Keystone logo

4 MBA Programmer i Qatar for 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
Studieretninger
    Administrasjon (0)Arkitektur (0)Biovitenskap (0)
  • Forretningsstudier (1)
  • Bygg- og anleggsnæring (0)Bærekraftighetsstudier (0)Designfag (0)Energi (0)Generelle studier (0)
  • Helsefag (1)
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MBA Programmer i Qatar

Få en MBA i Qatar og motta en høy kvalitet på utdanning i et land med raskt voksende økonomi som kan forme virksomheten i hele Gulf-regionen. Qatar er å sette standarden for høyere utdanning i Midtøsten. Bli en del av dette med en MBA i Qatar. En MBA i Qatar er en spennende mulighet til å utvikle virksomheten ferdigheter som er nødvendige for å inngå et konkurranseutsatt marked som en bedrift profesjonell.

Som en del av en MBA i Qatar, vil du lære hvordan du bruker forretninger teori og metoder for å praktisere, samfunnsansvar, lære den kompetansen som trengs for å være en effektiv bedriftsleder, og utnytte den kunnskap og ferdigheter for business beslutninger i det globale markedet. En MBA i Qatar vil gi deg en solid virksomhet fundament på områder som økonomi, ledelse, informasjonsteknologi og markedsføring, og vil åpne dørene for mange forretningsmuligheter.

Hvis du ønsker å vite mer om MBA i Qatar alternativer, se nedenfor og kanskje du finner programmet som er den perfekte passform for deg. Start søket med en gang!