Les den offisielle beskrivelsen

Basert i Buenos Aires, er Mente Argentina en organisasjon grunnlagt for å gi internasjonale utdanningsmuligheter og topp kvalitet personlig støtte for internasjonale studenter gjennom dynamiske, individualisert intensivkurs. Vi ønsker å tilby innovative programmering som tillater elevene å nyte Argentina i en unik og annerledes måte stund, på samme tid, tilrettelegging akademiske prestasjoner og fremme global kompetanse og personlig vekst.

I dag er Mente Argentina leder organisasjonen i Study Abroad, spansk, praksisplasser og frivillige programmer i Argentina.

Enten det er å studere for et semester, forfølge en stor grad, inter med en argentinsk organisasjon eller deltar i en morsom kort kurs, blir Mente Argentina 's programmer designet for studenter som ønsker å oppleve Argentina fra et lokalt perspektiv. Utforske Argentina, gjør det du liker mest, og legg ut på denne uforglemmelige reisen med Mente Argentina!

Hvorfor velge Mente Argentina?

Mente Argentina er anerkjent som den ledende og største organisasjonen i Study Abroad, spansk, Praksisplasser og frivillige programmer i Argentina. Som den ledende organisasjonen i Argentina, har Mente Argentina utviklet ulike måter å støtte internasjonale studenter som de navigerer de mange utfordringer - faglige, økonomiske og kulturelle - for å komme til Argentina for å studere, oppleve, lære og vokse.

Med Mente Argentina, er du fri til å fokusere på å være student, forbedre dine spanskkunnskaper, få global kompetanse, og nyte en dynamisk verden byen. Våre studenter ikke bare vitne til en annen kultur, men også aktivt oppleve og delta i den argentinske livsstil gjennom en nedsenking basert tilnærming.

Her på Mente, vi elsker Argentina og gi internasjonal utdanning erfaringer til studenter fra hele verden. Denne lidenskapen er direkte oversatt til våre programmer og de unike tjenester vi leverer. Som vi tilbyr programmer utelukkende i Argentina, har vi en god del av spesialisert lokal kunnskap vi er begeistret for å dele med våre deltakere.

Ved å velge Mente Argentina, har du en ekte lokal partner for en positiv og givende opplevelse i Buenos Aires, Argentina.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Mente Argentina

Mente Argentina MBA-programmet er designet for studenter fra hele verden som ikke bare ønsker å få en mastergrad i bedriftsøkonomi, men som også søker en ekstraordinær ... [+]

Internasjonalt MBA-program i Buenos Aires

Mente Argentina MBA-programmet er designet for studenter fra hele verden som ikke bare ønsker å få en mastergrad i bedriftsøkonomi, men som også søker en ekstraordinær læringserfaring i Buenos Aires, Argentina.

Med dette i bakhodet tilbyr MBA-programmet deg ikke bare den høyeste kvaliteten på forretningsopplæringen på en av Argentinas mest prestisjefylte handelsskoler.

Lansert med de mest prestisjefylte internasjonale handelshøgskolene, tilbyr Mente Argentinas MBA-program instruksjon ved bruk av saksemetoden. Denne tilnærmingen er basert på å møte kravene til bedriftsledere som søker ansatte og kolleger som er fagfolk med sterke beslutningstakerferdigheter og evnen til effektivt å anvende teori på praktiske problemer.... [-]

Argentina Buenos Aires
Februar 2020
Engelsk,Spansk
Heltid studier
10 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk