Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 4 MBA Programmer i Qatar 2024

4 MBA Programmer i Qatar 2024

Oversikt

Få en MBA i Qatar og motta en høy kvalitet på utdanning i et land med raskt voksende økonomi som kan forme virksomheten i hele Gulf-regionen. Qatar er å sette standarden for høyere utdanning i Midtøsten. Bli en del av dette med en MBA i Qatar. En MBA i Qatar er en spennende mulighet til å utvikle virksomheten ferdigheter som er nødvendige for å inngå et konkurranseutsatt marked som en bedrift profesjonell.

Som en del av en MBA i Qatar, vil du lære hvordan du bruker forretninger teori og metoder for å praktisere, samfunnsansvar, lære den kompetansen som trengs for å være en effektiv bedriftsleder, og utnytte den kunnskap og ferdigheter for business beslutninger i det globale markedet. En MBA i Qatar vil gi deg en solid virksomhet fundament på områder som økonomi, ledelse, informasjonsteknologi og markedsføring, og vil åpne dørene for mange forretningsmuligheter.

Hvis du ønsker å vite mer om MBA i Qatar alternativer, se nedenfor og kanskje du finner programmet som er den perfekte passform for deg. Start søket med en gang!

Les mer

Filtre

  • MBA
Studieretninger
    Administrasjon Arkitektur Biovitenskap
  • Forretningsstudier
  • Bygg- og anleggsnæring Bærekraftighetsstudier Designfag Energi Generelle studier
  • Helsefag
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat