Panama

Antall institusjoner: 18
  • Monterrey
  • Buenavista
  • Mexico City
  • + 62 mer

  Tecnológico de Monterrey er en privat, ideell, uavhengig institusjon som ikke er knyttet til politiske og religiøse partier. Det ble grunnlagt i 1943 takket være visjonen til den meksikanske forretningsmannen Eugenio Garza Sada. Det har 31 campus og 21 hovedkvarter og internasjonale forbindelseskontorer. Målet er å lære opp ledere med entreprenørånd, menneskelig sans og høy konkurranseevne.

  • Bologna
  • Roseau
  • London
  • + 2 mer

  Vårt institusjonelle arbeid er dedikert til sertifisering av ervervede lederegenskaper og tidligere studier for profesjonell bruk i et internasjonalt arbeidsperspektiv. Selinus University Business School er en uavhengig fjernundervisning online høyere utdanningsselskap som tilbyr fleksible liberale og globale studier på universitetsnivå for Bachelor of Business Administration (BBA), Master of Business Administration (MBA), Doctor of Business Administration (DBA) på alle områder of Business and Management.

  • Caracas
  • Panama City
  • Shanghai
  • + 4 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Panama City

  I 1979 henvendte en gruppe kunststudenter seg til Maestro Ricaurte Martínez under en utstilling på galleriet, El Marco Mundial, for å be ham om å gi private akvarellklasser. De første leksjonene ble mottatt på Pro-Artes Gallery. Etter seks måneder lærte nitti studenter forskjellige tegne- og maleteknikker.

  • Panama City

  Nautical School of Panama ble grunnlagt i 1958, og på den tiden var den utelukkende viet til å trene flerbruksseilere til 1971, da Deck and Machine Officer-karrieren ble etablert. I 1972 ble etterspørselen etter internasjonale handelssjefer og ansettelsesmulighetene i Panamakanalen vurdert, derfor ble det akademiske tilbudet utvidet på universitetsnivå og inkluderte karrierer som førte til handelssjøoffiserer.

  • Panama City
  • Harrisburg

  Med åpningen av Harrisburg University i Panama kan studentene fremme utdannelsen uten å forlate Latin-Amerika. Dette er en mulighet for studenter til å oppnå verdifulle ferdigheter som vil berike deres egne liv så vel som områdets økonomi og lokalbefolkningens liv.

  • Panama City

  Å trene fagpersoner og borgere basert på de høyeste kvalitetsstandarder, integritet, humanister, innovatører, med sosialt engasjement og nasjonal kritisk bevissthet, som bidrar til transformasjonen av et inkluderende og rettferdig samfunn, under veiledning av menneskelig utvikling, miljømessig bærekraft og prinsippet om høyere utdanning som et sosialt samfunnsgode, menneskerettigheter og plikt for staten.

  • Panama City

  International Institute of Law and Business, INIDEM Business Law School , ble grunnlagt i Panama i 2010 med sikte på å utvikle: Opplærings- og forskningsprogrammer om forholdet mellom jus- og forretningsadvokater og professorer fra forskjellige land, for juridisk opplæring med en internasjonal, praktisk og tverrfaglig tilnærming. En unik modell som kombinerer beste praksis fra advokatskoler og handelshøyskoler i en enkelt institusjon. Disse egenskapene utgjør den særegne forskjellen som gjør INIDEM, den første “Business Law School”.

  • Panama City

  Det amerikanske universitetet er en privat institusjon for høyere utdanning som oppstår som et svar på behovene til voksne voksne, det vil si de arbeidstakere som investerer tid og penger med krefter, og ofrer fritiden og sosialtiden, avhengig av studiene. Derfor betrakter vi oss selv som en institusjon som forstår studenten sin og prøver å gi dem alle fasiliteter for en tilstrekkelig forståelse av kunnskap, og garanterer dem til enhver tid de faglige kvalifikasjonene som kreves for å møte tilstrekkelige behov i miljøet der fra nå av , mange pakker ut. Denne praktiske muligheten gjør at UAM-studenten kan føle seg som en person som bygger sin egen kunnskap ved hjelp av en tilrettelegger, en profesjonell som er lærer, og som vet hvordan man skal lære og forstå behovene til voksne. Det skal bemerkes at kvaliteten på undervisningen ikke blir stilt spørsmål ved fordi lærerkaderen vår er en trofast refleksjon av et grundig utvalg basert på hva UAM tilbyr, vi er ikke det mest teknologisk utviklede universitetet, men det som klarer å etablere en balansere tilstrekkelig mellom teknologi og individets evner. Mediet i seg selv, som teknologien "per se", klarer ikke å utvikle individet, men heller, denne utviklingen vil bli gitt takket være kapasiteten og oppmuntring lærerne oppnår hos eleven.

  • Panama City

  ADEN University Campus Panama er en høyere utdanningsinstitusjon som tilbyr karrierer innen forretningsvitenskap, med sikte på å trene vellykkede fagpersoner, gründere og engasjerte for samfunnet. Det har banebrytende metoder for å koble studenten til virksomheten, med en praktisk praktisk tilnærming. Det ble autorisert ved vedtak nr. 260 av 24.08.2006, opprinnelig med navnet Universidad Alta Dirección og akkreditert av CONEAUPA i 2015. I 2018 endret kjennelsesdekret nr. 469 av 08/14/18 navn til ADEN University , Campus Panama.

  • Panama City

  Vi forbereder studentene våre til å tilegne seg kunnskap på en omfattende måte og til å delta i arbeidsverdenen med personlige og profesjonelle ferdigheter som gjør at de kan ta beslutninger med innovative og analytiske kriterier, styre risiko og optimalisere organisatoriske ressurser for utvikling av selskaper, bedrifter regjeringen og nasjonens økonomi.