Keystone logo

20 MBA Programmer i Turisme og serviceindustri Servicenæring Reiselivsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Turisme og serviceindustri
  • Servicenæring
  • Reiselivsledelse
  • Reiselivsledelse
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (20)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MBA Programmer i Turisme og serviceindustri Servicenæring Reiselivsledelse

Personer som ser etter karriereutvikling i næringslivet oppfordres til å forfølge en mastergrad i bedriftsøkonomi (MBA). Med analytiske og problemløsende ferdigheter oppnådd mens man oppnår en MBA, kan kandidater forfølge, og utmerke seg i lederskap roller i en rekke forretningsinnstillinger.

Hva er en MBA i Hospitality Management? Det er en grad som utstråler nyutdannede med verktøyene for å lykkes i ledelse karriere i gjestfrihet sektor, som inkluderer hoteller, turisme, restauranter, kasinoer og mer. Studentene i disse programmene lærer grunnleggende for virksomheten, strategien, ledelsen og økonomien, samtidig som de tar kurs som er spesifikke for denne sektoren, for eksempel drikkevareforvaltning og vinstudier for ledere i gjestfrihet. Kombinasjonen av kurs og casestudier er ment å forberede programdeltakere til suksess ved oppgradering.

En MBA i Hospitality Management gir nyutdannede muligheten til å få strategisk tenkning og økonomistyring ferdigheter som trengs for å stige opp eller bli ansatt i ledelse og senior-nivåer i gjestfrihetsbransjen. Lære å håndtere og lede mennesker både i sitt profesjonelle og personlige liv er en annen oppnådd ferdighet.

Kostnaden for å oppnå en MBA i Hospitality Management vil variere avhengig av hvilken institusjon som er valgt. Fremtidsstudenter bør grundig undersøke potensielle programmer for å identifisere den beste pasienten før du sender inn noen applikasjoner.

Med en MBA i Hospitality Management, kan kandidater forvente å jobbe i roller i både strategiske og taktiske nivåer i en lokal eller internasjonal setting. Noen av disse rollene inkluderer kokk, restaurantleder, feriestedleder, servicekonsulent og til og med gründer. Med en slik konkurranse om karrieremuligheter i gjestfrihetsbransjen har kandidatene muligheten til å stå ut og spore karrierer i lederstillinger.

Ulike institusjoner over hele verden tilbyr MBA i Hospitality Management programmer. Det er opp til deg å avgjøre om du ønsker et heltid, deltidsopplæring, online eller i personprogram. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.