Keystone logo

9 MBA Programmer i Samfunnsvitenskap Statsvitenskap 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Samfunnsvitenskap
  • Statsvitenskap
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (9)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MBA Programmer i Samfunnsvitenskap Statsvitenskap

En Master of Business Administration (MBA) er en type postgraduate grad som utforsker emnet for virksomheten. Mer avansert enn en lavere grad, krever denne graden ofte to eller tre års intensiv studie. Mange studenter forfølge denne typen grad for å forberede seg på en lederstilling i en forretnings karriere.

Hva er en MBA i statsvitenskap? Dette studiet deles inn i komplekse operasjoner av regjeringer, økonomier, sosiale trender og institusjoner som forandrer og påvirker vår verden. Mange statsvitenskapsprogrammer studerer helse, bolig, utdanning, sysselsetting og etikk i verden ved hjelp av politisk teori, komparativ politikk og andre verktøy. Et mastergradsprogram inneholder ofte kurs over de nevnte emnene for å ytterligere forstå funksjonen til politiske institusjoner og hvordan de påvirker samfunnet.

Studiet av statsvitenskap kan omfatte en rekke viktige emner, men det kan også gi studentene kunnskap om mange gunstige ferdigheter. Studenter på dette feltet utvikler ofte kritisk tenkning ferdigheter som de analyserer forskningsdata. Disse studentene har også en tendens til å vise sterk ledelse og planlegge evner, som er nyttige både i personlig og profesjonelt liv.

Mange graduate programmer krever to eller tre år med kurs. Kostnaden for disse programmene kan variere i henhold til antall kurs som kreves for å fullføre graden. Før en student velger et program, er det viktig å lære de spesifikke studiekostnadene til ulike skoler ved å besøke skolens nettside eller kontakte admissionsavdelingen.

Etter å ha tjent en MBA i statsvitenskap, kan studentene søke om mer avanserte, høyere betalende karrierer. Det er typisk mange stillinger tilgjengelig i dette feltet som spenner over en rekke bransjer, blant annet næringsliv, journalistikk, lov og utdanning. Profesjonelle med denne graden har sikret stillinger som policyanalytikere, advokater, markedsføringsforskere, PR-spesialister og til og med sosiale medier.

Forskere kan studere statsvitenskap ved en av de mange høgskoler eller universiteter rundt om i verden. Mange av disse institusjonene tilbyr fjernundervisningsmuligheter, deltidskurs eller utlandsstudier. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.