Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere MBA Programmer i Prosjektforvaltning i Fort Wayne, USA 2024

1 MBA Programmer i Prosjektforvaltning i Fort Wayne, USA 2024

Oversikt

Fort Wayne er en stor by i delstaten Indiana som fungerer som hjem til mange museer, gallerier og parker. Det vert også den femte største universitet i staten som er Indiana University-Purdue University Fort Wayne. Dette er i tillegg til to andre offentlige institusjoner og tre private universiteter. Ulike programmer innen områder som helse og næringsliv er tilbudt her.

Prosjektledelse innebærer en vellykket gjennomføring av prosjekter ved å dirigere dem fra start til slutt. Prosjektledere er ofte funnet på juridiske team, i opplæringsavdelinger og i logistikk. Planlegger et prosjekt krever ferdigheter i budsjettering, tidsstyring og kommunikasjon.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominerer verdensrangeringen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. Statlige universitetssystemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange campus spredt rundt om i staten, med hundretusenvis av studenter.

En Master of Business Administration (MBA) er en profesjonell grad som kan oppnås av de som studerer virksomhetsledelse på en handelshøyskole. Studiet dekker ulike former for analyse og strategier, inkludert drift, markefsføring, økonomi og regnskap.

Les mer

Filtre

 • MBA
 • USA
 • Ledelse
 • Prosjektforvaltning
Studieretninger
 • Ledelse (1)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Beslektede studieretninger