Keystone logo

1 MBA Programmer i Ingeniørfag Maskinteknikk Produksjonsteknikk i Kobe, Japan for 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Ingeniørfag
  • Maskinteknikk
  • Produksjonsteknikk
Studieretninger
  • Ingeniørfag (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

MBA Programmer i Ingeniørfag Maskinteknikk Produksjonsteknikk

Kobe er en veldig populær by i Japan. Hvert år hundrevis av internasjonale og nasjonale studenter flytte til Kobe for å skaffe seg god kvalitet på opplæringen. Universiteter som Kobe University og Kobe Design universiteter er godt kjent for sin infrastruktur og fasiliteter.

Fokusert på praksis og planlegging av produksjon, produksjonsteknikk klasser kan dekke studiet av produksjonsprosesser og prosedyrer. Dette studiet er ofte fokusert på forskning og utvikling av både prosesser og utstyr for å sikre anleggets effektivitet.

Japan har en av de svært integrert høyere utdanningssystemer i Asia. Japans tilnærming til vitenskap og teknologi er høyt rangert og dermed deres utdanningsnivå veldig strukturert fra barndom til primær gjennom videregående til høyere nivåer. Med 126 millioner mennesker som bor i Japan har det et kulturelt rikt miljø. Greater Tokyo-området er det største byområde i verden, med over 30 millioner innbyggere.

En Master of Business Administration (MBA) er en profesjonell grad som kan oppnås av de som studerer virksomhetsledelse på en handelshøyskole. Studiet dekker ulike former for analyse og strategier, inkludert drift, markefsføring, økonomi og regnskap.