Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 31 MBA Programmer i Personalledelse 2023

31 MBA Programmer i Personalledelse 2023

Oversikt

En Master of Business Administration er et populært studietilbud for studenter som håper å utvikle lederegenskaper, lande en høyere betalende jobb og / eller utvikle nettverksmuligheter. MBA-programmer tilbyr vanligvis en læreplan som berører flere aspekter av den moderne forretningsadministrasjonen.

Hva er en MBA i Human Resource Management? Mange MBA-studenter velger å fokusere på en skarp definert nisje innenfor studiet av bedriftsøkonomi, og menneskelige ressurser blir stadig mer av de mest ettertraktede offshoots. Forholdet mellom ansatte, arbeidsgivere, ledere og arbeidsområdet er kjernen i studiet av menneskelige ressurser. Studentene tar kurs som organisatorisk atferd og strategisk ledelse og er opplært til å tjene som advokater for ansatte, samt å delta i rekruttering og intervjuingsprosessen av nye ansettelser.

Studenter som utfører denne graden, kan oppnå en rekke ferdigheter de vil ta med seg i arbeidsstyrken. Ferdigheter i forhandling, organisatorisk oppførsel og mekling er bare noen få som kan hentes fra dette studiet.

Kostnaden for en MBA i Human Resource Management varierer etter lengden på studiet, skolens plassering og om programmet tilbys på nettet eller i klasserom. Studentene har en rekke alternativer og bør kunne finne et program som passer deres eget økonomiske behov.

Så lenge det er arbeidsgivere og ansatte, vil det være et robust arbeidsmarked for menneskelige ressursfolk. Nyutdannede fra en MBA i Human Resource Management programmet er vanligvis levedyktige kandidater for stillinger som HR konsulent, human resources manager, internasjonal menneskelige ressurser profesjonell, nonprofit menneskelige ressurser ekspert, ansatt utdanning konsulent, opplæring og utvikling leder, ledende rekrutterer og menneskelige ressurser IT-spesialist.

Det er både online og på stedet utdanning muligheter for å tjene en MBA i Human Resource Management. Tenk på hva du vil og avgjøre hvilket alternativ som passer perfekt. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • MBA
  • Administrasjon
  • HR
  • Personalledelse
Studieretninger
  • Administrasjon (31)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat