Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 35 MBA Programmer i Prosjektforvaltning 2024

35 MBA Programmer i Prosjektforvaltning 2024

Oversikt

Prosjektledelse er disiplin planlegging, organisering, gjennomføring og overvåking for å møte de uttalte målene og målene for et prosjekt. Behovet for kvalifiserte og profesjonelle prosjektledere er høy, spesielt i det internasjonale markedet, hvor prosjekter kan spenne over land. En MBA i Project Management kan gi deg konkurransefortrinn du trenger for å lykkes.

MBA Prosjektledelse søker å gi studentene kunnskaper, ferdigheter og erfaring til å anvende virksomheten teori til reelle situasjoner, studere organisasjoner i et skiftende miljø og utvikle kritisk tenkning ferdigheter for å kunne ta strategiske beslutninger. Nyutdannede med en MBA Prosjektledelse gå videre til karrierer som bedriftens prosjekt konsulent, prosjektleder eller regissør, eller prosjekt utøver, på områder som for eksempel helsesektoren, corporate detaljhandel, bank eller offentlig tjeneste administrasjon.

MBA Project Management kan sette deg på veien til en vellykket og givende karriere. Bla gjennom alternativene nedenfor og finn den perfekte MBA Project Management program for deg!

Les mer

Filtre

 • MBA
 • Ledelse
 • Prosjektforvaltning
Studieretninger
 • Ledelse (35)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat