Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere MBA Programmer i Prosjektforvaltning i USA 2024

MBA Programmer i Prosjektforvaltning i USA 2024

Oversikt

Med dagens virksomhet problemer blir mer og mer komplekse og prosjekter blir stadig mer global, er det et økende behov for kompetente prosjektledere. Ta en MBA Project Management grad i USA og bli ekspert. En MBA i Project Management i USA er beregnet for dem som allerede har erfaring med prosjektledelse og ønsker å komme høyt nivå lederegenskaper og et globalt perspektiv.

Under en MBA i Project Management i USA, vil du få de teknikker og verktøy som er nødvendig for å styre prosjekter med hell, og alle som på noen av de beste amerikanske universitetene. Du vil bli instruert på blant annet risikostyring, individuelle og kollektive problemer, organisasjonsstruktur, prosjektets kostnader og tid på planlegging og prosjekt kvalitetsstyring.Bortsett fra det, vil du få hands-on erfaring i virksomheten miljø inkludert business analyse kompetanse, faglig kommunikasjon og corporate team building.

Hvis du ønsker å få en prestisjetung grad fra noen av verdens beste universiteter, ta en MBA i Project Management i USA. Se på alternativene nedenfor for å finne den beste!

Les mer