasjonale gjennomsnittlige startlønnene og statsskoleutdanningen. Vi feirer sterke industripartnerskap, og tilbyr deg praktiske, virkelige erfaringer i tillegg til verdifulle profesjonelle nettverksmuligheter. Denne praktiske læringsmetoden er høyt verdsatt av arbeidsgivere og sikrer at du er karriereberedd. Våre alumni fortsetter å inspirere og få en positiv innvirkning på samfunnet.


Endre verden gjennom forskning

Som et forskningsintensivt universitet er vi en del av gruppen Åtte (en koalisjon av toppforskningsuniversiteter i landet) og en av kun to australske medlemmer av Worldwide Universities Network. Vi er også et grunnleggende medlem av Matariki-nettverket av høyverdige, forskningsintensive universiteter med særlig fokus på studentopplevelse.

Gjennom årene har vi fortsatt å tiltrekke seg høykaliberte, globalt anerkjente medarbeidere, forskere og studenter, blant annet Nobelprisvinners professor Barry Marshall, og vi mottar ca 80 prosent av all forskningsfinansiering til WA universiteter årlig.


Industriforbindelser

På UWA vil du ikke bare studere mot en grad, men ha muligheten til å få verdifull erfaring med din fremtidige karriere.


mentoring

Koble med en bransje profesjonell for en-til-en råd og utvikle dine ferdigheter.


Ikke-for-kreditt-opplevelse

Vårt nettverk av bransjeplasseringer gjør at du kan finne ukrediterte plasseringer.


Plassering for kreditt

For-kreditt plasseringer eller praktikum er arrangert som en del av din grad.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


University of Western Australia Business School

Vår MBA Full Time Intensive gir deg muligheten til å forbedre dine karrieremuligheter gjennom mer direkte kontakt med bedriftsledere og et personlig lederutviklingsprogra ... [+]

På bare 12 måneder vil UWAs MBA Full Time Intensive forbedre dine karrieremuligheter overalt i verden. UWA MBA Full Time Intensive vil gi deg den beste muligheten til å bli en fremtidig leder ved at du kan konsentrere deg om ett av tre spesialfokusområder: ledelse, ressurser eller ledelse.

Om kurset

Vår MBA Full Time Intensive gir deg enestående forberedelse for å få jobben du ønsker. Kurset inkluderer:

Et personlig lederutviklingsprogram utviklet for deg av verdensledende lederskapsfakultet (to australske forskningsråds fremtidige fellesskap og Woodside-lederen i ledelse og ledelse)En-mot-en veiledning fra en eldre bransjesfigurKarriere coaching og workshops levert av vår MBA Career Services ManagerStrategisk analyse og konsulentprosjekt, som arbeider med et reelt prosjekt for en av våre partnerorganisasjoner (tidligere organisasjoner inkluderer ATCO Gas, Department of Agriculture og Food WA, APPEA)Master klasser med seniorledere og senior ledere fra topp ASX selskaper og statlige avdelingerDirekte kontakt med medlemmer av Business School BoardValg av spesialiserte fokusområder i ledelse av økonomiKursstruktur... [-]
Australia Perth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Western Australia Business School

Utvikle dine lederegenskaper og få en dyp forståelse av den internasjonale handelsretten. ... [+]

På bare to år kan du oppgradere med to mastergrader. Oppnå en internasjonalt anerkjent MBA, samt en mastergrad i internasjonal handelslov.

Om kurset

Vår MBA Full Time Intensive gir deg enestående forberedelse for å få jobben du ønsker. I tillegg vil Master of International Commercial Law gi deg uvurderlig kunnskap på dette området. Kurset inkluderer et personlig lederutviklingsprogram utviklet av førsteklasses lederskapsfakultet og en-til-en-veiledning fra en eldre bransjesfigur. Du vil også motta karrierecoaching og workshops og jobbe med en strategisk analyse og konsulentprosjekt for en av våre partnerorganisasjoner. Master of International Commercial Law gir et solid fundament i juridiske områder knyttet til handel, salg, frakt og finans. Du vil da spesialisere seg på områder som WTO-lov, kommersiell voldgift, sammenlignende lov og australske finansielle transaksjoner lov og regulering.... [-]

Australia Perth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Western Australia Business School

Lær hvordan du leder i enhver situasjon - enten det er å bygge et kommersielt foretak eller en ideell organisasjon fra grunnen, eller å drive et stort, multinasjonalt sel ... [+]

UWAs Master of Business Administration (MBA) har et sterkt fokus på nåværende forretningstrender og er svært ønskelig for profesjonelle som ønsker å flytte inn på høyere nivåer av ledelse.

Om kurset

MBA Flexible er ideell for erfarne fagfolk som ønsker å forvandle sin karriere og bygge videre på sine ferdigheter i ledelse og ledelse.

Som en MBA-fleksibel student vil du fullføre kjernestudier i alle hovedområdene i virksomheten - regnskap og økonomi, beslutningstaking, økonomi, organisasjonsadferd, markedsføring og strategisk ledelse - noe som gir deg de ferdigheter og kunnskaper som kreves for å utnytte den største virksomheten utfordringer.

I tillegg kan du velge mellom en rekke opsjonsenheter, slik at du kan skreddersy kurset slik at det passer dine interesser og mål. MBA Fleksibel inkluderer spesialiserte fokusområder innen ledelse, naturressurser eller generell ledelse, samt opsjonsenheter innen områder som økonomi, entreprenørskap og sosial innvirkning.... [-]

Australia Perth
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 5 år
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk